- Konu Sahibi EstetikEditor
- #5.601
canım annem benimmm :)) aylin birde kırmızı oldun annelik kaçınılmaz şuan lider konumundasın haberin olsun![]()
Tabi hepinizden yaşlıyım diye dimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım annem benimmm :)) aylin birde kırmızı oldun annelik kaçınılmaz şuan lider konumundasın haberin olsun![]()
tamponlardan nefes alınmıyormuş galiba en azından 3-4 gün sonra içi tıkanıyor onların da ve temizlenmiyor mecbur alınana kadar o şekilde ağızdan nefes alacaksın,bu arada kaç gün sonra çıkarılıyor kızlar 10 gün kadar mı kalıyor tamponlar
Tabi hepinizden yaşlıyım diye dimine yapayım anneniz kurban olsun sizlere.beni sizler yarattınız:))))) canım kırmızı oldum iyi mi kötü mü bilemedim.şu ğembiş yazıyı beğenmiyom aslında sürekli değiştirmek Zor oluyor.vardır bi yoluda beceremedim bir türlü.
:)))) oy kıyamam ne yaşlısı ya![]()
maşallahın var arkadaş yardımcı olduğun için söylemiş tabi:)) ama bi an görünce anne lafını takılmadan edemedim
pembe yazıyı özellikle seçtin sanıyodum canım göz yoruyo aslında oldukça dikkat çekici :)))
Ne yaşlısı karazeytin yavv maşallah genç kız gibisin :)))fikirannesi
emre ilhanla görüşmemizi yaptık ve ameliyat için gün aldım heycanlı , sevinçlive korku içerisindeyim :18::))
naz hayırlı olsun.ne zaman ?
Hayırlı olsun tatlım.hoşgeldin.ilk ameliyatınız mı olacak:26:
teşekkür ederim.evet ilk ameliyatım olacak inşallah
teşekkür ederim.evet ilk ameliyatım olacak inşallah
ne güzel sizin adınıza sevindim. bir an önce sizde olur kurtulursunuz ve hayalinizdeki burna kavuşursunuz inşallah![]()
hayallere daldım şimdiden. çok uzun zamandır düşünüyordum sizlerin yorumlarınızıda görünce cesaretlendim kesin olmam gerek artık dedim
çok iyi yaa. ne zamana gün verdi emre bey.heyecanlı ,sevinçli olman çok güzel
ama korku kısmını heçç biyenmedim
burada korkuya yer yok
emin ellerdesin tatlım. merak etme hep iyi yönlerini düşün. sonunda kavuşacağın güzel burnuna odaklan. bak inan kendini daha rahat hissedeceksin.
![]()
Merhaba bende ınsallah emre beyın mutlu guzel burunlu bır hastası olarak ekımde aranıza katılacagım haftaya tasarımım var hokka burunla ilgılı bır konu actım bana yardımcı olabılırmısınız sızler cok daha fazla tecrubelı ve arastırma yapmışsınızdır benıde bu seruvenımde yanlız bırakmayın lutfenhttp://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/642869-kavisli-hokka-burun-fotograflari-bulmamda-yardimci-olurmusunuz.html
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...tograflari-bulmamda-yardimci-olurmusunuz.html
Ben yillarca arastirdim kimse benim kadar takintili degildir bu konuda doktorlarla tartisir cikardim kalin derilisin burnun kavisli kalkik hokka gibi olmaz dediklerinde:) bir ara vazgecmistim ki o sirada emre beyi duydum abimin esi ameliyat olmustu sonra annem sonra ben sonra kardesim ve bir cok tanidigim:) olmaz denileni yapti kendine olan guveni beni inandirdi cook memnunum gorenler sasiriyor nasil yapti diye:) kalin deriliyim sekil almasi cok zor bi de ustune takintiliyim mukemmelliyetciyim ufacik kusur gorsem dert eder buyuturm hala her gun aynaya kosuyorm kalkar kalkmaz her gun burnumu inceliyorm hersey mukemmel:) dilek nasildi diye sorarsan emre beye anlatir cok cekti benden huysuzlugumdan:) hokka burun istiyosan beni ekleyip resimlerimi gorebilirsin icini ferah tut eminim en guzelini yapar emre bey
Sankı benı anlatmıssın sırf burnum yuzunden fotom yok esımle evlendım fotolarım cok az bakmıyorum buyutmuyorum vs vs herkes sen hastasın dıyor guzelsın vs vs ama ıste taktım sımdı yaptırıp begenmezsemde aynen kabusum olacak ama ınanıyorum artık guzel olacagına. Bu derı meselesı ne acaba kalın olunca sekıl almıyormu o doktorların becerıksızlıgı bence:) ekledım cok merak edıyorum ayrıca :)
Insan takti mi takiyor:) emre bey isinin ehli ve mukemmel bir insan ne zaman arasam hep ulastim saat kac olursa olsun hastalarini cok dusunur en guzelini yapar emin olabilirsin:) seni bile memnun ettiysem herkesi memnun ederim dedi ben bugun bunlari yazabiliyosam gercekten isinin hakkini fazlasiyla verdigi icindir:) ekledim bak bakalim yorumunu merak ediyorum:)