• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canım annem benimmm :)) aylin birde kırmızı oldun annelik kaçınılmaz şuan lider konumundasın haberin olsun:46:

Tabi hepinizden yaşlıyım diye dimi:( ne yapayım anneniz kurban olsun sizlere.beni sizler yarattınız:))))) canım kırmızı oldum iyi mi kötü mü bilemedim.şu ğembiş yazıyı beğenmiyom aslında sürekli değiştirmek Zor oluyor.vardır bi yoluda beceremedim bir türlü.

tamponlardan nefes alınmıyormuş galiba en azından 3-4 gün sonra içi tıkanıyor onların da ve temizlenmiyor mecbur alınana kadar o şekilde ağızdan nefes alacaksın,bu arada kaç gün sonra çıkarılıyor kızlar 10 gün kadar mı kalıyor tamponlar

Tamponla nefes alabiliyodu arkadasim ben pek alamamistim hatta emre beye soylemistm ben niye alamadim o aliyo diye:) benim burnm tikanmisti ama tonimerle yikiyodum burnumun icini devamli oyle aliyodum arada:) yani o kisiye gore degisiyor silikon ve ortasi delik tampon oldugu icin nefes alabilen de cok var

Tabi hepinizden yaşlıyım diye dimi:( ne yapayım anneniz kurban olsun sizlere.beni sizler yarattınız:))))) canım kırmızı oldum iyi mi kötü mü bilemedim.şu ğembiş yazıyı beğenmiyom aslında sürekli değiştirmek Zor oluyor.vardır bi yoluda beceremedim bir türlü.

:)))) oy kıyamam ne yaşlısı ya :D :D maşallahın var arkadaş yardımcı olduğun için söylemiş tabi:)) ama bi an görünce anne lafını takılmadan edemedim :D pembe yazıyı özellikle seçtin sanıyodum canım göz yoruyo aslında oldukça dikkat çekici :)))

Son düzenleme:
:)))) oy kıyamam ne yaşlısı ya :D :D maşallahın var arkadaş yardımcı olduğun için söylemiş tabi:)) ama bi an görünce anne lafını takılmadan edemedim :D pembe yazıyı özellikle seçtin sanıyodum canım göz yoruyo aslında oldukça dikkat çekici :)))

Hepiniz kızım gibisiniz :1:ben sizlerle mutluyum .burda kardeş arkadaş ne ararsan var.buyüzden şanslıyız bence.önemli olan paylaşumlarımızın ortak noktada birleşmesi.
Yok canım bende sinir oldum .pro olduk renk direk böleydi değiştiremedim .kazene yazdım bakalım bekliyorum:26:

Ne yaşlısı karazeytin yavv maşallah genç kız gibisin :)))fikirannesi

:43: rinoanne yazmışsın ya çok güldüm.yok canım alınmam ben öle.burnumuda yaptırdım ya 10 yaş geri attı beni.o uüzden çok mutluyum. Kemerli burun hem ifadeyi değiştiriyor hem de yaşlı gösteriyor. Gerçek yaşımı söylediğimde herkes şaşırıyor en fazla 25 diyorlar :32::32:

emre ilhanla görüşmemizi yaptık ve ameliyat için gün aldım heycanlı , sevinçli:40: ve korku içerisindeyim :18::))

:52:çok iyi yaa. ne zamana gün verdi emre bey.heyecanlı ,sevinçli olman çok güzel:46:ama korku kısmını heçç biyenmedim :20: burada korkuya yer yok:20: emin ellerdesin tatlım. merak etme hep iyi yönlerini düşün. sonunda kavuşacağın güzel burnuna odaklan. bak inan kendini daha rahat hissedeceksin.:16:

madem annenizim duyduk duymadık demeyin !!!! pazar günü kahvaltıya isteyen herkesi bekliyorum. şuan gelecek kişiler listesi;
dg62
demet
emel şahin
zey-na
zence
ev cadısı
çiğdem ve şelalem (haber bekliyorum)
zasa (haber bekliyorum)

gelecek kişilerin alıntılayıp isimlerini yazmaları önemle rica olunur:1:

bu arada aksilik istemiyorum:20: yoksa küserim :19:

hayallere daldım şimdiden. çok uzun zamandır düşünüyordum sizlerin yorumlarınızıda görünce cesaretlendim kesin olmam gerek artık dedim

canım bizlerde aynı senin gibiydik merak etme. buradaki mutlu hasta yorumları hepimizi cesaretlendiriyor gerçekten. güzel bir burun daha aramıza katılacak.güzel bir adım attın gerisi gelir canım:52:

:52:çok iyi yaa. ne zamana gün verdi emre bey.heyecanlı ,sevinçli olman çok güzel:46:ama korku kısmını heçç biyenmedim :20: burada korkuya yer yok:20: emin ellerdesin tatlım. merak etme hep iyi yönlerini düşün. sonunda kavuşacağın güzel burnuna odaklan. bak inan kendini daha rahat hissedeceksin.:16:

Kasım ayında ameliyatım var taşımda Kasım'da narkoz korkum var emre beye de korkumdan bahsettim ama korkulacak hiç bir şey yok dedi ama yinede tırsıyorum.

Merhaba bende ınsallah emre beyın mutlu guzel burunlu bır hastası olarak ekımde aranıza katılacagım haftaya tasarımım var hokka burunla ilgılı bır konu actım bana yardımcı olabılırmısınız sızler cok daha fazla tecrubelı ve arastırma yapmışsınızdır benıde bu seruvenımde yanlız bırakmayın lutfenhttp://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/642869-kavisli-hokka-burun-fotograflari-bulmamda-yardimci-olurmusunuz.html

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...tograflari-bulmamda-yardimci-olurmusunuz.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bende ınsallah emre beyın mutlu guzel burunlu bır hastası olarak ekımde aranıza katılacagım haftaya tasarımım var hokka burunla ilgılı bır konu actım bana yardımcı olabılırmısınız sızler cok daha fazla tecrubelı ve arastırma yapmışsınızdır benıde bu seruvenımde yanlız bırakmayın lutfenhttp://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/642869-kavisli-hokka-burun-fotograflari-bulmamda-yardimci-olurmusunuz.html

http://www.kadinlarkulubu.com/burun...tograflari-bulmamda-yardimci-olurmusunuz.html

Ben yillarca arastirdim kimse benim kadar takintili degildir bu konuda doktorlarla tartisir cikardim kalin derilisin burnun kavisli kalkik hokka gibi olmaz dediklerinde:) bir ara vazgecmistim ki o sirada emre beyi duydum abimin esi ameliyat olmustu sonra annem sonra ben sonra kardesim ve bir cok tanidigim:) olmaz denileni yapti kendine olan guveni beni inandirdi cook memnunum gorenler sasiriyor nasil yapti diye:) kalin deriliyim sekil almasi cok zor bi de ustune takintiliyim mukemmelliyetciyim ufacik kusur gorsem dert eder buyuturm hala her gun aynaya kosuyorm kalkar kalkmaz her gun burnumu inceliyorm hersey mukemmel:) dilek nasildi diye sorarsan emre beye anlatir cok cekti benden huysuzlugumdan:) hokka burun istiyosan beni ekleyip resimlerimi gorebilirsin icini ferah tut eminim en guzelini yapar emre bey

Ben yillarca arastirdim kimse benim kadar takintili degildir bu konuda doktorlarla tartisir cikardim kalin derilisin burnun kavisli kalkik hokka gibi olmaz dediklerinde:) bir ara vazgecmistim ki o sirada emre beyi duydum abimin esi ameliyat olmustu sonra annem sonra ben sonra kardesim ve bir cok tanidigim:) olmaz denileni yapti kendine olan guveni beni inandirdi cook memnunum gorenler sasiriyor nasil yapti diye:) kalin deriliyim sekil almasi cok zor bi de ustune takintiliyim mukemmelliyetciyim ufacik kusur gorsem dert eder buyuturm hala her gun aynaya kosuyorm kalkar kalkmaz her gun burnumu inceliyorm hersey mukemmel:) dilek nasildi diye sorarsan emre beye anlatir cok cekti benden huysuzlugumdan:) hokka burun istiyosan beni ekleyip resimlerimi gorebilirsin icini ferah tut eminim en guzelini yapar emre bey

Sankı benı anlatmıssın sırf burnum yuzunden fotom yok esımle evlendım fotolarım cok az bakmıyorum buyutmuyorum vs vs herkes sen hastasın dıyor guzelsın vs vs ama ıste taktım sımdı yaptırıp begenmezsemde aynen kabusum olacak ama ınanıyorum artık guzel olacagına. Bu derı meselesı ne acaba kalın olunca sekıl almıyormu o doktorların becerıksızlıgı bence:) ekledım cok merak edıyorum ayrıca :)

Sankı benı anlatmıssın sırf burnum yuzunden fotom yok esımle evlendım fotolarım cok az bakmıyorum buyutmuyorum vs vs herkes sen hastasın dıyor guzelsın vs vs ama ıste taktım sımdı yaptırıp begenmezsemde aynen kabusum olacak ama ınanıyorum artık guzel olacagına. Bu derı meselesı ne acaba kalın olunca sekıl almıyormu o doktorların becerıksızlıgı bence:) ekledım cok merak edıyorum ayrıca :)

Insan takti mi takiyor:) emre bey isinin ehli ve mukemmel bir insan ne zaman arasam hep ulastim saat kac olursa olsun hastalarini cok dusunur en guzelini yapar emin olabilirsin:) seni bile memnun ettiysem herkesi memnun ederim dedi ben bugun bunlari yazabiliyosam gercekten isinin hakkini fazlasiyla verdigi icindir:) ekledim bak bakalim yorumunu merak ediyorum:)

Insan takti mi takiyor:) emre bey isinin ehli ve mukemmel bir insan ne zaman arasam hep ulastim saat kac olursa olsun hastalarini cok dusunur en guzelini yapar emin olabilirsin:) seni bile memnun ettiysem herkesi memnun ederim dedi ben bugun bunlari yazabiliyosam gercekten isinin hakkini fazlasiyla verdigi icindir:) ekledim bak bakalim yorumunu merak ediyorum:)

Burnunu koparıp bana kargo edermısın? Saka degıl cıddıyım hayalımdekı burun annem dıyorkı domuz burnu gıbı oluyor kalkık bılmem ne delıklerı cok gorunuyor vs vs hıc bırıde yok cok guzel tam ıstedıgım gıbı gule gule kullan bu arada masallah nazar degmesın emelın burnuda cok guzel ama hakkaten ne o burun sana nede senınkı ona gıtmezdı belkıde bıde hep aynı burnu yapıyor dıyolar ıkısıde ayrı guzel ve bambaska şimdi o burun bana gıdermı emel gıder dedı hokka burun ama sankı bana kucuk gelır gıbı ama sende sahana durmus cok begendım yaaaaaaaa ıyı gunlerde kullan hep o burnun altındakı dudaklardan dıslerın gorunsun:)

Back
X