- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.701
tesekkur ederim kizlar önerileriniz icin bakalim bir cilt doktoruna gideyimde ne diyecek.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlknur ben de bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum emre beye.ancak randevu almadan önce fotolarını görebilir miyim.sevgiler..Teşekkürler ilknur bu arada bende görmek isterim resimlerini ortalama ne kadar fiyat veriyor?
merhaba arkadaşlar 24 yaşındayımuzun zamandır estetik olmayı düşünüyorum ama hangi doktora olsam diye kararsızlık içindeyim bi kaç doktor var aklımda ama Dr.Emre bey hakkında iyi yorumları görünce kafam allak bullak oldu
:44: Emre beye ameliyat olan arkadaşlar beni eklerse çok sevincem :))Bu arada bi kaç resim gördüm çok doğal çok hoş tasarımlar yapmış bu arada Emre bey açık mı kapalı ameliyat mı yapıyor ?
![]()
Ben de bir hafta önce Dr. Emre Bey'e ameliyat oldum ve an itibariyle ziyadesiyle mesudum.
Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
Biraz önce Emre Beyin ofisindeydim. Pozitif bir görüşme ve harika bir tasarımla güle oynaya çıktım. 2 Nisan'da ameliyat oluyorum. Çok bekledim bu zamanın gelmesi için ama değecek. Çünkü profesyonel ellerde olduğumdan eminim.
Merhaba ben 18 yasimda burun estetigi oldm fakat memnun degilim,yandan uzun duruyor ve gulerken ucu buyuyor sanki asagi dogru kayma oluyor,burun ucumdan sikayetciyim.emre ilhan icin cok iyi seler yazmislar fakat reha yavuzerinde profesor olmasi aklimi celiyo.yardm edin lutfen 2.ameliyatim olucak.resimde gormek istiyorm fakat yeni uye oldum nasl foto gorebilirim ve onerir misiniz,fikirlerinİze ihtiyacim var smdiden teskkrler
merhaba arkadaşlar 24 yaşındayımuzun zamandır estetik olmayı düşünüyorum ama hangi doktora olsam diye kararsızlık içindeyim bi kaç doktor var aklımda ama Dr.Emre bey hakkında iyi yorumları görünce kafam allak bullak oldu
:44: Emre beye ameliyat olan arkadaşlar beni eklerse çok sevincem :))Bu arada bi kaç resim gördüm çok doğal çok hoş tasarımlar yapmış bu arada Emre bey açık mı kapalı ameliyat mı yapıyor ?
![]()
![]()
İlknur ben de bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum emre beye.ancak randevu almadan önce fotolarını görebilir miyim.sevgiler..
Doktorunuzla ilgili tüm süreçleri bu başlıkta paylaşabilirsiniz. Lütfen fotoğraflarınızı konu içine değil özel albümünüze ekleyiniz.
Güzel paylaşımlar dilerim..
Eğer yeni üyeyseniz 25 mesaj hakkını tamamladıktn sonra albümleri görebilirsiniz bilginize kızlar. Bu arada arkadas olarak ekledim bakabilirsiniz. Daha fazla hastasının fotograflarını görmek istiyorsanz eğer facebooka Op. Dr. Emre İlhan yazıp grubunu begenebilirsiniz. Çünkü orada dha çok fotograf var, karar vermenize yardımcı olur. Sevgiler:)
Eğer yeni üyeyseniz 25 mesaj hakkını tamamladıktn sonra albümleri görebilirsiniz bilginize kızlar. Bu arada arkadas olarak ekledim bakabilirsiniz. Daha fazla hastasının fotograflarını görmek istiyorsanz eğer facebooka Op. Dr. Emre İlhan yazıp grubunu begenebilirsiniz. Çünkü orada dha çok fotograf var, karar vermenize yardımcı olur. Sevgiler:)
Merhaba ben 18 yasimda burun estetigi oldm fakat memnun degilim,yandan uzun duruyor ve gulerken ucu buyuyor sanki asagi dogru kayma oluyor,burun ucumdan sikayetciyim.emre ilhan icin cok iyi seler yazmislar fakat reha yavuzerinde profesor olmasi aklimi celiyo.yardm edin lutfen 2.ameliyatim olucak.resimde gormek istiyorm fakat yeni uye oldum nasl foto gorebilirim ve onerir misiniz,fikirlerinİze ihtiyacim var smdiden teskkrler
Dr. Reha Bey'i şahsen tanımadığımdan birşey söyleyemeyeceğim. Profluk tecrübenin ve bilginin bir ispatıdır ama bu ünvan herşey değildir kanaatimce. Dr. Emre Bey de 3.000 üzeri(kendisinin yalancısıyım) ameliyat yapmış bir zat ki makine misali tek model de çalışmıyorBen karar sürecinde tek bir doktora gittim ve benim için kafi geldi. Zaten bir hafta sonra da ameliyat oldum. Doktorunuzla olan iletişiminiz çok ama çook önemli :)
Yani ben fotoğraf göstermedim hiç. Sonuçta herkesin yüz hatları birbirinden farklı başkasının burnu değil, benim burnum hasıl olursa yüzümde güzel durur mantığıyla yaklaştım. Emre Bey zaten doğru düzgün anlattığı sürece hastasını çok iyi anlayan bir doktor. Ben keskin olmasın ucu uzun sivri gelmesin demiştim. Yumuşak geçişler olsun estetik olduğu anlaşılmasın doğal olsun demiştim. Tam da istediğim gibi oldu :) 4. ayım kalın deriliyim bu yüzden şişlerim geç iniyor ama şimdi ki hali bile çok güzel. Kimse estetik mi diye sormadı, beni tanıyanlar çok beğendi. Ekstra bi güzellik kattı yani bambaşka biri olmadım bu da en çok istediğim şeydi özellikle. Bu yüzden kendinizi çok iyi ifade edin ne isteyip ne istemediğinizi açıkca anlatın. Eminim memnun kalacaksınız![]()
cok haklisinizz,emre bey icin en kisa zamanda randevu alicagim.2.ameliyatim olucagi icin. Bu konuda hassasim.peki guncel fiayt bilgisi nedir acaba ozel olmassa ogrenebilirmiyim sizden