• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

canim ne kadar güzel sadece 3 gün kalmis, ben hala bekliyorum, insallah hersey istedigin gibi olur, gelismeleri paylasirsan cok sevinirim, Allah yardimcin olsun :16:

eveet çok az kaldı çok çok teşekkür ederim :) ama benim revizyon ameliyatım artık işimi şansa bırakmamak için emre beyde karar kıldım zaman çabuk geçiyor 4 ay önce randevu almıştım dün gibi geldi çattı ameliyat günü :)
Ama heyecanlıyım açıkçasıı

eveet çok az kaldı çok çok teşekkür ederim :) ama benim revizyon ameliyatım artık işimi şansa bırakmamak için emre beyde karar kıldım zaman çabuk geçiyor 4 ay önce randevu almıştım dün gibi geldi çattı ameliyat günü :)
Ama heyecanlıyım açıkçasıı

insallah ameliyatin iyi gecer benimkinede az kaldi simdikden heycanliyim :-)

Açıkta burun ucunda minik bir kesiyle burun içini açıyorlar kapalıda burun ucundaki kesi yok içten kesilerle işlem yapıyorlar tek farkı burun ucundaki kesi onun da izini kimse farketmiyor burnun altında kalıyor[/QUOTEt
tsk galiba emre Ilhan acik yapiyo bende onda olcam ameliyat

umarım Allah'ın da izniyle hepimiz de sonuçtan çok memnun kalıcaz :)

Burnunuzn yeni halini merak ediyorm smdiden gecmis olsn umarim iyi gecer,peki guncel fiyatt bilgisi nedir acaba ozel degilse tabi,2 . Olcak benim ucunu begenmiyorm nasil bi fiyat ister

Merhaba,
Güzel temennilerin için teşekkür ederim.
Ben ilk yaptıracağım için 8000 TL. Revizyon için fiyatı bilmiyorum maalesef.

Back
X