• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar bende Emre beye olmayi dusunuyorum fakat Emre bey cok revizyon ameliyatlarina giriyor yani daha once ameliyat olmamis birisinin burnunuda guzel yapiyormu? Bana lutfen yardim edin.

Merhaba ben ilk defa oldum. Resimlerim herkese açık.
Bence her doktor ilk ameliyatı yapar ama revizyon yapamaz diye düşünüyorum.

Kizlar Ameliyat olacagim kafamdaki doktorlardan biride emre bey . Emre beye ameliyat olup pişman olanlar var mi aranizda iyi yönleri kadar olumsuz yonlerinide paylasin ki doğru karar verebilelim lutfeennnn

Arkadaslar bende Emre beye olmayi dusunuyorum fakat Emre bey cok revizyon ameliyatlarina giriyor yani daha once ameliyat olmamis birisinin burnunuda guzel yapiyormu? Bana lutfen yardim edin.
ilk ameliyat çok daha kolay zaten ama daha önce bir ya da birkaç ameliyat geçirmiş bir burunu düzeltmek daha zor oduğu için her doktorda kabul etmez oynanmış bir burnu düzeltmeyi.Emre bey en zor burunları bile düzeltiyor. o yüzden endişe etmenize gerek yok ;)

Canım zaten zor olan revizyon revizyonu iyi yapan bi doktor ilk ameliyatları havada karada güzel yapar
Zaten ön görüşmeye gittiğinde görürsün ameliyat olacağım hafta benimle birlikte 2 revizyon vardı 6-7 de ilk ameliyatını olacak arkadaslar vardı benim ameliyat için gittiğim hafta bi de bandajları açılanları gördüm 3-4 kişi onlar da ilk ameliyatını olmuşlardı. Gidersen canlı örnekleri görürsün zaten burnunu yaptıran gidiyor diş çektiriyor gibi :9:

Selamlar tüm arkadaslara

Dr. Emre ilhanin ameliyat ucreti okudugum mesajlara göre 8000 TL imiş. Bu ücret acaba ilk defa ameliyat olanlar için mi? Revizyon daha pahalı olduğu kesin.

Revizyon ameliyat ücreti ne kadar oluyor bilen arkadaşlar yazabilir mi lütfen?

Randevu ve ameliyat tarihi alıp bekleme süresi bayağı uzun sürüyormuş. Yurtdışından gelenler acaba yurtiçindekiler kadar uzun beklemek zorunda mı merak ettim. Teşekkürler.

Selamlar tüm arkadaslara

Dr. Emre ilhanin ameliyat ucreti okudugum mesajlara göre 8000 TL imiş. Bu ücret acaba ilk defa ameliyat olanlar için mi? Revizyon daha pahalı olduğu kesin.

Randevu ve ameliyat tarihi alıp bekleme süresi bayağı uzun sürüyormuş. Yurtdışından gelenler acaba yurtiçindekiler kadar uzun beklemek zorunda mı merak ettim. Teşekkürler.

Evet bu iücret ilk ameliyat olanlar için.Revizyon 12 binden başlıyor.

Selamlar tüm arkadaslara

Angel arkadaşımızın yazdığı gibi fiyatlar ilk ameliyat 8000 TL revizyon 12000 TL'den başlıyor.
Randevu sistemi ile ilgili ofisini ararsanız size daha iyi bilgi verilir. Yurtdışından gelenler çoğunlukla ameliyat tarihinide alıyor. ilk görüşme, tasarım, ameliyat 1 hafta içinde oluyor diye biliyorum. Tabi bu bilgiler yanlışta olabilir siz en iyisi ofisini arayın.

Angel arkadaşımızın yazdığı gibi fiyatlar ilk ameliyat 8000 TL revizyon 12000 TL'den başlıyor.
Randevu sistemi ile ilgili ofisini ararsanız size daha iyi bilgi verilir. Yurtdışından gelenler çoğunlukla ameliyat tarihinide alıyor. ilk görüşme, tasarım, ameliyat 1 hafta içinde oluyor diye biliyorum. Tabi bu bilgiler yanlışta olabilir siz en iyisi ofisini arayın.

Ohaa oldum yani. Bu ne be 12000-14000 TL arası revizyon ücretleri duyuyorum. 3 saatlik iş için bu kadarda alınmaz bee. Sıradan birinin bir yıllık maaşına yakın. Ayıptır günahtır. Avrupayı bile geçmiş bu fiyatlar. Avrupada daha ucuz vallah. :20:

Türkiyede iyi bir yetiştimi hemen fiyatı avrupanın üstüne çıkıyo sanki futbolcular gibi.

Ohaa oldum yani. Bu ne be 12000-14000 TL arası revizyon ücretleri duyuyorum. 3 saatlik iş için bu kadarda alınmaz bee. Sıradan birinin bir yıllık maaşına yakın. Ayıptır günahtır. Avrupayı bile geçmiş bu fiyatlar. Avrupada daha ucuz vallah. :20:

Türkiyede iyi bir yetiştimi hemen fiyatı avrupanın üstüne çıkıyo sanki futbolcular gibi.

Sanirim daha ucuza baska doktorlar bulabilirsin. Ben mesale konu burnum olunca ilk güven gelir doktorda sonra parasi. Eger iyi bir sonuc alacagimi düsünüyorsam ve kötü sonucu riske almak istemiyorsam biriktirir bekler yine güvendigim bir doktora ameliyat olurum. Sahsen Emre bey bana cok güven verdi ve sagolsun ona ameliyat olan arkadaslarda ameliyat süreclerini fotograflarini paylastikca dahada emin oldum.

Back
X