• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba arkadaslar;
Gelecek sene agustosa evlenecegim ve malum gelinlik fotolarim cekilmeden once burnumu yaptirmak istiyorum sizce o zamana kadar randevu alip ameliyat olabilirmiym suan randevu durumunu bilmiorm ne kdr atiolar ne kdr beklioruz ameliyat olan randevu almis arkadaslar bi fikir verebilirmisinz acaba bana ?

Bencede beklemeden randevu alın ve açık listeye yazdırın isminizi. Yeni randevuyu Kasım ayına veriyorlar diye biliyorum.

Bencede beklemeden randevu alın ve açık listeye yazdırın isminizi. Yeni randevuyu Kasım ayına veriyorlar diye biliyorum.[/QUOTE

ekim 17 kadar full mus suan

Benim ön görüsmem 24 mayisda, aradigimda ameliyat tarihini belirlemek istedim, cünkü patronum ekimin ilk üc haftasi izin veriyor, telefondaki bayan geldiginizde emre beyle size yardimci olacaktir dedi, ama doluysa nasil olcak bu is, birde ben aradigimda ekim ayi bosdu, neden vermedi tarihi bilemedi

Benim ön görüsmem 24 mayisda, aradigimda ameliyat tarihini belirlemek istedim, cünkü patronum ekimin ilk üc haftasi izin veriyor, telefondaki bayan geldiginizde emre beyle size yardimci olacaktir dedi, ama doluysa nasil olcak bu is, birde ben aradigimda ekim ayi bosdu, neden vermedi tarihi bilemedi

o zaman yardımcı olurr ya da ek sıkıstırır acil durumlarda sıze uyum saglar dır dusunuyom

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Coook tesekur ederim :) birde sizi bunaltmak gbi olmazsa acikcasi burnun seklinide cok netlestiremedim dogal,guzel ve yuzume uygun olsun istiorum bu sekilde tarif etmem yeterli olur mu Emre beye

Açıkcası bende fotoğraf göstermemiştim, sadece doğal olmasını istedim ve estetik olduğu anlaşılmasın demiştim. Yüzüme uyumlu bir burun istediğimi söylemiştim ve gerisini Emre Bey'e bırakmıştım. İstediğim gibi de oldu açıkcası:) Bu yüzden kendinizi en iyi şekilde ifade etmeniz yeterli olacaktır.

Merhaba arkadaslar bende doktor secimindeyim ve emre ilhan ile fatih dagdelen arasinda kaldim bu benim ikinci ameliatim olacak emre beydende ameliat tarihi aldim ama baya uzun sürüyor..sizce hangisi daha güzel burunlar yapiyor ve daha basarili?

Fatih dagdeleni tavsiye etmem canim. Tanidigim bir kac kisi var ona ameliyat olan, gögüs/veya burun. Hepside ayni seyi söylüyor. Kendi kafasina göre yapiyormus. Emre beyin hakkinda duyduklarimda hep kisinin isteklerine kulak asmasi ve kisiye özel tasarimlar yapmasi.

Hmm..cok kararsizim. fatih dagdelenin yaptigi burunlari tv den gördügüm kadariyla güzel emre beyin yaptigi burunlari hic görmedim daha tabi forum disinda...bilmiyorum ne yapacagimi..iyi dersin kötü yapar kötü dersin iyi yapar ..cok zor..

Hmm..cok kararsizim. fatih dagdelenin yaptigi burunlari tv den gördügüm kadariyla güzel emre beyin yaptigi burunlari hic görmedim daha tabi forum disinda...bilmiyorum ne yapacagimi..iyi dersin kötü yapar kötü dersin iyi yapar ..cok zor..

Ben de çoktandır forumu ve yorumları takip ediyorum emre ilhandan ameliyat tarihi aldım ama aklım hala kapalı bir operasyon mu geçirmeliyim diyor ve bu yüzden barış çakırı inceliyorm ama bzı olumsuz yorumlar okudum hakkında ama emre ilhan hakkında hiç olumsuz yorum yok ve tüm hastaları ona hayran hal böyle olunca emre beye daha görmeden ısnıdım:) aklıma takılan şeylerden biri de kesi izi ve açık amliyatlarda toparlanma daha geç oluyormuş. Bir de ozan balık da gözüme çarpıyor ama hakkında çok yorum yok. bilen varsa bilgi verebilir mi

Baris cakiri hic duymadim..istanbuldami?
evet emre beyin cok basarili oldugu söyleniyor ne kadar güvenilir bilemem.. bu benim ikinci ameliatim olucak bende korkuyorum dogrusu ameliattan ama güzel bir burnum olucak umuduyla kararliyim yaptirmaya :)

arkadaşlar merhaba bende revizyon ameliyatı için emre beyde olmaya karar verdim. emre beyin yaptığı burunları görmek için ona ameliyat olanları arkadaş olarak eklicem kabul edebilir misiniz? 25 yorum sınırını geçemediğim için açık albümlerede bakamıyorum :S :50:

selam revizyon ücreti ne kadar.bende düşünüyorumda..

selam revizyon ücreti ne kadar.bende düşünüyorumda..

ben 1 ekimde olmustum, o zaman 10bin tl ödemistim, ama simdi takip ettigim kadariyla 12bin olmus revizyon ucreti. Ama mesela 3. ameliyatiniz olacaksa fiyat artiyor, ya da 4. ameliyatiniz olacaksa ona göre fiyat biraz daha artar. Tam fiyat bilgisini ofisini arayip ögrenebilirsiniz.

Emre Bey'e ameliyat olan eski hastalar beni ekleyebilirlerse çok sevinirim. Herkese açık olan albümlere baktım ama daha çok örnek görmek istiyorum özel albüm oluşturan arkadaşlara rica ediyorum.

Kizlar benim 3. Ameliyatim olacak, görüsmeye daha gitmedim ama telefonda 3. Ameliyat icin 15.000tl dedi asistani, galiba her ameliyatda artiyor

vah bize vahhhh

eh adam isim yaptıkça fiyatıda o oranda artıyor...

ama bence cidden çok fahiş bir fiyat... o yüzden ben emreyi beyi listemden siliyorum....:45:

zaten hastan çok.... fiyatında gayet pahalıydı...:45:

bu kadar da paraya tamah etmesi beni bu doktordan soğuttu:45:

her hastadan bir araba parası pes yani...:47::47::47:

vah bize vahhhh

eh adam isim yaptıkça fiyatıda o oranda artıyor...

ama bence cidden çok fahiş bir fiyat... o yüzden ben emreyi beyi listemden siliyorum....:45:

zaten hastan çok.... fiyatında gayet pahalıydı...:45:

bu kadar da paraya tamah etmesi beni bu doktordan soğuttu:45:

her hastadan bir araba parası pes yani...:47::47::47:

canım yaptıgı burunlara gördukce ben degdıgını dusunuyorum. burun bu cok önemlı

canım yaptıgı burunlara gördukce ben degdıgını dusunuyorum. burun bu cok önemlı

canım ben başarısına birşey demiyorum.... evet çok güzel burunlar yapıyor...

mesele paraya tamah meselesi.... bence bu kişiliği yansıtan birşey...

o yüzden emre ilhan benim açımdan bitmiştir...

Back
X