- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.521
selamm 
Çocukluğumdan süre gelen bir estetik hayalim war.Evlendim maddi sıkıntılarımız yüzünden ertelemek zorunda kalmıstık ve acıkcası birazda korkmustum şimdi maddi durumlarımızı düzelttik çok şükür.Dün eşimle konuştuk yaptıracaksan yaptıralım dedi bende böyle memnunum dedim bilmiyorki korkudan öyle dedim
Yaptırırsan güze olur dedi bende biliyorum güzel olacak ama cesaretm yok.Henüz tam karar vermiş değilim zorluklarına katlanabilirmiyim diye.Ama olursamda şüphesiz Emre İlhan beye olurum ameliyatımı
Şimdi Emre Beyin yaptıgı cici burun sahipleri arkadaşlar birkaç sorum olacak yanıtlarmısınız acaba :26:
Öncelikle tasarım yapacak sanırım ve ameliyat tarihini ileri zamanlaramı veriyor erken yapma ihtimali warmıdır çünkü bekledikçe iyice stres olurum
Bu seneki ameliyat fiyatını biliyormusun? Ameliyat olduktan sonraki aşamalar neler? Birde ilaç kullacakmıyım ameliyat sonrasında bi bebek tutkum warda
Daha önce bi bebek kaybım oldu zor günler geçirdim kanser riskiyle ugrastım durdum şükür onuda hallettim bebişte istiyorum hamile kalmadan burnumuda halledeyim diyorum
Şimdilik sorularım bunlar cevap verirseniz çooooooooooooooooook mutlu olucam 
xxxxx
Çocukluğumdan süre gelen bir estetik hayalim war.Evlendim maddi sıkıntılarımız yüzünden ertelemek zorunda kalmıstık ve acıkcası birazda korkmustum şimdi maddi durumlarımızı düzelttik çok şükür.Dün eşimle konuştuk yaptıracaksan yaptıralım dedi bende böyle memnunum dedim bilmiyorki korkudan öyle dedim
Öncelikle tasarım yapacak sanırım ve ameliyat tarihini ileri zamanlaramı veriyor erken yapma ihtimali warmıdır çünkü bekledikçe iyice stres olurum
Bu seneki ameliyat fiyatını biliyormusun? Ameliyat olduktan sonraki aşamalar neler? Birde ilaç kullacakmıyım ameliyat sonrasında bi bebek tutkum warda
xxxxx
Son düzenleyen: Moderatör: