• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

deemon bende merak ettim seni, hemen ameliyata mi girdin yoksa, cevap gelmedi senden ne yaptin canim görünmüyorsun ;))

kızlar ameliyat olucam gibi gözüküyo subatta bi gorusmem daha var. bakalım. eğrilik düzelecekmiş. bana ne olur ne olamaz ne sorunlar cıkabilir hepsini anlattı. içim rahatladı 'hadi gel hemen yapalım' yaklaşımında olmaması.. senin nasıl geçti anlat bakalım??:)

kızlar ameliyat olucam gibi gözüküyo subatta bi gorusmem daha var. bakalım. eğrilik düzelecekmiş. bana ne olur ne olamaz ne sorunlar cıkabilir hepsini anlattı. içim rahatladı 'hadi gel hemen yapalım' yaklaşımında olmaması.. senin nasıl geçti anlat bakalım??:)

sevindim canim senin adina :)) insallah iyi olur hadi hayirlisi

canım senin nasıl gecti???

canım ben yarın hayırlısıyla acayip korkuyorum anestezi korkusu ölürüm falan diye herkese veda maili falan atasım var bi tek eşim ve bir arkadaşım biliyor ameliyat olacağımı bu gizlilik yüzünden mi bilmiyorum. senin görüşmenin tatmin edici geçmesine sevindim merak etmiştim açıkçası, aceleci davranmamak bence de önemli üstelik daha önce de operasyon geçirdiysen daha da önemli zamana yayıp düşünmek.

canım ben yarın hayırlısıyla acayip korkuyorum anestezi korkusu ölürüm falan diye herkese veda maili falan atasım var bi tek eşim ve bir arkadaşım biliyor ameliyat olacağımı bu gizlilik yüzünden mi bilmiyorum. senin görüşmenin tatmin edici geçmesine sevindim merak etmiştim açıkçası, aceleci davranmamak bence de önemli üstelik daha önce de operasyon geçirdiysen daha da önemli zamana yayıp düşünmek.

canım bu ilk ameliyatın diil mi? ben daha once 3 defa narkoz almış biri olarak sana yardımcı olabilirim istersen deemontt@hotmail.com msnim açık.

Emre beyle görüşmeye gittim bana yüzünün diğer bölgelerinde sorun yok, ince derili bi burnun var muhteşeme yakın sonuç çıkarırım senden dedi öyle demesi rahatlattı beni ama yinede insan korkuyo inşallah yüzüme uyan bi burun olur bu arada seni açığa alalım dedi şansıma açık oldu şubatın 8 inde ameliyatım var:S

aslında nazım çerkeş barış çakır ve emre ilhan arasında gidip geliyorum buradaki yorumlarınız ve resimlerinizden sonra daha kesin karar verdim büyük ihtimal emre beye ameliyat olacagım, var mı olumlu olumsuz fikri şikayeti eleştrisi olan??

arkadaşlar benim sonunda 9 .cu ayım doldu. inanın 9 sene gibi geldi... ilaçlarla ve ailemin desteğiyle ayakta kaldım . hala sabahları ağlayarak uyanıyorum.. ocak ayında emre beyle randevum var . çok ama çok heyecanlıyım.. asistanıyla görüştüm en erken nisan ayına ameliyat günü verebiliyoruz dedi.. bnm mart ayında tam 1 sene olacak.. şubatta yada martta ameliyat olmak istiyordum . nisana mayısa kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum . yeni ameliyattan da deli gibi korkuyorum.. bnm burnumda kısalık var . önden kısa duruyor .burun dudak mesafem kocaman . ifadem o kadar değiştiki sanki başka bi insanın kafasını bana dikmişler gibi hissediyorum . tek istediğim emre beyin burnumu önden düz kapalı duruma getirmesi.. zaten dümdüz bir burun yaptı eski doktorum sağolsun bana .tasarımla alakası yok. bide yeniden kemer gibi bişey çıktı . ama o kadar tövbe ettimki bu işlere varsın kalsın orda diyorum . korkumdan onada elletmiycem ama burnumun ucu beni deli ediyor bununla yaşamam imkansız . sanki burun ucum yarım gibi.. burun deliklerim bile dümdüz .umarım yüzüm yeniden güler . eski günlerime dönerim .. ameliyattan beri işi gücü boşladım . hiçbişey yapasım gelmiyor. hayata küstüm ..ağlamadan geçen tek günüm bile yok. kendi doktorumda ben yaparım ederim diyor ama tekrar güvenemiyorum ..bi hayalkırıklığı daha kaldıracak gücüm yok. sabahtan akşama kadar emre beyin revizyon hastalarının yazılarını okuyor ,facebook,twitter sayfalarını takip ediyorum ..umarım bende buradan iyi haberlerimi resimlerimi sizinle paylaşırım bir gün .. Allah tüm derdi olanlara dermanını versin . bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmezdim .. hepinizi candan kucaklıyorum .iyiki varsınız .. herkes çok ama çok mutlu olsun inşallah ..

Didi11, canim cok gecmis olsun, ilk doktorun kimdi acaba? İnsallah butun sorunlarin duzelir ve istedign buruna kavusursun..

tşk ederim mervecim .. doktorumun adını vermek istemiyorum şimdilik..kendisi iyi bi doktor ama bnm burnumu yapamadı ..çok memnun hastaları var ama bnmki olmadı . zaten kendiside farkında . her kontrolde farklı bi problem çıktı burnumda . asıl sorumun şekil olarak yüzüme hiç yakışmaması ,simamı tamamen değiştirmesi ,beni bambaşka bi insan yapması oldu..tasarımda burun deliklerim yere paralel olacak üstten hafif kavis verilecekti.. ama ameliyattan sonra dümdüz inen ,ucu dik bi burunla karşılaştım . buda önden burun dudak aramın bi garip durmasına sebep oluyor. ayrıca üst kısımda sağlı sollu boşluklar var . kulaktan kıkırdak alıp dolduracağını söyledi. bi burun kanadı ve deliği diğerinden daha büyük ve sarkık..burun ucunda kıkırdak eksiklikleri var . oralarıda dolduracağını söyledi.. bide burunla dudak arasındaki bağlantı kısmı dümdüz .. yani bombe yok altta .. buda burun altının küt gözükmesine sebep oluyor . yani burun önden bi garip duruyor .. burun ucunuda bulbous burun denen tip yapmış .yani burnum dik,kalın,düz ve kısa duruyor yüzümde ..

mervecim msjını gördüm ama özelden cvp yazamıyorum.. emre beyle henüz görüşmedim . ocak ayında görüşeceğim kısmetse .. kendi doktorumda düzeltebileceğini,elinden geleni yapacağını söyledi şimdi Allah var hiçbi zaman sırtını dönmedi bana . ama bende ona karşı hiç bir kaba davranışta bulunmadım . o kadar üzülmeme ağlamama rağmen hiçbirini yansıtmadım .bana sabırla beklememi zamanı gelince revizyonla düzelteceğini söyledi . ama bnm çok korkularım var . ya ilki gibi olursa diye .. ama bi taraftanda burnumu en iyi o biliyor . nerde ne eksik,nereye ne koydu başından beri o takip etti..emre bey hep aklımda revizyon için .. kendi doktorumlada irtibatı kesmedim . bu ay içinde yine gidip görüşeceğim . bakalım artık Allah alnıma ne yazdıysa o olacak . bekleyip göreceğim . inşallah hayırlısı olur . öpüyorum hepinizi..

arkadaşlar benim sonunda 9 .cu ayım doldu. inanın 9 sene gibi geldi... ilaçlarla ve ailemin desteğiyle ayakta kaldım . hala sabahları ağlayarak uyanıyorum.. ocak ayında emre beyle randevum var . çok ama çok heyecanlıyım.. asistanıyla görüştüm en erken nisan ayına ameliyat günü verebiliyoruz dedi.. bnm mart ayında tam 1 sene olacak.. şubatta yada martta ameliyat olmak istiyordum . nisana mayısa kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum . yeni ameliyattan da deli gibi korkuyorum.. bnm burnumda kısalık var . önden kısa duruyor .burun dudak mesafem kocaman . ifadem o kadar değiştiki sanki başka bi insanın kafasını bana dikmişler gibi hissediyorum . tek istediğim emre beyin burnumu önden düz kapalı duruma getirmesi.. zaten dümdüz bir burun yaptı eski doktorum sağolsun bana .tasarımla alakası yok. bide yeniden kemer gibi bişey çıktı . ama o kadar tövbe ettimki bu işlere varsın kalsın orda diyorum . korkumdan onada elletmiycem ama burnumun ucu beni deli ediyor bununla yaşamam imkansız . sanki burun ucum yarım gibi.. burun deliklerim bile dümdüz .umarım yüzüm yeniden güler . eski günlerime dönerim .. ameliyattan beri işi gücü boşladım . hiçbişey yapasım gelmiyor. hayata küstüm ..ağlamadan geçen tek günüm bile yok. kendi doktorumda ben yaparım ederim diyor ama tekrar güvenemiyorum ..bi hayalkırıklığı daha kaldıracak gücüm yok. sabahtan akşama kadar emre beyin revizyon hastalarının yazılarını okuyor ,facebook,twitter sayfalarını takip ediyorum ..umarım bende buradan iyi haberlerimi resimlerimi sizinle paylaşırım bir gün .. Allah tüm derdi olanlara dermanını versin . bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmezdim .. hepinizi candan kucaklıyorum .iyiki varsınız .. herkes çok ama çok mutlu olsun inşallah ..

cnm çook üzüldüm çoook geçmiş olsun böyle talihsizlikler oluyor maalesef :( umarım emre beyle görüşmen olumlu geçer :(

Kızlar bnde Emre beye ameliyat oldum bugün 3. Hafta ya girdim fakat burnum cok sis halaa insan icine cikamiyorum siz kaçıncı günden sonra normale dondunuz en azından insan icine çıkacak kadar

Back
X