- 24 Ekim 2011
- 1.400
- 1.443
- 408
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.681
yarın ameliyat olacağım..dua edin
(((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın ameliyat olacağım..dua edin(((
deemon naaptın dün ben de ordaydım ne dedi emre bey merak ettim.
yarın ameliyat olacağım..dua edin(((
deemon bende merak ettim seni, hemen ameliyata mi girdin yoksa, cevap gelmedi senden ne yaptin canim görünmüyorsun)
deemon naaptın dün ben de ordaydım ne dedi emre bey merak ettim.
kızlar ameliyat olucam gibi gözüküyo subatta bi gorusmem daha var. bakalım. eğrilik düzelecekmiş. bana ne olur ne olamaz ne sorunlar cıkabilir hepsini anlattı. içim rahatladı 'hadi gel hemen yapalım' yaklaşımında olmaması.. senin nasıl geçti anlat bakalım??:)
canım senin nasıl gecti???
canım ben yarın hayırlısıyla acayip korkuyorum anestezi korkusu ölürüm falan diye herkese veda maili falan atasım var bi tek eşim ve bir arkadaşım biliyor ameliyat olacağımı bu gizlilik yüzünden mi bilmiyorum. senin görüşmenin tatmin edici geçmesine sevindim merak etmiştim açıkçası, aceleci davranmamak bence de önemli üstelik daha önce de operasyon geçirdiysen daha da önemli zamana yayıp düşünmek.
canım bu ilk ameliyatın diil mi? ben daha once 3 defa narkoz almış biri olarak sana yardımcı olabilirim istersen deemontt@hotmail.com msnim açık.
Didi11, canim cok gecmis olsun, ilk doktorun kimdi acaba? İnsallah butun sorunlarin duzelir ve istedign buruna kavusursun..
arkadaşlar benim sonunda 9 .cu ayım doldu. inanın 9 sene gibi geldi... ilaçlarla ve ailemin desteğiyle ayakta kaldım . hala sabahları ağlayarak uyanıyorum.. ocak ayında emre beyle randevum var . çok ama çok heyecanlıyım.. asistanıyla görüştüm en erken nisan ayına ameliyat günü verebiliyoruz dedi.. bnm mart ayında tam 1 sene olacak.. şubatta yada martta ameliyat olmak istiyordum . nisana mayısa kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum . yeni ameliyattan da deli gibi korkuyorum.. bnm burnumda kısalık var . önden kısa duruyor .burun dudak mesafem kocaman . ifadem o kadar değiştiki sanki başka bi insanın kafasını bana dikmişler gibi hissediyorum . tek istediğim emre beyin burnumu önden düz kapalı duruma getirmesi.. zaten dümdüz bir burun yaptı eski doktorum sağolsun bana .tasarımla alakası yok. bide yeniden kemer gibi bişey çıktı . ama o kadar tövbe ettimki bu işlere varsın kalsın orda diyorum . korkumdan onada elletmiycem ama burnumun ucu beni deli ediyor bununla yaşamam imkansız . sanki burun ucum yarım gibi.. burun deliklerim bile dümdüz .umarım yüzüm yeniden güler . eski günlerime dönerim .. ameliyattan beri işi gücü boşladım . hiçbişey yapasım gelmiyor. hayata küstüm ..ağlamadan geçen tek günüm bile yok. kendi doktorumda ben yaparım ederim diyor ama tekrar güvenemiyorum ..bi hayalkırıklığı daha kaldıracak gücüm yok. sabahtan akşama kadar emre beyin revizyon hastalarının yazılarını okuyor ,facebook,twitter sayfalarını takip ediyorum ..umarım bende buradan iyi haberlerimi resimlerimi sizinle paylaşırım bir gün .. Allah tüm derdi olanlara dermanını versin . bu işlerin bu kadar zor olduğunu bilmezdim .. hepinizi candan kucaklıyorum .iyiki varsınız .. herkes çok ama çok mutlu olsun inşallah ..
cnm çook üzüldüm çoook geçmiş olsun böyle talihsizlikler oluyor maalesefumarım emre beyle görüşmen olumlu geçer
![]()