Amirah,ben turkiyedeki cerrahlarin daha basarili oldugunu dusunuyorum kuzenim yurtdisinda yasiyor dedigin rakamlari odeyerek ameliyat oldu mahvettiler burnunu sonra turkiyeye gelio revizyon oldu bir cok ornegini gordum hak etse doktor o ucret odenir ama rezil ediyolar o yuzden gerek yok kesinlikle :) emre bey cok cok daha iyisini yapiyor:) ilk ameliyatta herkesten ayni ucreti aliyor ama revizyonlarda buruna gore ucret aliyor sanirim:) siz ameliyat olmaya karar verdiniz mi?
Pudraseke, burcucum isim olmasaydi gelcektim iyiki gelmemisim o zaman

dun aksama dogru konustum emre beyle en erken 9 gibi biter hastanede isim uzayadabilir demisti demekki uzamis isi :)) ya ben orda 4 saat bekledigimi bilirim benim gibi gergin bi insan bile ses cikarmadan bekliyosa herkes bekler :)) sonuc guzel olunca razi olup bekliyosunn:)) doktorumuz cok sevilio sagolsun bizim icin elinden geleni yapiyo bekleyelim o kadar:) ameliyatlari uzuyo bide istanbul trafigi dun de liv den geliyodu sanirim kopru trafigi daha beter:) tevfik beyi cok seviyo emre bey eskiden taniyomus daha yeni diye yardimci oluyordur cogu doktora yardimci oldugu gibi:)) emre bey yardimci olmayi seviyor bir kere konusmustuk neden rakiplerinize yardimci oluyosunuz demistim:))ama sorun etmiyor hic zirvede oldugu icin sanirim:)) rekabet ortami icinde dost kalmalari da ayrica guzel:) tevfik bey cok iyi bir insanmis emre bey soylemisti bana :) canim roaccutane kullanmayi tavsiye ederim ama kisin hic etmem seninle kisin konusmustuk beni mahvetti kalorifer yaniyo oda kuru roaccutane burnumu dudaklarimi iyice kuruttu ne ilaclar verdi emre bey yinede burun icim kuruydu ama simdi kalorifer yakma zamani gectigi icin rahatim burnum kuru ama 1 ay onceki gibi rahatsiz etmiyor:) cildim cok guzel oldu emre bey soyluyo her defasinda ameliyat sonrasini bildigi icin:) ameliyat oncesinde o kadar yoktu ama olduktan sora artti bir de stres yaptim cok en ufak seylere taktigim icin sabir asamasi beni gerdi:) 2 3 ayda cildim mahvoldu bende guzide duranin tavsiyesiyle onun doktoruna gitmeye basladim yuzum cok duzeldi makyajsiz cikiyorum o derece:) hic makyaj yapmiyorum bi eyeliner suruyorum:) eger yagli ve sorunlu bi cildin varsa tavsiye ederim ama dozu cok onemli o yuzden kesinlikle doktoru iyi sec ben de 6 7 yil once kullandim baska bi doktora gidiyodum ama yanlis kullandirmis 1 sene sonra daha beter oldu cok ugrastim yani:) yazin gunes koruyucu surup cikarsan sorun olmaz ben agustosun sonunda birakicam tedavim o zaman bitiyor kullanmam gereken kremleri fln aldim sorun olmaz sen de ne kadar erken baslarsan o kadar iyi demekki benim eski cildim gibisin ki emre bey tavsiye etti:) ne dedi burnun icin hersey yolunda dimi:)
Thenur, cok gecmis olsun:) emin ol benim kadar sisip moraran kimse olmamistir emre beye sor soylesin sana dilek ameliyattan sonra nasildi diye sor:)) ki kemersiz kucuk bir burnum vardi genisti sadece 1 bucuk 2 saat suren operasyon gecirdim ama bu is ona bakmiyor dokularla alakali tir carpmisa dondum ben:)her goren vah kizim ne oldu sana diyodu:) kiz kardesim kemikli buyuk burna sahipti 4saat surdu ameliyati benim ceyregim kadar sismedi morarmadi cok az morardi o da 2. Gune kadar :) merak etme 3. Gunden sonra 2 gun icinde kayboluyor :)