- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.741
taam taam tırsma o zaman öpeyim minak burnunu anlaştık
![]()
Heh simdi oldu :))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taam taam tırsma o zaman öpeyim minak burnunu anlaştık
![]()
neredeyse bugün gelemeyeceğimi yazcaktım:S galatasaray trabzon maçına gitcektik biz uyanana kadar biletler tükenmiş zaten alamadıkIlk ameliyatinizsa 7000 tl beni ekleyebilirsiniz ozel albumum var :)
Kizlar cumartesi gunu saat 5 de gidiyoruz dimi ? Emre beye haber verdim bekliyor bizi cunku:) biz 3 kisi geliyoruz kardesim ben ve albumlerimdeki sarisin arkadasim:)
neredeyse bugün gelemeyeceğimi yazcaktım:S galatasaray trabzon maçına gitcektik biz uyanana kadar biletler tükenmiş zaten alamadıkkardeşimle geliyoruz:)
Iyimi olmus desem ne desem bilemedim![]()
![]()
çok güldüm alemsin dilek hadi öyle böyle 7 kişi olduk iyi bi rakam:))
Ameliyat olalı 50 gün oldu. Artık spora gidebilir miyim acaba? Burnum için sorun olur mu?
emre bey acıbademde ameliyat yapmaya devam ediyor mu
Ilk ameliyatinizsa 7000 tl beni ekleyebilirsiniz ozel albumum var :)
Kizlar cumartesi gunu saat 5 de gidiyoruz dimi ? Emre beye haber verdim bekliyor bizi cunku:) biz 3 kisi geliyoruz kardesim ben ve albumlerimdeki sarisin arkadasim:)
Emre bey 3 ay izin vermiyor hatta ben 4 ay gitmemistim spora
canım benim bildiğim LİV HOSPİTAL da yapıyor ancak gerekli durum da sanırım isteğe bağlı Acıbadem hastanesinde de yaptığını söylemişti ameliyat öncesi görüşmelerde.neden sordun canım?:26:
Ama bende gelmek istiyordumdaha yeni gittim kontrole..valla karşıda olmasa yine gelirdim tanışmak istiyorum hepinizle neyse kısmet bir dahaki sefere artık..bir günde biz biryerlerde bir araya gelsek sohbet muhabbet güzel olmazmı kızlarrr:)
ben de sabırsızlıkla spor yapacağım zamanı bekliyorum. geçenlerde bende sormuştum dediğin gibi 3 aya kadar izin vermiyor.ya aslına bakarsan ben biraz pilates yapayım dedim baktım burnum zorlanıyor. kulağıma birden Emre beyin söyledikleri geldi tırstım bıraktım:18::18: Doktor sözü dinlemek lazımhamlaşacam böle giderse yaaaa bir de spora yeniden başlayınca kaslar kendine gelene kadar çekecez ağrıları eee bir de yaz geldi ama yapacak bir şey yok zamanı beklemek gerek. sadece spor değil tabi geçenlerde roman dansı yapayım dedim burnumun direği sızladı resmen göbüş bile atamıyoz yaaa
14 haziran kardeşim 20 haziranda da benim emre beye ameliyatım var. biraz korku var ama inşallah çabucak atlatırız.
emre bey'in yaptığı burunları çok beğendim. hatta yarın başka bir doktora olacak ameliyatımı erteledim.ama nasıl randevu alabilirim kendisinden![]()
emre bey'in yaptığı burunları çok beğendim. hatta yarın başka bir doktora olacak ameliyatımı erteledim.ama nasıl randevu alabilirim kendisinden![]()
14 haziran kardeşim 20 haziranda da benim emre beye ameliyatım var. biraz korku var ama inşallah çabucak atlatırız.