- 21 Temmuz 2011
- 1.147
- 28
- 113
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.761
Yarin 5 de gidiyoruz dimi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bendende slm götürün... yarın nöbetci olmasaydım keşke ... bende sizleri tanımak isterdim o ortamda olmak isterdim :/Yarin 5 de gidiyoruz dimi :)
bendende slm götürün... yarın nöbetci olmasaydım keşke ... bende sizleri tanımak isterdim o ortamda olmak isterdim :/
ameliyattan sonra refakatciye gerek var mı aceba bir de ben şehir dışından gelicem kaç gün kalmam gerekir orda..Ben de sanırım emre ilhana ameliyat olucam...
Bana kalırsa refakatçiye bile gerek yok.ameliyat olacağın hastane ve çalışanları dört dörtlük .herşey onlar tarafından düşünülmüş zaten.o yüzden hiç birşeye ihtiyacın olmuyor.gece hemşireleti de çok şeker insanlar . Konfor süper .ama kendini yanlız hissetmek istemiyorsan yanında bîrisi olsbilir .tercihe kalmış bence. 10 günlük süre yeter diye biliyorum ama yine de randevu alırken bunu da sorarsın canım.şimdiden geçmiş olsun
Kızlar Emre bey bugün 8-9 gibi muayenehaneye gelecekmiş karşıdan geliyo işi uzamış sanırım, başka bi güne mi ertelesek siz ne düşünüyosunuz? herkese uymayabilir çünkü banada pek uymuyo
Canım benim kontrolüm de vardı o yüzden gitmek istiyorum.dilek peki gidecek mi haberin var mı canım?
Dilek sanırım gidecek canım emin değilim hilale ulaşamadım o ne düşünüyo bilmiyorum. Meralle konuştumda çok geç bize uymuyo gerçekten sizinle tanışmak isterdim başka bi zaman inş:)
karazeytin sende emre bey e oldun agaliba memnun musun aceba....
emre bey acıbademde amelıyat yapmıyormu
saol canım tşk ederım :) bugun toplandınız mı? nasıl geçti
gidemedik desek daha doğru olur gitseydikte burun günü değil olsa olsa burun gecesi olurdu :)))gitmediniz mi yoksa![]()
Canım benim kontrolüm de vardı o yüzden gitmek istiyorum.dilek peki gidecek mi haberin var mı canım?
Slm dün muayenehanede tanışmıştık. Burnun maşallah çok hoş gözüküyordubizde Çarşamba oluyoruz ameliyat