• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

aynen öyle canım kafamızdan atmamız lazım o zaman hiçbişey olmaz eminim:)) kışın kayak yaparken karşıdan gelen biri çarptı bana düştük ben herşeyi bıraktım burnumda burnum diyorum:)) arkadaşım diyoki bişey yok burnunda inanmıyorum bişey oldu diyorum kar güzlüğüde vardı düşerken o da baskı yaptı çok acıdı ortalığı ayağa kaldırmıştım bana çarpanı ne yaptım sen düşün:) sonra gittim baktım burnuma hiçbişey yok boşuna paniklemişim:) daha neler neler ya o yüzden diyorum ya ben test ettim onayladım hepiniz için:) emre bey sağolsun çok sağlam yapıyo gerçekten hiç korkma burnunu düşünme :)

Ne çektin be dilek burnumu korayacağım diye , hayır korumak isterken başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Korudun da ne oldu olanlar oldu. Napacan işi oluruna bırakacan allaha dua edecen (VASVİYE TAYZE ) :)

Aynı şekilde benim de öyle burnuma elimin çarptığını bile hatırlamıyorum. Ama ameliyat sonrası uykuda elimle burnuma çarptım kafamız hep burunda olunca böyle oluyor herhalde :) off kafa mı attı ne acımıştır :( senin burnun sağlamlık konusunda örnek gösterilecek derecede :) senin burnunun sağlamlığını görünce korkum gitti vallahi ben sakınmıyorum artık :)

Ne çektin be dilek burnumu korayacağım diye , hayır korumak isterken başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Korudun da ne oldu olanlar oldu. Napacan işi oluruna bırakacan allaha dua edecen (VASVİYE TAYZE ) :)

hahaha alemsin yaaaa :) kardeşim de dün öyle diyo ne çektin be abla diye:))) bi kere de kocaman buz düşürüyodum 2.günümdü galiba :)) hakkaten ne çektim be :)) ama hala yerinde duruyo maşallaaah:D

hahaha alemsin yaaaa :) kardeşim de dün öyle diyo ne çektin be abla diye:))) bi kere de kocaman buz düşürüyodum 2.günümdü galiba :)) hakkaten ne çektim be :)) ama hala yerinde duruyo maşallaaah:D

Tütütüt maşallah her yerde söylem ben nazara inanan biriyim allah kötü gözlerden saklasın gayet dayanıklı bir burun tekrar maşallah canım sana :)

Tütütüt maşallah her yerde söylem ben nazara inanan biriyim allah kötü gözlerden saklasın gayet dayanıklı bir burun tekrar maşallah canım sana :)

benim yıldızım çok düşük hemen nazar değiyor zaten annem o yüzden kimseye söyleme artık diyo ben de susuyorum:) çok tşk ederim canım

benim yıldızım çok düşük hemen nazar değiyor zaten annem o yüzden kimseye söyleme artık diyo ben de susuyorum:) çok tşk ederim canım

O burna nazar değmez mi canım bir bakan bir daha bakar. Allah kem gözlerden korusun canım:nazar: işte dîkkat etsen de oluyor kazalar. Ben de kızımdan çekiyorum sadece.geçen taytını giydirirken dizi alttan burnuma bir geçti gözümden yaş feldi.burnumu hîssetmedşm bir süre 2 gün burnumun uc tarafı sızladı .:18: sağlam olmasa dedîm kırıldı.denizde de burnumu tutarak dalmak çok komiğime gidiyordu :17: ama ne yapslım şu sn emanet gibi koruyorum. Çevremdekiler iyi ki burun ameliyatı oldun ne kıymetli burnun var diyorlar:37:çok ta tın .evet değerli tabi .Emre ilhan imzalı hem de:9:

ben estetik olursam profilden nasıl bi yüz ifadesine sahip olurum diye merak edip bi arkadaşıma fotoşopla burun üzerinde rötuşlar yaptırttım. sonra çok hoşuma gidince ameliyatı kafaya koydum :D hatta emre bey'e gidersem o fotoşopu bastırıp göstermek de istiyorum :D burun ucunu da kaldırtayım birazcık hakikaten, gözüm canlandırınca da güzel oluyo :D

Sen istediklerini tam olarak açıkla Emre bey en güzel tasarımı yapacaktır zaten.kendisinin vereceği tavsiyelerle de burnunun tam şeklini oluşturacaktır.burun ucunun ne kadar kaldıracağını tasarım esnasında belirlersiniz canım.umarım istedipin gibi bir burna sahip olursun:16:

artık kime güveneceğimi şaşırdım . bu adamdan o kadar emindimki hiç başka doktorla görüşmeden direk gidip ameliyat oldum . sağlıklı dünyalar güzeli neşeli bi insanken depresif hasta ve çirkin bi maymuna döndüm . sanki kolum bacağım kopmuş gibiyim . canım çok ama çok acıyor

seninle aynı kaderi paylaşıyoruz :(

seninle aynı kaderi paylaşıyoruz :(

Minacım ben de ilk okuduğumda kimden bahsediyor diye bir şaşırdım.sanırım didi11 ilk ameliyatının kurbanı olmuş.onun Adına ben de gerçekten çok üzüldüm. Uzun zaman geçmiş umarım herşey yoluna girmiştir.ünlü bir doktora olmuş ama sonuç kendisini sanırım baya üzmüş. Çok çok geçmiş olsun.
Minacım sen ne durumdasın!

O burna nazar değmez mi canım bir bakan bir daha bakar. Allah kem gözlerden korusun canım:nazar: işte dîkkat etsen de oluyor kazalar. Ben de kızımdan çekiyorum sadece.geçen taytını giydirirken dizi alttan burnuma bir geçti gözümden yaş feldi.burnumu hîssetmedşm bir süre 2 gün burnumun uc tarafı sızladı .:18: sağlam olmasa dedîm kırıldı.denizde de burnumu tutarak dalmak çok komiğime gidiyordu :17: ama ne yapslım şu sn emanet gibi koruyorum. Çevremdekiler iyi ki burun ameliyatı oldun ne kıymetli burnun var diyorlar:37:çok ta tın .evet değerli tabi .Emre ilhan imzalı hem de:9:

Aylincim cok tesekkur ederimmmm valla burnumu soran cok oluyor dun de eve misafir geldi burnun bebek gibi olmus ne kadar guzel olmus dedi de dedi annemde diyoki bgn burnunu nereye carpicaksin bakalim:)o kadar nazar degiyo yani maalesef. Canim senin burnun da cok tatli canli goren biri olarak soyluyorum yeni olmasina ragmen bide revizyon olmasina ragmen cok guzel masallah:) ben artik sakinmiyim diyorum burnumu ama olmuyo:) kucuk kizin var senin cok dikkat etmen lazim :) cok komik oluyo burnu tutup dalmak bi garip his ameliyattan sonra:)) bide burun ucumda kikirdak var benim cok komik hissediyorum burnumu kapatip dalinca:))

Sen istediklerini tam olarak açıkla Emre bey en güzel tasarımı yapacaktır zaten.kendisinin vereceği tavsiyelerle de burnunun tam şeklini oluşturacaktır.burun ucunun ne kadar kaldıracağını tasarım esnasında belirlersiniz canım.umarım istedipin gibi bir burna sahip olursun:16:

çok teşekkürler desteğin ve iyi temennilerin için :))

Aaa neden karasız kaldın canım.:26:evet emre bey her zaman kalabalık oluyor:(

Emushum yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.seni anlayabilşyorum ben de geçirdim o dönemleri .ama burası gerçekten rahatlatıyor .
Eminim bantlı halin bile çok güzel görünüyordur.benim o hLde bile fotolarım vardır.ten rengi olunca uzaktan belli de olmuyordu eski burnuma göre aşıktım resmen :1: kesinlikle fotolarını görmek isterim canım.paylaştığında haberim olsun :48:

kesinlikle çok moral verdin bana. bu arada bantlarım çıktı.
17. günüm hala şişlerim var ama yinede sevdim burnumu resimde ekledim.:)

Aylincim cok tesekkur ederimmmm valla burnumu soran cok oluyor dun de eve misafir geldi burnun bebek gibi olmus ne kadar guzel olmus dedi de dedi annemde diyoki bgn burnunu nereye carpicaksin bakalim:)o kadar nazar degiyo yani maalesef. Canim senin burnun da cok tatli canli goren biri olarak soyluyorum yeni olmasina ragmen bide revizyon olmasina ragmen cok guzel masallah:) ben artik sakinmiyim diyorum burnumu ama olmuyo:) kucuk kizin var senin cok dikkat etmen lazim :) cok komik oluyo burnu tutup dalmak bi garip his ameliyattan sonra:)) bide burun ucumda kikirdak var benim cok komik hissediyorum burnumu kapatip dalinca:))

Kesinlikle baybface :) burun yüz ifadesini çok değîştiriyor.çevreden de böle olumlu yorumlar bizlere moral oluyor.
Annem ce babam burnumun yeni halini görünce çok şaşırdılar.balıkesir de zîyaretlerîne gittim ilk kez gördüker tabi.çok güzel olmuş eskisinden eser kalmamış dediler.ama onlarda korkuyorlar kıxım yüzüme dalarcasına severken:) dur annenin burnu kırulcak diye nasıl sakındılar anlatamam.onlarda dediler ipek kırmazsa burnunu daha bişey olmaz.sürekli el yüzümde düşün artık.allah koruyor beni. Sakınmaktan sıkıldım artık ben de .nereye kadar:) umarım hepimiz kazasız beladız güzel burnumuzla yaşarız.

kesinlikle çok moral verdin bana. bu arada bantlarım çıktı.
17. günüm hala şişlerim var ama yinede sevdim burnumu resimde ekledim.:)

Canımsın ya:48: fotona baktım.bayıldım bayıldım.heleki eski halini görünce on numara olmuş dedîm.Emre beye de senin bu güzelliğine de maşallah canım. Şişlerin olmadına rağmen şekli yüzüne çok yakışmış .senin de çok doğal bir burnun olcak canım. Bantlar çıkınca özellikle 2 hafta çok şiş oluyor o yüzden kafana takma.sonra her geçen gün şişlerin indiğini sen de farkedeceksin.ama bu hali bile çok şeker.zaten emre beyin yaptığı burunlarda ilk ayda bile şeklini belli edîyor.sadece kavis zamanla beliriyor oda haliyle şişlerden kaynaklı.1. Ay kontrolünden sonra bile farkı hissedeceksin paylaşımlarını bekliyorum. Güzelleşen burnunu hepbirlikte görelim cnm:16:

20 haziran perşembe günü ameliyatımı oldum. çok olmak istiyodum ama çok da korkuyodum yıllar boyu hep erteledim şükürler olsun sonunda olup kurtuldum.
tabi bu konuda benden 1 hafta önce ameliyat olan kardeşime çok şey borçluyum onun sayesinde bu kararı alabildik.ben sadece emre beye ameliyat olmayı istediğimi söyledim. görüşmeler vs. ameliyat kararı alındı. emre beye ameliyattan çok korktuğumu sonrasında çekeceğim her türlü çileye razı olacağımı söylemiştim ama tam tersi oldu. ameliyata girmem çıkmam rahat oldu.2'de başlayan ameliyatım 6 da bitti. hastane güzel hemşirem çok iyiydi. yanımda kalan annemi bile uyandırmadan gece kontrollere geliyodu. sonrası 2 gün yüzüm şişip morarmaya başladı, hiç ağrım sızım olmadı ama o şişler bana çok zor geldi zaten onlarda 2 günden sonra inmeye başladı. tamponlarım alındığı anda aldığım nefese inanamadım, içime rüzgar esti sanki. bugün 13. günüm ve bantlarımda yarın çıkacak. iyi ki olmuşum hiç korkmayın ben iğne olmaya korkan bi insan olarak bunları söylüyorum.

O kardeş benim :) yeni burnusumu paylaşmak istedim ama mesajım yok diye olmadı paylaşırsın artık ablacim :)

O kardeş benim :) yeni burnusumu paylaşmak istedim ama mesajım yok diye olmadı paylaşırsın artık ablacim :)

Aramıza hoşgeldin o zaman.aynı zamanda çok geçmiş olsun. Forumda deneme sayfası var .oraya bişeyler karalayıp mesaj sayını doldur ve paylaşımlar için ablanı yorma canım :)) biz bekleriz.zaten daha yeni ameliyat olmuşsun.mesaj sayını doldurana kadar burnun iyileşir:16:

Aramıza hoşgeldin o zaman.aynı zamanda çok geçmiş olsun. Forumda deneme sayfası var .oraya bişeyler karalayıp mesaj sayını doldur ve paylaşımlar için ablanı yorma canım :)) biz bekleriz.zaten daha yeni ameliyat olmuşsun.mesaj sayını doldurana kadar burnun iyileşir:16:

Teşekkür ederim hosbuldmm :)
Deneme sayfası güzel olmuş denemeye başladım :) yakında paylaşırım :)

Canımsın ya:48: fotona baktım.bayıldım bayıldım.heleki eski halini görünce on numara olmuş dedîm.Emre beye de senin bu güzelliğine de maşallah canım. Şişlerin olmadına rağmen şekli yüzüne çok yakışmış .senin de çok doğal bir burnun olcak canım. Bantlar çıkınca özellikle 2 hafta çok şiş oluyor o yüzden kafana takma.sonra her geçen gün şişlerin indiğini sen de farkedeceksin.ama bu hali bile çok şeker.zaten emre beyin yaptığı burunlarda ilk ayda bile şeklini belli edîyor.sadece kavis zamanla beliriyor oda haliyle şişlerden kaynaklı.1. Ay kontrolünden sonra bile farkı hissedeceksin paylaşımlarını bekliyorum. Güzelleşen burnunu hepbirlikte görelim cnm:16:

Canım bnm çok teşekkür ederim. Su an ki halinden bile memnunum inince nasıl olacak çok merak ediyorum..

canım nerede bu deneme sayfası ya? kafayı yiycem :(

Back
X