pamukhelvacım öncelikle geçmiş olsun canım. deviasyon ameliyatlarında iyileşme süreci daha çabuk oluyor canım. ben de 8 yıl önce nefes darlığı, sağlıklı nefes alamama şikayetiyle operasyon geçirdim. ancak ameliyattan sonra burnum çökme yaptı . o yüzden deviasyon ameliyatlarını tek başına değerlendirmek gerekiyor. ameliyat esnasında burun destek noktaları güçlendirilmez ise burun sırtında çökme gibi komlikasyonlar oluşabiliyor. bu yüzden estetikle birlikte yapılmasını daha doğru buluyorum. bu sebepten dolayı uzun araştırmalarım sonucu emre beyi buldum da hem burun içi problemi mi giderdi hem de estetik olarak güzel bir burna sahip oldum.
gelelim iyileşme sürecine... deviasyon ameliyatlarında da estetik ameliyatlarında da günlük işlerini engelleyecek bir durum söz konusu olmuyor. tek dikkat etmeniz gereken burnunuzu darbelere karşı korumanız ve aşağıya eğilirken ilk başlarda kanama yapmaması için dikkatli olmanızdır. benim ameliyat sonrası ne kanamam ne de ağrı sızım hiç olmadı.

4. günde alçım bile çıkmamaıştı işe gittim.tabi bunu emre bey de önermiyor. en azından 1 hafta dinlenmek gerekiyor. bebeklerinizle de rahatça ilgilenebileceğinizi düşünüyorum.. şişlik ve morluklar olsa bile onlarda 1 hafta da iyileşiyor. deviasyon ameliyatımda ne morarma ne de şişme olmadı. bence korkulacak bir durum değil. umarım sizde en kısa zamanda bu sorununuzdan kurtulursunuz