• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba arkadaşlar.bugün emre bey ile ilk görüşmemizi yaptık.gayet sıcakkanlı ve şakacı biri insanı rahatlatıyor.haftaya çarşamba tasarım için gidicem,ameliyat gününe karar vericez sanırım ekim sonu gibi bende ameliyatımı olmuş olucam:)inşallah Allah pişmanlık yaşatmaz diyorum hadi girdik bir yola bakalım.:18:

merhaba arkadaşlar.bugün emre bey ile ilk görüşmemizi yaptık.gayet sıcakkanlı ve şakacı biri insanı rahatlatıyor.haftaya çarşamba tasarım için gidicem,ameliyat gününe karar vericez sanırım ekim sonu gibi bende ameliyatımı olmuş olucam:)inşallah Allah pişmanlık yaşatmaz diyorum hadi girdik bir yola bakalım.:18:

karar vermiş olmanız ne güzel hadi hayırlısı. istediğiniz bir burna sahip olacağınızdan eminim.pişmanlığın aksine mutluluğunu paylaşacağın günü bekliyor olacağız.aramıza hoşgeldin:16:

aynenn bende merak edıyorum bu soruyu bnmde burun ucum dusuk ve genıs acaba yapıyormus nekadara yapıyor ??

benim bildiğim emre bey sadece burun ucu ameliyatı yapmıyor burun bir bütün dokunduğum zaman her yerine eşit dokunmam lazım demişti ama yine de görmem lazım demişti biri için sormuştum da siz yine de bi görüşün görsün

şehir dışından gidiyorum da, aynı gün içerisinde tasarım yapmıyor mu? Çok kısa sürüyor o zaman görüşme?

kızlar selamlar,
Sonunda ben de ameliyat tarihimi aldım :) 1 ekim de revizyon ameliyatı olacağım.
En zor kararlardan biri olan doktor seçmede Emre İlhan'da karar kıldım. Şimdi işin ikinci kısmı olan burun şekline karar verme aşaması var. Ama ben hala nasıl bir burun istediğime karar vermiş değilim :( Nina Dobrev'in burnunu çok beğeniyorum ama bana yakışır mı emin değilim.
Özel albümüme burnumun ve beğendiğim burnun resimlerini koydum. Sizden ricam bakarak yorumda bulunabilir misiniz?
Böylece kafamdaki burun şekli biraz daha şekillenmiş olur. Şimdiden teşekkürler herkese..

we tabi nasıl yaptığı da önemli :)
Albümlerîmize bakarak fikir edinenilirsiniz:16:
ewet fiyat konusunda bilgi alabilir miyim kızlarrr:55:
İlk emeliyatınız olacak ise 7 bin...
offf zar zor bir kaç ay sonrasına randevu aldım bir de tasarım için mi gitmem gerekiyor?

şehir dışından gidiyorum da, aynı gün içerisinde tasarım yapmıyor mu? Çok kısa sürüyor o zaman görüşme?
Şehir dışından geleceğini belirtmişmiydiniz peki:26:kararlıysanız muayenehaneyi arayıp burcu hanımdan tasarım içîn de randevu almak istediğinizi belirtin.normalda 3 görüşme yapılıyor. Tekrar ararsanız bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz.
kızlar selamlar,
Sonunda ben de ameliyat tarihimi aldım :) 1 ekim de revizyon ameliyatı olacağım.
En zor kararlardan biri olan doktor seçmede Emre İlhan'da karar kıldım. Şimdi işin ikinci kısmı olan burun şekline karar verme aşaması var. Ama ben hala nasıl bir burun istediğime karar vermiş değilim :( Nina Dobrev'in burnunu çok beğeniyorum ama bana yakışır mı emin değilim.
Özel albümüme burnumun ve beğendiğim burnun resimlerini koydum. Sizden ricam bakarak yorumda bulunabilir misiniz?
Böylece kafamdaki burun şekli biraz daha şekillenmiş olur. Şimdiden teşekkürler herkese..

Hayırlı olsun.en zor kısmı halletmîşsiniz. Tasarım için hiç dert etmeyin .emre bey size özel güzel bir burun planlaması yapacaktır .albümüne bakarak fikirlerimizi tabiyki sunarız. Beğenmediklerinizi belirtiysemiz gerisi kolay.merak etmeyin:16:

[SUP][/SUP]

Arkadaslar benimki 4seneden fazla oldu.Emre bey hem isin ehli hem de oldukca scakkanli bi uzman. Oldkca saglkli ve guzel bi burnum var. Emre bey, hem estetik cerrahi hem de kbb ve bas-boyun cerrahi. Su an'a kadar 3kisi ona yaptrdk; hem seklnden hem de saglk acsndan gayet memnunuz, Emre beyi tavsiye ederim ;)

[SUP][/SUP]

Arkadaslar benimki 4seneden fazla oldu.Emre bey hem isin ehli hem de oldukca scakkanli bi uzman. Oldkca saglkli ve guzel bi burnum var. Emre bey, hem estetik cerrahi hem de kbb ve bas-boyun cerrahi. Su an'a kadar 3kisi ona yaptrdk; hem seklnden hem de saglk acsndan gayet memnunuz, Emre beyi tavsiye ederim ;)

Fotolarini ekleyebilmen mumkun mu acaba? Böylece 4 senede burun nasil değişip oturuyor gormus oluruz?

Yalnız arkadaşlar ben çok korkuyorum ameliyattan :(((((((( gece kabuslarım olmaya başladı. Eşim çevrem deli olguğumu düşünüyorlar ameliyat ihtiyacın yok diyorlar sonra daha kötü olursa uğraş dur diyorlar moralim bozuluyor ya. Ben kendimi böyle çok da iyi hissetmiyorum millet karışıyor ya nevrim dönüyor :(((((

$image.webp işte bu benim burnum. Lütfen bana akıl verin :((

Yüzüm çok ince yüzümde büyük kalıyor ve ucu çok top, birden yukarısı fazla yüksek daha çukur olmasını istiyorm. Doktr beyde aynısını söyledi yüzün çok güzel küçük bir yüz burun kaba kalıyor diye öyle kemer sarkıklık problemim yok, ama daha kibar bir burun istiyorm :( çok mu:((

Yüzüm çok ince yüzümde büyük kalıyor ve ucu çok top, birden yukarısı fazla yüksek daha çukur olmasını istiyorm. Doktr beyde aynısını söyledi yüzün çok güzel küçük bir yüz burun kaba kalıyor diye öyle kemer sarkıklık problemim yok, ama daha kibar bir burun istiyorm :( çok mu:((

Canım şöle yapalım sen istersen bir albüm aç.bu fotolarını orada paylaş. hepimiz yorumlarımızı oraya yazalım.bu sayfada foto paylaşılmamayı daha uygun görüyorlar.:16:

Yalnız arkadaşlar ben çok korkuyorum ameliyattan :(((((((( gece kabuslarım olmaya başladı. Eşim çevrem deli olguğumu düşünüyorlar ameliyat ihtiyacın yok diyorlar sonra daha kötü olursa uğraş dur diyorlar moralim bozuluyor ya. Ben kendimi böyle çok da iyi hissetmiyorum millet karışıyor ya nevrim dönüyor :(((((

Canım kesinlikle korkma olur mu.doktorumuza güven.emin ellerdesin.
Başkalarının söylemlerine kulak asma şimdi böle konuşurlar yapıldıktan sonrada iyi ki yaptırmışsın çok güzel olmuş derler.
Önemli olan senin görüntünden memnun olmaman ve bu ameliyatı kendi mutluluğun için oluyorsun.
Herşey ortada yüzüne göre büyük bir burna sahipsin.ben kemerde görüyorum.kesinlikle yaptırmalısın canım

benim de burun ucum top gibiydi şu an çok tatlı oldu burun ucum ne sivri ne top gibi tam ayarında emre bey yüzünüze yakışanı yapar hiç merak etmeyin burnun çok kötü değil ne burunlar gördüm sonrası çok güzel oldu sizin sadece burnunuz yüzünüze göre biraz büyük o da doğru doktor seçimiyle hallolur dert etmeyin nasıl burun istediğinizi iyi anlatın yeter:)

merhaba kızlar,
revize rinoplasti için hekim arayışındayım, emre bey hakkında yazdıklarınızı da okudum.
ancak öncesi sonrası fotoğraf gösterebilecek arkadaşlara ihtiyacım var. dahası msj sayım yeterli olmadığı için albümlerinizi göremiyorum :(
bana foto yollayabilecek arkadaşlar olabilir mii :( mhrbn.ms@hotmail.com

Back
X