• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

merhaba kızlar,
revize rinoplasti için hekim arayışındayım, emre bey hakkında yazdıklarınızı da okudum.
ancak öncesi sonrası fotoğraf gösterebilecek arkadaşlara ihtiyacım var. dahası msj sayım yeterli olmadığı için albümlerinizi göremiyorum :(
bana foto yollayabilecek arkadaşlar olabilir mii :( mhrbn.ms@hotmail.com

http://www.kadinlarkulubu.com/deneme-tahtasi/582827-denemeee.html
bu linkten 25 mesaj sayınızı doldurabilirsiniz. arkadaş olarak da eklerseniz tüm fotoları görebilirsiniz.kolay gelsin:16:

inşallaaahhhh.şu ameliyat fobisini yensem ilk iyi olacakta.korkuyorum deli gibi:)narkozdan sonra sanki bidaha uyanamam gibi geliyor.kızkardeşim geçen sene oldu ameliyat ama emre beye değil.kolay oldu memnun da ama ben korkuyorummmmmmmmmm

bide slikon tamponlardan ameliyat sonrası burundan nefes alınabiliyormu?kızkardeşim alamıyordu sadece ağızdan alıyordu.emre beyin kullandığı sanki daha farklı ama ona konulan tampondan.bide çıkarken çok acıyorrmu:(

tamponlardan nefes alınmıyormuş galiba en azından 3-4 gün sonra içi tıkanıyor onların da ve temizlenmiyor mecbur alınana kadar o şekilde ağızdan nefes alacaksın,bu arada kaç gün sonra çıkarılıyor kızlar 10 gün kadar mı kalıyor tamponlar

tamponlardan nefes alınmıyormuş galiba en azından 3-4 gün sonra içi tıkanıyor onların da ve temizlenmiyor mecbur alınana kadar o şekilde ağızdan nefes alacaksın,bu arada kaç gün sonra çıkarılıyor kızlar 10 gün kadar mı kalıyor tamponlar

5-6 gün kalıyor tamponlar ama ara ara burundan nefes alınabiliyor.tampon delikli önemli olan spreyle burun içini kuru bırakmamak bir bakıma yıksma işlemi yapmak.o zmn rahat nefes alabilirsiniz .bîr tek gece uyurken sıkıntılı olanilir oda birkaç güne geçiyor zaten merak etmeyîn

bide slikon tamponlardan ameliyat sonrası burundan nefes alınabiliyormu?kızkardeşim alamıyordu sadece ağızdan alıyordu.emre beyin kullandığı sanki daha farklı ama ona konulan tampondan.bide çıkarken çok acıyorrmu:(

Tamponlar slikon olduğu için çıkartırkende kayıp gidiyor.hissetmezsiniz merak etmeyïn.o an sadece alacağınız güzel bir nefesin mutluluğunu yaşıyacaksınız

ilk randevumu aldım sonunda
Hayırlı olsun tatlım.hoşgeldin.ilk ameliyatınız mı olacak:26:
inşallaaahhhh.şu ameliyat fobisini yensem ilk iyi olacakta.korkuyorum deli gibi:)narkozdan sonra sanki bidaha uyanamam gibi geliyor.kızkardeşim geçen sene oldu ameliyat ama emre beye değil.kolay oldu memnun da ama ben korkuyorummmmmmmmmm
Ahanda narkozdan korkan biri daha:1: o süreci hep birlikte arlatırız canım merak etme. Kötü şeyler aklınıza getîrmeyin yeter.hep iyi taraftan bakın.güzel olacak burnunuza odaklanın o kadar.ben öle yapmıştım.
forumun annesi karazeyrinnn teşekkür ederizzz.5-6 gün süper hele arada nefes alabilmek daha güzellll

Bende sizler gibiydim .sizleri çok iyi anlayabiliyorum.elimden geldiğince yardımcı olurum tabi. Emre beyin hastalarının hepsi çok tatlı sıcak kanlılar. Burda hepimiz yardımcı oluruz benim de 3 ay oldu .hergün yeni şeyler öğreniyorum bende:9:patlaştıkça mutlu oluyoruz...

Back
X