• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Canim benim karsilikli duygarimiz m :) hemen baslarim istersen ben :) ucu mu buyuk uzadi mi sisti mi indi mi kalkti mi :))))

:)) ama dünkü sohbetimiz harikaydı ya.o değildd dünden bugüne burnunu pinokyaya da benzettin ya sana bişey demiyorum. İlk zamanda burun deliklerin orantısızlığı yok domates burnum var şimdi de uzamış hahahaaaa hepsi geldi geçti bak.dünkü halini görünce kısa sürede çok iyi toparlamışsın.ama şişlerin çok hala inince sen o zmn gör burnunu.

İyiki yaptırmışsın burnun çok yakışmış albümü gördüm harika. Ben ankarada yaşıyorum. Ameliyat ücretini ödemeye razıyım ama orda kalma masrafları belimi büküyo açıkcası kasımın sonunda randevum var ne yapacagımı bilmiyorum. Üffff

revizyonlarda maalesef fiyatlar değişiyor .bunun için emre beyin sizi muayene etmesi gerekiyor. 10 binden başlıyor normalde. durumunuza göre fiyat değişiyor diye biliyorum:26:

Ben aradım fiyat sordum net 7000bin dediler ister burun içi problem olsun ister olmasın dediler kafam karışti şimdi

Ben aradım fiyat sordum net 7000bin dediler ister burun içi problem olsun ister olmasın dediler kafam karışti şimdi

canım ilk ameliyat ücreti 7 bin. arkadaş revizyon ameliyat fiyatını sordu. revizyonlar da fiyatlar değişiyor.
sizin ilk ameliyat olacak ise burun içi problemler dahil 7 bin ödüyorsunuz sadece:16:

4 aralık için ameliyat günü aldım. 30 kasımda orda olup muayene olmam lazımmış. 17 sinde evinize dönersiniz dediler bide gidip farklı fiyat çıkmasın !

ayy canım çok teşekkür ederim:48:öle isim belirtmemişsin ya ondan bilemedim:26:
beğenmene sevindim canım. sanırım senin ilk ameliyatın olacak. ne güzel ameliyat tarihini de almışsın
daha güzeli senin olur inşallah.:16:

İnşallah ilk ameliyatta başarılı olur dimi. Benim sol tarafım kapalı üstündede hafif bi kemer var inşallah tek ameliyatla kurtulurum.

İnşallah ilk ameliyatta başarılı olur dimi. Benim sol tarafım kapalı üstündede hafif bi kemer var inşallah tek ameliyatla kurtulurum.

korkma canım doktorumuz emre bey. benim ilk ameliyatımı başka doktor yapmıştı. o yüzden sorun yaşadım. sen de sorun olmaz. benim de sağ tarafım kapalıydı ve kemerli bir burnum vardı.çok şükür kurtuldum bu sorunlardan. darısı senin başına cnaım:16:

Karazeytin sensin sana baktım on numara olmuş

korkma canım doktorumuz emre bey. benim ilk ameliyatımı başka doktor yapmıştı. o yüzden sorun yaşadım. sen de sorun olmaz. benim de sağ tarafım kapalıydı ve kemerli bir burnum vardı.çok şükür kurtuldum bu sorunlardan. darısı senin başına cnaım:16:

Sagol cnm bakalım nasıl olacak :-)

Temmuzun nerelerdesin tatlım.çok teşekkür ederim bu arada .daha da güzeli sizlerin olcak inşallah.senin de kasımdaydı amrliyatım yanlış hatırlamıyorsam.heyecan doruktadır.zaman çanuk geçer merak etme cnn:16:

iş yoğunluğu malum :) hızlı yazılanları okuyorum ama giremiyorum maalesef evet heyecan dorukta o gün neler olur bilemiyorum psikolojim gitmek üzere:5: evet kasımdı canım:26:

4 aralık için ameliyat günü aldım. 30 kasımda orda olup muayene olmam lazımmış. 17 sinde evinize dönersiniz dediler bide gidip farklı fiyat çıkmasın ![/QUOTE

hayırlısı olsun inşallah hepimizinkisi güzel güzel olur inşallah karazeytin inki gibi :nazar::):1:

Temmuzun nerelerdesin tatlım.çok teşekkür ederim bu arada .daha da güzeli sizlerin olcak inşallah.senin de kasımdaydı amrliyatım yanlış hatırlamıyorsam.heyecan doruktadır.zaman çanuk geçer merak etme cnn:16:

Benim 4 aralık çok heyecanli degilim aslinda sadece şuan üst solunum yollarindan hastayim o zmnda hasta olmam insallah sonrasindada tabi. Olsa bitse de kurtusak. Keske buayda olsaydne güzel olurdu.

iş yoğunluğu malum :) hızlı yazılanları okuyorum ama giremiyorum maalesef evet heyecan dorukta o gün neler olur bilemiyorum psikolojim gitmek üzere:5: evet kasımdı canım:26:

Kız ne psikolojin gidecekmiş.valla ben bir an önce zamanın gelmesini bekliyordum.güzel burnuma kavuşmanın hayali yetiyordu bana.bence en heycanlı günler.insan bir an önce olmak istiyor.sen de rahat ol canım.istediğin gibi güzel burnun olcak:52:hele tasarımın olsun bak o zaman daha çok sabırsızlancaksın:)

Back
X