• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

KIZLAAAAR. Ne kadar önceden rezervasyon yaptiniz siz? Subata kadar doluymus subat-nisan ayi is yerinde yogun oluyorum o yüzden mayis ayina düsünüyorum. Ama bekleyipte sonra mayis ayinda da dolu olursa diye korkuyorumm... :(
Veee ayriyeten baska bir sorum var.. ben kafamda 10 günlügüne Türkiyeye gelmeyi planliyorum. Ameliyat icin yeterli olurmu? Sekreterle konustugumda 15 gün gelmelisin dedi ama facebook sayfalarina baktigimda 8.9. günde misafirleri ugurladiklarini okudum.. Iki Kücük cocugum var ve 15 gün bana fazla geldi biraz.. 10 günde gider gelirim diye konustuydum esimle... :(( Pffff... niye hicbirsey kafamda planladigim gibi olmuyorki

yazdığını kazen görmesin çok dikkat eder böyle şeylere reklam yapan kaç kişiyi siteden atmıştır olumsuz yorumlar kesinlikle silinmiyor bu sitede... kk sayesinde Emre bey'e ameliyat oldum çok şanslıyım

slm ben sizin burnunuzu gördüm ve cok beğendiğimi de söyledim. Kazen ve diğer meseleye gelince kazen kim oluyor admin mi ??? ben samimiyetimle merak ettiğim bir şeyi soruyorum samimi olarak bunun reklam olarak düşünülmesini art niyete bağlarım. dediğim gibi deviasyon ameliyatı için emre beyi düşünüyorum ama buradaki yorumların samimi ve gerçek olduğuna inanmak zorundayım tabii fotograflarada cok güzel gözüküyor ama gerçekte nasıl oluyor burunlar merak ediyorum. Ama sizinki en beğendiklerimden birisi .....yuzunuze cok yakısmıs

slm ben sizin burnunuzu gördüm ve cok beğendiğimi de söyledim. Kazen ve diğer meseleye gelince kazen kim oluyor admin mi ??? ben samimiyetimle merak ettiğim bir şeyi soruyorum samimi olarak bunun reklam olarak düşünülmesini art niyete bağlarım. dediğim gibi deviasyon ameliyatı için emre beyi düşünüyorum ama buradaki yorumların samimi ve gerçek olduğuna inanmak zorundayım tabii fotograflarada cok güzel gözüküyor ama gerçekte nasıl oluyor burunlar merak ediyorum. Ama sizinki en beğendiklerimden birisi .....yuzunuze cok yakısmıs
yok canım art niyet olarak görme iyi niyetle yazdığını anladım zaten cevap sadece sana değil dışarıdan bu sayfayı okuyanlar da var sitenin bu konulara ne kadar dikkat ettiğini örnek vererek yazdım bi anlamda herkese cevap vermek istedim, sitenin nasıl olduğunu anlatmaya çalıştım bunlar benim düşüncelerim tabi:) bazen reklam olduğunu düşünenler bile çıkabiliyo ilgisi yok başka doktorların yorumlarını oku var mesela olumsuz yorum yapan hepsi duruyo... Emre beyde yok gerçekten beklentilerimizden daha güzel burun yaptığı için herkes memnun kalıyo, bu arada çok teşekkürler canım beğenmene sevindim :) korkman normal seni doğru yola götürecek asıl şey fotoğraflar aslında facebook sayfasındada 100 den fazla burun örneği var kötü olsa bu kadar fotoğraf paylaşamazdı zaten muayenehaneye gidip canlı örnekleri görsen daha çok beğenirsin fotoğraflardan çok daha güzel oluyo yaptığı burunlar inş senin içinde her şeyin hayırlısı olur:)

kazenin kim olduğunu yazmamışım sitenin kurucusu canım

Son düzenleme:
KIZLAAAAR. Ne kadar önceden rezervasyon yaptiniz siz? Subata kadar doluymus subat-nisan ayi is yerinde yogun oluyorum o yüzden mayis ayina düsünüyorum. Ama bekleyipte sonra mayis ayinda da dolu olursa diye korkuyorumm... :(
Veee ayriyeten baska bir sorum var.. ben kafamda 10 günlügüne Türkiyeye gelmeyi planliyorum. Ameliyat icin yeterli olurmu? Sekreterle konustugumda 15 gün gelmelisin dedi ama facebook sayfalarina baktigimda 8.9. günde misafirleri ugurladiklarini okudum.. Iki Kücük cocugum var ve 15 gün bana fazla geldi biraz.. 10 günde gider gelirim diye konustuydum esimle... :(( Pffff... niye hicbirsey kafamda planladigim gibi olmuyorki

Canım şimdiden rezervasyonunu yaptır öyle son dakikaya bırakıp mayısta gelicem deme bence. Acele etme geç olsun güç olmasın:) Aslında 15 gün kalırsan daha iyi olur çünkü kontroller oluyor 3-4 günde bir ilk zamanlar kanama riski var bide. O yüzden biraz daha fazla kalabilirsen daha iyi olur senin için. Ama yine bi görüşmede Emre Bey'e sorarsın belki o sorun olmaz der 10 gün için. Biraz daha dayan Emre Bey'e ol derim, burda herkes cok memnun ve mutlu burunlarıyla beraber:)

Bende ondan korkuyorum. Gecen hafta aradim. Asistani kasim ayinda arayin dedi Mart icin. Kesinlikle Martin 10-25i arasi ameliyat olmaliyim. Baska vaktim yok :( uçak biletide alcam daha. Ama simdi kasimda arayipta o Zaman doluyuz derse yanarim

bana bu cok ilginç geliyor bu forumda hiç emre beyin ameliyatından şikayet eden yok...ben de kendisiyle görüşeceğim deviasyonum var ama hiç mi memnun kalmayan olmaz mı ben bazen suphelebniyorum olumsuz mesajların sılındını düşünüyorum ....:C

Benim ameliyat olmadan önce ki halimi gördüm sende:) Emre Bey'i tanımadan önce ki halimi.. Gerçekten o kadar korkuyordum ki ameliyat olmaya nefes alma sorunum olmasa olmayabilirdim de. Çünkü burun estetiği o kdr korkutuyor ki insanları nasıl olur acaba, estetik oldugu anlasılır mı, ya olmazsa falan filan bir sürü soru dolaşıyor kafanın içinde dimi?:) Ben de kadınlar kulübü sagolsun burdan buldum Emre Bey'i ve zar zor randevu alarak gittim görüştüm. Öncesinde birçok doktorla da görüştüm baya isim yapmıştı hepside ancak gel gör ki Emre Bey'in verdiği güveni, samimiyeti bana hiçbir doktor veremedi. Hiç abartmıyorum inan bana. Ameliyat olmadan önce neredeyse bu formda ki bütün yorumları okudum diyebilirim facebook grubundan takip ettim sürekli. Ve aynı soruyu ben de sordum bir tane mi olmaz olumsuz bir yorum diye? Taa ki muayenesine gidene kadar.. Emre Bey'i tanıdıktan sonra ve muayenesinde ki kalabalığı gördükten sonra bütün sorularım cevaplarını teker teker buldu diyebilirim. Muayenesinde ki insan kalabalığı, herkesin birbirine meraklı soruları, yeni ameliyat olmuş olanlar, 1 sene, 3 sene sonra kontrole gelmiş olanlar vs... Her görüşmeye gittigimde ameliyat olmuş birçok hastasıyla konusma fırsatı buldum ve onların burunlarını gördükçe içim çok rahatladı diyebilirim. Ve ayrıyetten şuna da çok tanık oldum ailesinden 3-4 kişi ameliyat olmus 5 yıl üstünden geçmiş şimdi başka bi arkadasını getirenlerle de konusma fırsatım oldu. Ve herkesin söylediği tek şey Emre Bey mükemmel bir cerrah oldu... 16 eylül de ameliyat oldum ve bugün 24. günüm kendimi süper hissediyorum. Darısı tüm olmak isteyenlerin başına artık diyorum:) Bence biran önce randevu almaya bakın derim..

Canım şimdiden rezervasyonunu yaptır öyle son dakikaya bırakıp mayısta gelicem deme bence. Acele etme geç olsun güç olmasın:) Aslında 15 gün kalırsan daha iyi olur çünkü kontroller oluyor 3-4 günde bir ilk zamanlar kanama riski var bide. O yüzden biraz daha fazla kalabilirsen daha iyi olur senin için. Ama yine bi görüşmede Emre Bey'e sorarsın belki o sorun olmaz der 10 gün için. Biraz daha dayan Emre Bey'e ol derim, burda herkes cok memnun ve mutlu burunlarıyla beraber:)

Cocuklar acisindan sorun oluyor fazla kalmam. 10 gün zor izin aldim esimden. 2 ve 4 yaslarinda ogullarim var. Esime birakip gidecegim. Oda o dönem is yerinden tatil alicak gibi gözüküyor... :-/ biraz karisik yanii. Insallah 10 gün sorun olmaz yaaa.... :(

Bende ondan korkuyorum. Gecen hafta aradim. Asistani kasim ayinda arayin dedi Mart icin. Kesinlikle Martin 10-25i arasi ameliyat olmaliyim. Baska vaktim yok :( uçak biletide alcam daha. Ama simdi kasimda arayipta o Zaman doluyuz derse yanarim

Sen nerdensin canim?? Bende subat-nisan arasi dolu olurum is yerinden kesinlikle izin alamiyorum. Cok kötü yaaa aslinda HEMEN simdi gitmek istiyorum. Bu kadar dolu olduklarini düsünmemistim 2 ay öncesinden ararsam olur diye düsünmüstüm ama demekki dolular. Mart ayina rezervasyon vermiyorlarsa simdiden mayisa hic vermezler bana... :(

Yurtdışındaki dr ları begenmiyorsunuz sanırım. Orda durum bu kadar vahim mi yaaaaa

Walla canim birincisi burada cok daha pahali, ikincisi türkiyedeki gibi iyi degiller. Türkiyede daha cok yaygin oldugu icin burun ameliyati daha deneyimli ve basarililar bence. Ben danimarkadanim ve danimarkalilarin burunlari genellikle pek kemerli olmuyor. Genelde Güzel burunlari oluyo bunlarin :) O yüzden türkiyede bu konuda daha deneyimli doktorlarda ameliyat olmayi tercih ediyorum.

Bende ankaradan gitcem napiyim başka carem yok benim isimi estetik cerrah yapamaz. Burun kemigi egriligi var sordum burda dr lara düşmez diyemem dedi. Oda iyiymiş dedm ne işe yarıyosa artık. İki üç ameliyat derken ohhhh masrafa bak, giden psikolojiye bak. Dr revizyonda bile başarılı daha ne olsun. Burdaki arkadaşlardan memnun olmayanlar varsa açık ve net söylesinler isterim. Çünkü onlara güvenerek gitcem. Göze alacam işin maddi boyutunu.

Canım benim de deviasyon ve sinüzit problemim vardı. Emre Bey zaten burnun içi-dışı hepsinde uzman oldugu için hiçbir şüphen olmasın bile. Ben daha yeni ameliyat oldum 24. günüm bugün. Allerjik rinit hastasıyım ve bir sürü problemim vardı. Gerçekten Emre Bey mükemmel bir doktor önce sağlığınızı düzeltiyor sonra güzelliğinize güzellik katıyor. Mükemmel bir cerrah diyebilirim kısacası. Korkmana gerek yok merak etme Emre Bey hiçbir hastasını pişman etmez. Sonucundan herkes mutlu ve memnun olur:)

Sen nerdensin canim?? Bende subat-nisan arasi dolu olurum is yerinden kesinlikle izin alamiyorum. Cok kötü yaaa aslinda HEMEN simdi gitmek istiyorum. Bu kadar dolu olduklarini düsünmemistim 2 ay öncesinden ararsam olur diye düsünmüstüm ama demekki dolular. Mart ayina rezervasyon vermiyorlarsa simdiden mayisa hic vermezler bana... :(

Aynen haklisinn. Bende almanyada yasiyorum burdada Cok pahali ve güvenemiyorumda dedigin gibi yaygin degil burdada burun estetigi türkiyede oldugu gibi. Türk doktorlarina en fazlada emre beye Cok güveniyorum. Gelecek ay tekrar aricam. Insallah direk alabilirim istedigim gün. Yani dört ay öncesi olmus oluyor.

Walla canim birincisi burada cok daha pahali, ikincisi türkiyedeki gibi iyi degiller. Türkiyede daha cok yaygin oldugu icin burun ameliyati daha deneyimli ve basarililar bence. Ben danimarkadanim ve danimarkalilarin burunlari genellikle pek kemerli olmuyor. Genelde Güzel burunlari oluyo bunlarin :) O yüzden türkiyede bu konuda daha deneyimli doktorlarda ameliyat olmayi tercih ediyorum.

Haklısın onların burunları daha düzgün pek tecrübede edinmemiş olabilirler. Bizdekide ne kemermiş yahuuu amannn bakıyorum herkeste aynı sorun var.

Aynen haklisinn. Bende almanyada yasiyorum burdada Cok pahali ve güvenemiyorumda dedigin gibi yaygin degil burdada burun estetigi türkiyede oldugu gibi. Türk doktorlarina en fazlada emre beye Cok güveniyorum. Gelecek ay tekrar aricam. Insallah direk alabilirim istedigim gün. Yani dört ay öncesi olmus oluyor.

Insallah istedigin tarihte alirsin canim. Ne kadarligina gideceksin ozaman? Yaa ben 10 günden fazlasini istemiyorum acikcasi. Bebelerim naaparlar okadar gün bensizzzz :( Insallah bende mayis ayinda zaman alirim ve cocuklarda sorunsuz bakilir evde.. :(( Streslendim simdiden

Insallah istedigin tarihte alirsin canim. Ne kadarligina gideceksin ozaman? Yaa ben 10 günden fazlasini istemiyorum acikcasi. Bebelerim naaparlar okadar gün bensizzzz :( Insallah bende mayis ayinda zaman alirim ve cocuklarda sorunsuz bakilir evde.. :(( Streslendim simdiden

Ben Doktor beyle yazismistim. Geldiginiz gün tüm tahliller, tasarim ve muayene yapilcak ayni gün hastaneye yatirilcakmisim. Ertesi sabah ameliyat olcakmis. Ameliyattan sonra 9-10 gün kalmam yeterliymis dedi emre bey. Bende ucak biletimi alirken 12-14 günlük alirim herhalde

merhaba arkadaşlar;

öncelikle ameliyat olmuş arkadaşlarıma geçmiş olsun diyorum olacaklara da şimdiden acil şifalar diliyorum.
konuyu bir süredir takip ediyorum, ben de ameliyat olmak durumndayım, hem konkalarımda daralma var (hem içeri hem dışarı doğru bir büyüme söz konusu), hem etlerde büyüme var(allerji sebebiyle)-bir ihtimal geniz eti de alınabilir. bir süredir ilaç tedavisi görsem de sonuç alamadık,neticede ameliyat düşünüyorum, olmuşken estetik açıdan da güzel bir burun yaptırmak niyetindeyim. sağlık sorunları da olunca Emre bey daha çook dikkatimi çekti kkb ci olduğu için. yaptığı burunların da genel olarak ilerde sorun çıkarmadığını görmek de beni dr beye yöneltti.

Fakat ben de İstanbul dışından geleceğim ameliyat durumunda, ama izmir de ankara da istanbul da olsa benim için şehir dışı olacak zaten, o yüzden en azından içime sinen olsun diyorum.

daha önce istanbul dışından Emre beye ameliyat olmuş olan arkadaşlar varsa konaklama sorununu nasıl çözdüklerini ve kaç gün nerede kaldıklarını öğrenebilir miyim?

Back
X