- Konu Sahibi EstetikEditor
- #6.361
mesaj hakkımı doldurmam lazm çok özür dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok tesekkur ederim ben de muhtemelen o dr a gidecegimBenim ameliyat olmadan önce ki halimi gördüm sende:) Emre Bey'i tanımadan önce ki halimi.. Gerçekten o kadar korkuyordum ki ameliyat olmaya nefes alma sorunum olmasa olmayabilirdim de. Çünkü burun estetiği o kdr korkutuyor ki insanları nasıl olur acaba, estetik oldugu anlasılır mı, ya olmazsa falan filan bir sürü soru dolaşıyor kafanın içinde dimi?:) Ben de kadınlar kulübü sagolsun burdan buldum Emre Bey'i ve zar zor randevu alarak gittim görüştüm. Öncesinde birçok doktorla da görüştüm baya isim yapmıştı hepside ancak gel gör ki Emre Bey'in verdiği güveni, samimiyeti bana hiçbir doktor veremedi. Hiç abartmıyorum inan bana. Ameliyat olmadan önce neredeyse bu formda ki bütün yorumları okudum diyebilirim facebook grubundan takip ettim sürekli. Ve aynı soruyu ben de sordum bir tane mi olmaz olumsuz bir yorum diye? Taa ki muayenesine gidene kadar.. Emre Bey'i tanıdıktan sonra ve muayenesinde ki kalabalığı gördükten sonra bütün sorularım cevaplarını teker teker buldu diyebilirim. Muayenesinde ki insan kalabalığı, herkesin birbirine meraklı soruları, yeni ameliyat olmuş olanlar, 1 sene, 3 sene sonra kontrole gelmiş olanlar vs... Her görüşmeye gittigimde ameliyat olmuş birçok hastasıyla konusma fırsatı buldum ve onların burunlarını gördükçe içim çok rahatladı diyebilirim. Ve ayrıyetten şuna da çok tanık oldum ailesinden 3-4 kişi ameliyat olmus 5 yıl üstünden geçmiş şimdi başka bi arkadasını getirenlerle de konusma fırsatım oldu. Ve herkesin söylediği tek şey Emre Bey mükemmel bir cerrah oldu... 16 eylül de ameliyat oldum ve bugün 24. günüm kendimi süper hissediyorum. Darısı tüm olmak isteyenlerin başına artık diyorum:) Bence biran önce randevu almaya bakın derim..