• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Kızlar selamlar,
Ben 1 ekimde revizyon oldum, bugün de bantlar alındı. Burnum şuanda aşırı şiş durumda. Sisliklerden mi bilmiyorum ama bana burnum hala uzun ve sivri geliyor. Gözüm alismadi bir türlü. Özel albume iki tane resim ekledim. Objektif yorumlarinizi bekliyorum kızlar.
Moralim bozuk su anda. Ins zamanla burnum oturdukça severim burnumu :(

Canım korkmana hiç gerek yok ben 16 eylül de oldum 1 ay olacak yarın. Burnum ilk acıldıgında 20. günümdü ve cok korkmuştum patates gibiydi:) 10 günde o kadar fark etti ki halen cok şiş tabi ki ama hergün daha fazla iniyor onu görüyorsun.. İnşaallah bizimde bir an önce 6. ayımız dolarda mutlu mesut oluruz..:)

Benim 24.gün sabahları uyandığımda çok şiş uyanıyorum, akşama doğru toparlıyo braz, umarm bayram sonuna iner brazz, malum iş başlıyo ;))

Valla hergün daha iyiye gidiyor ama ben kendimi alıştırıyorum artık işe gidicem pazartesi maalesef:) Ucu top gibi ya cok şiş benimde, yanlamasına dogru şiş patates gibi ama hergün biraz daha iniyor işte..

Canım baktım fotolarına ben de seni merak ediyordum.şu haliyle bile bayağı fark etmiş.tabi şuan şiş olduğu için erken tam istediğin gibi olmasına.benim bantlar açıldığı haliyle şimdiki burnum çok alakasız mesela. Senin eski burnunu yakından gördüğüm için söylüyorum ,burun kanatların yukardaydı onlar inmiş burun deliklerin küçülmüş ve yandan görünmüyor olması çok güzel canım.burun mesafen eskiye göre gayet iyi ama şişler uca ağırlık verdiği için normalden de uzun görünür indikçe biraz daha toparlar merak etme .şuan bunları konuşmak için çok erken .çok çok geçmiş olsun canımm:16:

Burun kanatlari cok muntazam oldu simdi. O kismini cok begeniyorum ben de .
Benim ilk ameliyatta doktor burun deliklerine cok mudahale etmediği icin zaman icinde kuculme olmadi burun uzunluğunda.o yuzden ya küçülmezse diye korkuyorum biraz. Emre bey burun iskeletini kucuk tuttuk zamanla deri iskeleti saracak ve kuculecek dedi. Sanirim simdi sabirla bekleme zamani. Ins sislikler inince daha kuculur :)

Canım korkmana hiç gerek yok ben 16 eylül de oldum 1 ay olacak yarın. Burnum ilk acıldıgında 20. günümdü ve cok korkmuştum patates gibiydi:) 10 günde o kadar fark etti ki halen cok şiş tabi ki ama hergün daha fazla iniyor onu görüyorsun.. İnşaallah bizimde bir an önce 6. ayımız dolarda mutlu mesut oluruz..:)
Bu burun isi gerçekten sabır istiyor, ins bi sene sonra simdi kendime sıkıntı yaptigim seylere gulup geciyo olurum. Ama insan bu surecte ciddi takinti yapiyo acaba burasi soyle mi olsaydi, burasi boyle mi olsaydi diye. Ins burnumun ssislikleri bir an önce iner, yoksa benim icim sisecek :27: :1:

Kızlar dün ablam Emre beye ameliyat oldu ilk ameliyatını başka bir doktora olmuştu ve burnu tabiki hayal kırıklığı olmuştu ben geçen ay 13 de oldum ablamda bu ayın 13. de 13 bizim uğurlu rakamımız bundan sonra

ablam dün saat 12 de odadan alındı ameliyathaneye girdi ve akşam 8 de odaya getirdiler, Emre bey okadar ince ince işliyorki burnu hiç zaman zaman faktörünü kafaya takmıyor içine sinene kadar tamam bu oldu diyene kadar uğraşıyor ve sonuç tabiki mükemmel oluyor
ablamın kaburgadan kıkırdak alındı burun yeniden şekillendi tabiki şu anda kaburga kısımında ciddi bi agrı varmış halen hastahanede. nefes alırken zorlanıyor ve agrı oluyor amahızla toparlıyacak

ablan burnundan memnun mu nasıl bi sorun çıktı mı yardımcı olur musun benimde kaburgamdan kemik alınması alzım burnum çok oyup msj atarsan sevinirim

Burun kanatlari cok muntazam oldu simdi. O kismini cok begeniyorum ben de .
Benim ilk ameliyatta doktor burun deliklerine cok mudahale etmediği icin zaman icinde kuculme olmadi burun uzunluğunda.o yuzden ya küçülmezse diye korkuyorum biraz. Emre bey burun iskeletini kucuk tuttuk zamanla deri iskeleti saracak ve kuculecek dedi. Sanirim simdi sabirla bekleme zamani. Ins sislikler inince daha kuculur :)

Haklısın cnm ilk ameliyatında olumsuzluk olunca ister istemez tedirgin oluyorsun.ama bizler revizyon hastasıyız biraz daha sabırlı olmamız gerek.revizyonlarda burnun oturması biraz zaman alıyor. Şişler indikçe derin rahatlar ve istenilen şekli alacaktır.bence kafana hiç takma emre bey ne dediyse zamanla olur. Ama kanatlar ve delikleri bariz belli çok hoş olmuş maşallah.bir de çok az kaldırmış sanki şişler inince biraz daha kalkar:16:

memnunmusun burnundan bende revizyon olmak stiorum ama korkuyorum emre beyin revizyonları nasıl biliyomusun

Ben ameliyat olali 15 gün oldu, daha cok yeni. Ben doktor araştırırken ozellikle revizyon hastalarina bakmistim ve emre bey kadar iyi burun yapan gormemistim. Oyuzden tercihimi emre beyden yana yaptım. Ozel albumumde bir iki resim var. Bakabilirsin istersen.

Haklısın cnm ilk ameliyatında olumsuzluk olunca ister istemez tedirgin oluyorsun.ama bizler revizyon hastasıyız biraz daha sabırlı olmamız gerek.revizyonlarda burnun oturması biraz zaman alıyor. Şişler indikçe derin rahatlar ve istenilen şekli alacaktır.bence kafana hiç takma emre bey ne dediyse zamanla olur. Ama kanatlar ve delikleri bariz belli çok hoş olmuş maşallah.bir de çok az kaldırmış sanki şişler inince biraz daha kalkar:16:
Aynen aylin ya , sütten ağzı yanan yogurdu ufluyerek yer diye bosa dememis atalarimiz. Bir onceki kotu tecrubem yuzunden simdi hala tereddutteyim. Şuanki hali bile bir onceki halinden daha guzel oldu tabi, ama benim kafayi taktigim kisim burun uzunlugu idi. O yuzden mumkun oldugunca kisa istiyordum. Sisler inince ins bir miktar daha kisalir.
Aylin bu arada meme ameliyatı olmussun. Cok gecmis olsun ya. Burnu kculttun, memisleri buyuttun, tam lolita olmussundur simdi

Son düzenleme:
Bu burun isi gerçekten sabır istiyor, ins bi sene sonra simdi kendime sıkıntı yaptigim seylere gulup geciyo olurum. Ama insan bu surecte ciddi takinti yapiyo acaba burasi soyle mi olsaydi, burasi boyle mi olsaydi diye. Ins burnumun ssislikleri bir an önce iner, yoksa benim icim sisecek :27: :1:

Aynen öyle sabretmemiz gerek.. Aslında ben sabırlıyım şimdiden belli güzel bir burun olacagı ama böyle şişik durması geriyor biraz insanı.. Bide bunlara çevrendekilerin konusmaları eklenince sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyor insana. 3 ay da biraz daha iyi oluruz 6 ayda burnumuz oturur iyicene büyük ihtimal.

Aynen aylin ya , sütten ağzı yanan yogurdu ufluyerek yer diye bosa dememis atalarimiz. Bir onceki kotu tecrubem yuzunden simdi hala tereddutteyim. Şuanki hali bile bir onceki halinden daha guzel oldu tabi, ama benim kafayi taktigim kisim burun uzunlugu idi. O yuzden mumkun oldugunca kisa istiyordum. Sisler inince ins bir miktar daha kisalir.
Aylin bu arada meme ameliyatı olmussun. Cok gecmis olsun ya. Burnu kculttun, memisleri buyuttun, tam lolita olmussundur simdi

Canım çok teşekkür ederim:17::17::17:burnu küçültmek daha kolaymış:ssz:
Yok canım kafana takma .iskeleti kısalttım demiş ya emre bey ordan daha da kısalacağından emin ol.şişler maalesef başa bela.şişmeden de güzelleşilmiyor ki:1: burun ucun toparlar merak etme.en geç de burun ucu toparlıyor o yüzden sadece sabır tatlım.:48:

Aynen öyle sabretmemiz gerek.. Aslında ben sabırlıyım şimdiden belli güzel bir burun olacagı ama böyle şişik durması geriyor biraz insanı.. Bide bunlara çevrendekilerin konusmaları eklenince sanki hep böyle kalacakmış gibi geliyor insana. 3 ay da biraz daha iyi oluruz 6 ayda burnumuz oturur iyicene büyük ihtimal.
Ilknur senin foton var mi, senin burnundaki degisimi gormek isterim acikcasi.
Ya hala burnun sivri mi ne dedi bikac arkadaşım. Insanin fevri donuyo boyle şeyleri duyunca. Beni kendi halime biraksalar belki daha az zararla atlaticam bu sureci.

Ilknur senin foton var mi, senin burnundaki degisimi gormek isterim acikcasi.
Ya hala burnun sivri mi ne dedi bikac arkadaşım. Insanin fevri donuyo boyle şeyleri duyunca. Beni kendi halime biraksalar belki daha az zararla atlaticam bu sureci.

Yok canım fotograf koymak istemedim iş çevremden dolayı. Ama benim ucu top gibi o yüzden şişkinligide yanlamasına dogru geniş duruyor yandan büyük durmuyor ama önden büyük patates gibi:) Kemik yapınlada alakalı bence şişkinligi ve büyük göstermesi.. Çok şiş ve henüz şekli belli degil aslında.. Benim eski burnum ince bi yapıya sahipti burun ucum düşük ve burun kanatlarım genişti sadece. Kemerli ve kalın kemikli bir burnum yoktu. O yüzden şimdi ki halide minik ama şişko bi burun varmış gibi canım.. Dert etme bence Emre Bey dediyse eğer ona güven ve sabret:)

kızlar bugun 19.gunum artık kırpıklerım dökülmesi durdu. burun bantlarım çıktı ama hala şişliklerim var, cevremdekiler tabı susmadıkları için biraz moral bozukluguda var işte gözlerin cok ortaya cıkmıs, gözlerin cok yaklasmıs, eskıden burnun kemıklı gelırdı gozlerın bu kadar yakın durmazdı önden baskasına bakıyrz sankı gıbı bu da benım moralımı bozmuyor desem yalan olur ama yavas yavas ınıcek burnum oturucak ıns...tek sıkntım eskıden gulerken dişlerim görünürdü ust dıslerım sımdı guldugm zaman dıslerım görünmüyor o da daha şişlikten sanırım 16. gunde dudak kısımları hala sıs kalıo mu onu merak edıyrm onun dısında cevremdekilere karsı sabretmeyı ogrenmem lazım:)

kızlar bugun 19.gunum artık kırpıklerım dökülmesi durdu. burun bantlarım çıktı ama hala şişliklerim var, cevremdekiler tabı susmadıkları için biraz moral bozukluguda var işte gözlerin cok ortaya cıkmıs, gözlerin cok yaklasmıs, eskıden burnun kemıklı gelırdı gozlerın bu kadar yakın durmazdı önden baskasına bakıyrz sankı gıbı bu da benım moralımı bozmuyor desem yalan olur ama yavas yavas ınıcek burnum oturucak ıns...tek sıkntım eskıden gulerken dişlerim görünürdü ust dıslerım sımdı guldugm zaman dıslerım görünmüyor o da daha şişlikten sanırım 16. gunde dudak kısımları hala sıs kalıo mu onu merak edıyrm onun dısında cevremdekilere karsı sabretmeyı ogrenmem lazım:)

Valla canım seni en iyi ben anliyorum. Benim revizyon ameliyatimdi bu ,tek atimlik kursunum varmis gibi hissediyordum kendimi. Daha dun annem kahvaltida babamla konusuyor, hala cok sivri ve uzun duruyo diye. Ben de mutfaktayim, duymuyorum diye dusundu sanirim. Neyse belki art niyetli degil ama annemin bu yorumu bile benim nasil moralimi bozdu.
Biraz zamana birakmak lazim galiba, ins zaman gectikce suanda yasadigimiz sıkıntıları unuturuz.

Valla canım seni en iyi ben anliyorum. Benim revizyon ameliyatimdi bu ,tek atimlik kursunum varmis gibi hissediyordum kendimi. Daha dun annem kahvaltida babamla konusuyor, hala cok sivri ve uzun duruyo diye. Ben de mutfaktayim, duymuyorum diye dusundu sanirim. Neyse belki art niyetli degil ama annemin bu yorumu bile benim nasil moralimi bozdu.
Biraz zamana birakmak lazim galiba, ins zaman gectikce suanda yasadigimiz sıkıntıları unuturuz.

emre ilhanın yaptığı burunlar , ilk ameliyat olsun revizyon olsun,hep doğal normal ve yüze uyumlu olmuş seninki de düzelir inşaallah canını sıkma
biraz zaman geçsin bak bakalım
yaşım küçük olsaydı ve tekrar revizyonu gözüm yeseydi düşüneceğim isimlerden biri de oydu

Canım sakin ol benim yarın 1 ay oluyor. Ve halen üst dudagım tam acılmıyor gülerken geriliyorum. O bi kac ay sonra düzeliyomus. Zaten cok gülme sana tavsiyem Emre Bey bana öyle dedi:) Gözlerin ve bakışlarına laf etmeleri de gayet normal çünkü orası şuan şiş diye bi farklı geliyor insanlara. Şaşı gibi durabilirsin:) Benim de 20. günümde bantlar acıldıgı zaman kendimi yadırgamıştım bakışlarım çok kötüydü acıkcası. Ama tabi 10 günde çok fazla fark etti baya indi diyebilirim. Şuan halen çok şiş bi 3 ay sonra daha iyi olacak zaten sabret gerekiyor. 16. gunde de dudakların şiş oluyor dişlerin ve diş etlerinde de şişlik ve agrı olabilir biraz dayanman gerekiyor canım.. Çevrendekilere de kulak asma ben artık öyle yapıyorum acıkcası ödemler gecici sonucta..

aynı seylerı yasıyoruz... umarım hersey güzel olucak.tek istedgm cok cabuk gecsın ve yuz seklım eskısı gibi olsun:)

Canım sakin ol benim yarın 1 ay oluyor. Ve halen üst dudagım tam acılmıyor gülerken geriliyorum. O bi kac ay sonra düzeliyomus. Zaten cok gülme sana tavsiyem Emre Bey bana öyle dedi:) Gözlerin ve bakışlarına laf etmeleri de gayet normal çünkü orası şuan şiş diye bi farklı geliyor insanlara. Şaşı gibi durabilirsin:) Benim de 20. günümde bantlar acıldıgı zaman kendimi yadırgamıştım bakışlarım çok kötüydü acıkcası. Ama tabi 10 günde çok fazla fark etti baya indi diyebilirim. Şuan halen çok şiş bi 3 ay sonra daha iyi olacak zaten sabret gerekiyor. 16. gunde de dudakların şiş oluyor dişlerin ve diş etlerinde de şişlik ve agrı olabilir biraz dayanman gerekiyor canım.. Çevrendekilere de kulak asma ben artık öyle yapıyorum acıkcası ödemler gecici sonucta..

dogru soluyorsn daha cok erken sen 1. ayda yasamıssın bu skntıyıı pekıı benn cok guluyorumm bu cok skntı olur mu canım ya? evett yaa daha az once kuzenım cok sası bakıysn dedı:)

Back
X