• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Merhaba kizlar :D nasi gidiyor iylesme süreciniz memnunmusunuz yeni burunlarinzla
birda kafam takildi su kirprikle kas dökülme olayina dökülmemesi icin yapilcak birsey varmi?

Merhaba kizlar :D nasi gidiyor iylesme süreciniz memnunmusunuz yeni burunlarinzla
birda kafam takildi su kirprikle kas dökülme olayina dökülmemesi icin yapilcak birsey varmi?

tabiki var , arnicayı boca etmeyiniz yada sürerken dikkat ediniz kaşınıza kirpiğinize temas ettirmeden sürünüz :51::51::51::51:

Merhaba arkadaşlar
Daha önce de soran olmuştu ama arada kaynadı sanırım şehirdışından ameliyat olan hastalar süreçten bahsedebilir mi?Ayrıca konaklama tercihlerini hangi otelden kullandılar kaç gün kalmak gerekiyor ameliyattan kaç gün önce tahlil vs yapılıyor

Merhaba arkadaşlar
Daha önce de soran olmuştu ama arada kaynadı sanırım şehirdışından ameliyat olan hastalar süreçten bahsedebilir mi?Ayrıca konaklama tercihlerini hangi otelden kullandılar kaç gün kalmak gerekiyor ameliyattan kaç gün önce tahlil vs yapılıyor

Bunu bende merak ediyorum, bende şehir dışındayım Emre İlhan'a çok gitmek isterdim ama şehir dışındayım ve çok zor oluyor benim için

Son düzenleme:
Bunu bende merak ediyorum, bende şehir dışındayım Emre İlhan'a çok gitmek isterdim ama şehir dışındayım ve çok zor oluyor benim için

Iyi aksamlar April ve Gamzii. Bende yurt disinda yasiyorum. Asagi yukari planladim ama herseyimi. Martta Emre Ilhana ameliyat olacagim. Doktor beylede yazismistim. Ne bilmek istersiniz?

Iyi aksamlar April ve Gamzii. Bende yurt disinda yasiyorum. Asagi yukari planladim ama herseyimi. Martta Emre Ilhana ameliyat olacagim. Doktor beylede yazismistim. Ne bilmek istersiniz?

Merhabalar , Bu ameliyat ve tedavi süreci içinde kalacak yeriniz var mı İstanbulda eğer varsa bu yönden avantajlısınız..

kızlar kalacak yer sorununuz varsa iş biraz sıkıntılı,bir de yanınızda size bakacak birisinin olması gerekiyor,özellikle ilk 3-4 gün yatıp dinlenmelisiniz bu süreçte muhakkak birisinin size bakması gerekiyor

ucuz fiyatlı olarak öğretmen evlerini araştırabilirsiniz,çok param var diyorsanız hastanede de kalabilirsiniz 1 hafta boyunca hemşireler size bakar ama çok tuzlu olur herhalde

ya da otel falan bulcaksınız

Son düzenleme:

Ben aralıkta ameliyat olacağım
Otel olarak araştırma yaptınız mı
kaç gün kalmamız gerekiyor ameliyattan bir gün öncemi hastaneye yatış oluyor tahlil vs için liv hospitalamı yoksa emre ilhana mı gidiyoruz
Ödemeyi kredi kartıyla yapabiliyormuyuz

arkadaşlar merhaba benim 18 kasımda ameliyatım var ameliyata giderken yanınızda bir şey götürdünüz mü? yada şunu mutlaka yanına al dediğiniz bir şey var mı? ameliyata nasıl giysilerle giriyoruz kendime kalın bir tayt almak istiyorum izin verilir mi acaba ben çok üşürüm de :) bilgilendirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

sana tavsiye fotoğraflara ve canlı örneklere bakıp öyle karar ver... tanınmayan, örnek fotoğrafı pek olmayan doktor çokta başarılı değildir. Emre beyin her yerde bi sürü ameliyat olmuş hasta fotoğrafını görebilirsin bana kimse şuna git falan diye yardım etmedi iyikide etmemiş çok araştırdım 100 lerce örnek burun görüp öyle karar verdim kesinlikle emre ilhan derim albümümde var zaten bakabilirsin canım ayrıca Emre bey sadece şekil olarak değil içteki problemleride düzeltiyo benimde deviasyon vardı ameliyatta etler yakıldı içteki eğrilik düzeltildi şuan çok rahat nefes alıyorum hatta fazla oksijenden ilk zamanlar başım ağrıyodu:)) sen emre bey gibi bi doktorla görüşmüşsün daha ne olsun çok şanslısın daha iyisi var mı ki?

Emel çok teşékkür ederim verdiğin bilgiler için internetten bulabildiğim fotoğrafları inceledim dediğin gibi, dışardan gayet güzel gözüküyor ama bnm için dışı kadar içi de önemli orda da sen benim için iyi örnek oldun nefes alabiliyor olmana çok sevindim.2.randevu için biraz daha kararlı hale geldim :)) tekrar tşk ederim sağol...

arkadaşlar merhaba benim 18 kasımda ameliyatım var ameliyata giderken yanınızda bir şey götürdünüz mü? yada şunu mutlaka yanına al dediğiniz bir şey var mı? ameliyata nasıl giysilerle giriyoruz kendime kalın bir tayt almak istiyorum izin verilir mi acaba ben çok üşürüm de :) bilgilendirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler :)

Merhaba
Bnm 11aralıkta bence önden düğmeli iki takım mide bulantısı için iki üç tane poşetvs doktorun yazacağı ilaçlar yeterli olur heralde ameliyata özel önlükle girilir diye biliyorum yani sadece sana verilecek önlüğü giyiyorsun diye biliyorum
Doktor muayenelerin ne zaman oldu bu arada kaç kez görüştün ve görüşeceksin

Sen hangi tarihte gitmeyi düsünüyorsun? Ben Bagdat caddesine yakin olan yerleri arastiracagim. Gidip gelmek kolay olsun diye. Ama pek bisey bulamadim. Otel parasida cok fazla olsun istemiyorum. Ama saniyorum Emre beyin tavsiye edecegi bir otel vardir diye düsünüyorum. Sonucta yurt disindan olsun veya baska sehirlerden olsun gelen hastalari var. Onlari yardimci olmuslardir diye düsünüyorum. Ben ilk olarak onlardan bir otel önerisi sorarim. Sonra bakinirim. Dün bir bakindim nette, ve günlük kiralik dairelere rastladim. Güvenlik acisindan falan nasil olur bilmiyorum ama cogu otelden Daha hesapli olanlari gördüm :) Bana Daha cok var ama mayis ayina yaklasinca düsünürüm bende bunlari :))

Merhaba ben de aynı durumdaydım otel araştırabildiniz mi
Sizce kaç günn kalmanız gerekecek

Merhaba
Bnm 11aralıkta bence önden düğmeli iki takım mide bulantısı için iki üç tane poşetvs doktorun yazacağı ilaçlar yeterli olur heralde ameliyata özel önlükle girilir diye biliyorum yani sadece sana verilecek önlüğü giyiyorsun diye biliyorum
Doktor muayenelerin ne zaman oldu bu arada kaç kez görüştün ve görüşeceksin

muayenem kasım ayının başında 3ü görüşmemde 11 kasımda 18 inde inşallah ameliyat olucam özel önlük veriliyor doğru ama önlüğün altına giyebilmek için ne giyinmemiz yada nede almamız gerekiyor

Merhaba ben de aynı durumdaydım otel araştırabildiniz mi
Sizce kaç günn kalmanız gerekecek

Henüz daha zaman var bana o yüzden arastirmadim. Arastirmadan öncede emre beye/sekreterine danismayi düsünüyorum. Konaklamada mutlaka yardimci olurlar. Ben 10 gün kadar kalmayi düsünüyorum

Ben aralıkta ameliyat olacağım
Otel olarak araştırma yaptınız mı
kaç gün kalmamız gerekiyor ameliyattan bir gün öncemi hastaneye yatış oluyor tahlil vs için liv hospitalamı yoksa emre ilhana mı gidiyoruz
Ödemeyi kredi kartıyla yapabiliyormuyuz

Siz fiyat olarak ne söylediler. Ne kadar ödiceksiniz?

Back
X