• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benim de cildim yağlı daha doğrusu ameliyatdan önce yağlıydı cilt problemim vardı ameliyat olduktan sonra daha da arttı bende dr a gittim cildim için bi tonik verdi eczanede hazırlandı çok faydasını gördüm. cildine çok iyi bak devamlı temizle. bir de sana gitmediği dr kalmamış biri olarak bi ilaç ve dr önerebilirim cildin yağlıysa cilt problemin de vardır benim cildim şu an çok iyi ne yağlanma ne problem yok.

yağlanma için ne önerirsiniz özellikle burun ve kanat kısımlarım çok yağlanıyor

Merhaba canım burnun çok güzel çok hoşuma gitdi doğal bi burun bi sorum olucak bende Emre beye amelyat olmak istiyorum amelyat oldukdan sonra yüzü yıkadıkda makyaj yağdıkta maske kullandıkta hiç bi korkusu olmaz ki amelyatdan sonra buruna ne kadar el deymemeli

benim için en önemli şey doğallıktı çok teşekkürler canım. Hafif elleyebilirsin o sorun değil makyajda yaparsın ama sert darbelerden kaçınmaya çalış ilk bir iki ay çok dikkat et zaten 3.görüşmende bu konularla ilgili özgül hanım tüm bilgileri verir ben ameliyattan sonra hiç darbe almadım ama yeni ameliyatlıyken burnunu musluğa çarpan arkadaşımız vardı hiç bi şey olmadı kaya gibi maşallah:)) alanı yapısal rinopilasti olunca ömür boyu dayanıklı oluyo burun:)))

benim için en önemli şey doğallıktı çok teşekkürler canım. Hafif elleyebilirsin o sorun değil makyajda yaparsın ama sert darbelerden kaçınmaya çalış ilk bir iki ay çok dikkat et zaten 3.görüşmende bu konularla ilgili özgül hanım tüm bilgileri verir ben ameliyattan sonra hiç darbe almadım ama yeni ameliyatlıyken burnunu musluğa çarpan arkadaşımız vardı hiç bi şey olmadı kaya gibi maşallah:)) alanı yapısal rinopilasti olunca ömür boyu dayanıklı oluyo burun:)))

Çok teşekkür ederim

Yapan varsa aranizda cok sevinirim...(simülasyon)
Burun Dan pst dudak mesafeyi unutmadan , nasil bir burun yakisir sizce?
Eki Görüntüle 875999

Simdiden düsünceleriniz ve yardiminiz icin tskler...;)
buda benim tasarımım :))) tabi emre bey bundan daha güzelini yapar kolay bi burnun var bence ayrıca burun dudak arası mesafen açıksa çok kalkık burun olmaz önden nasıl bilmiyorum ama az kalkık yaptım sana :)
$aütaütttaütıodıodt.webp

Son düzenleme:
buda benim tasarımım :))) tabi emre bey bundan daha güzelini yapar kolay bi burnun var bence ayrıca burun dudak arası mesafen açıksa çok kalkık burun olmaz önden nasıl bilmiyorum ama az kalkık yaptım sana :)
Eki Görüntüle 876591

Cok gzl...eline saglik cnm! Bende kalkik SEVmÏYORUM fazla...yada hic....yaptigin Resim gzl olmus....hayirlisiyla !

Arkadaslar benim ameliyat olali 15 gun oldu da burnum tikali ic kabuklanmadan dolayi.bi oneriniz var mi?

Normal canım . Şuan için tonimer kullanmıyormusun. Burun içini temizler ve nemli tutar. Ben bir süre tonimer kullandım.daha sonra emre bey burnuna su çekip sık sık yıkayacaksın demişti. Çok faydasını gördüm .ama Emre bey önermeden yapma canım. Seni takip ettiği için bence ara sor ne yapman gerektiğini söyleyecektir. Geçmiş olsun:16:

Normal canım . Şuan için tonimer kullanmıyormusun. Burun içini temizler ve nemli tutar. Ben bir süre tonimer kullandım.daha sonra emre bey burnuna su çekip sık sık yıkayacaksın demişti. Çok faydasını gördüm .ama Emre bey önermeden yapma canım. Seni takip ettiği için bence ara sor ne yapman gerektiğini söyleyecektir. Geçmiş olsun:16:

Evet sprey kullaniyorum ama kabuklari yumusatmadi.cumartesi Emre beye gidecegim.O su olayini da sorayim bakim.Cok tesekkurler:-)

Benim arkadaşım burnumu gördükten sonra ameliyat olmaya karar vermişti geçen hafta Emre beyle görüşmüş Emre beyin çok cana yakın olduğunu anlattı bana:) bende "öyledir doktorum" dedim. Emre beyi tanımasına vesile olduğum için bana çok teşekkür ediyo onu öyle mutlu görmek beni çok sevindirdi gerçekten. Ameliyat olduktan sonra fotoğraflarını paylaşıcam izin aldım:) biliyorum ki çok güzel bi burnu olacak;)

Ben hep cok memnun olanlari görüyorum burda, bir yönden icimi rahatlatiyor. Hep ayni kizlar ama nedense....Ama aklima arada takilanlar da oluyor ...hic mi memnun kalmayan yok? Varsada Bunu bildirmeniz cok iyi Olur , kusuruma bakmayin ama bazen cok tereddüt ediyorum....almanyada bir sayfada rastladim memnun olmayanlara! Acik acik söylüyorlar, o yüzden zaten böyle sayfalar var, yardim ve öneri icin. Emre bey güzel burunlar yapiyor bundan eminim, ama arada bir iste böyle korku , süphelerim de oluyor....acik söylemek gerekirse, benimde kalbim dilimde oldugu icin Pat diye konusuyorum ....

rica ederim canım. yarın görsün Emre bey seni . için daha rahat olur. o kabuk olayı bende de olmuştu. zamanla onlarda geçiyor merak etme.:16:

Burnum acildi:-)Emre bey sole bi temizledi.Burna su cekme olayina bende basliyorum.Emre bey her zaman nasil guler yuzlu olabiliyor anlayamiyorum gercekten masallah doktorumuza:-)Her daim sevecen.

Burnum acildi:-)Emre bey sole bi temizledi.Burna su cekme olayina bende basliyorum.Emre bey her zaman nasil guler yuzlu olabiliyor anlayamiyorum gercekten masallah doktorumuza:-)Her daim sevecen.

Hayırlı olsun canım.aksatma su çekip temizleme olayını faydasını görürsün.EMre beydeki enerji kimse de yoktur gerçekten.aynı performansla günü sonlandırabiliyor. Aynen çok içten, güleryüzlü bir doktorumuz var.şanslıyız .:nazar: Şişlerin geçsin fotoğraflarını görmek isteriz canım .geçmiş olsun:16:

Merhaba arkadaşlar bi soru beni çok hemde çok düşündürüyor amelyat olmak istiyorum ve olsamda yalnızca Emre İlhana olucam çok güveniyorum Emre beye ama beni düşündüren soru bu ki amelyat olubda ya ameliyatım başarısız geçerse tamam diyelim başarılı geçti ya sonra burnum yıllar geçtikçe kötü bi hala düşerse bu soru benim kafamı çok karıştırıyor başarılı bir amelyat geçirirsem yıllar sonra kaza falan yapmasam kötü bi durumla karşılaşmam ki

Back
X