• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Bende emre beye ameliyat oldum cok memnunum :) ameliyat ile ilgili sorusu olanı cevaplayabilirim :)
Bende birkaç aydır emre beyi araştırıyorum ve sanıyorum şuanda en iyisi o. Peki fiyatları nedir acaba yani benim revizyon olucak 2. Ameliyat yani.. yorumlardaki fiyatlar biraz eskiye dayanıyor.. birde değişiyo fiyatlar diye duymuştum.. yardımcı olursanız sevinirim ..

kizlarr ameliyata coook az kaldi 3-4 ay derken son 25 günü sayiyorum ama inanirmisiniz cok hazirliksiz hissediyorum kendimi :S dikkat etmem gerekn birsey veya yanimda mutlaka bulundurmam gereken birsey varmi?? ben yurt disindan gelecegim icin belirli esya yanimda bulundurmak istiyorum
birde sizce resim göstermenin faydalari varmi yani kendimi ifade ederken yanimda begendim bi burun resmi bulunudurmalimiyim??

az kalmış canım günler geçmez artık :)) ama hiç korkma emin ellerdesin;) yanında kesinlikle fotoğraf götür ki tarzını, nasıl burun istediğini anlasın emre bey...

Bende birkaç aydır emre beyi araştırıyorum ve sanıyorum şuanda en iyisi o. Peki fiyatları nedir acaba yani benim revizyon olucak 2. Ameliyat yani.. yorumlardaki fiyatlar biraz eskiye dayanıyor.. birde değişiyo fiyatlar diye duymuştum.. yardımcı olursanız sevinirim ..
evet kesinlikle en iyisi :) Revizyon hastaları daha iyi bilir ama 2. ameliyat 11 bin sanırım. Fotoğraftaki sen misin burnun güzel gözüküyo

evet kesinlikle en iyisi :) Revizyon hastaları daha iyi bilir ama 2. ameliyat 11 bin sanırım. Fotoğraftaki sen misin burnun güzel gözüküyo
Evet resimdeki benim ama burnumun kemiği düz baktığımda çok geniş yandan bi sorunum yok aslında kalkık bide kendi burnum. Daha önceden kemiğime törpü yaptırmıştım maşallah doktorum fazla törpülemiş üstü düz burnumun yanları geniş kaldı yani açıkçası memnun değilimm.. hatta çok mutsuzum burnumdan dolayı.. ama ufacık bi ameliyat için de 11 bin nedir ya... çok pahalı değil mi.. anlamadımm

Evet resimdeki benim ama burnumun kemiği düz baktığımda çok geniş yandan bi sorunum yok aslında kalkık bide kendi burnum. Daha önceden kemiğime törpü yaptırmıştım maşallah doktorum fazla törpülemiş üstü düz burnumun yanları geniş kaldı yani açıkçası memnun değilimm.. hatta çok mutsuzum burnumdan dolayı.. ama ufacık bi ameliyat için de 11 bin nedir ya... çok pahalı değil mi.. anlamadımm

işte o ufacık bir ameliyat değil ameliyat edilmiş burnu düzeltmek daha zor :) ve herkes revizyonu iyi yapamıyor öyle bakmamak lazım olaya :) burun çok önemli insanın ifadesini değiştiriyor:)

Kizlar emre beyin muayene ucreti nekdr

emre beyin ilk görüşmesi ücretsiz eğer tasarım yaptırcaksanız ki 2. veya 3. görüşmede yapıyor tasarımı sadece tasarıma ücret alıyor 300tl di en son onu da ameliyat ücretinden düşüyor olacağınız zaman yani ona da ekstra bişey almamış oluyor aslında:)

Sagol cnm verdigin bilgi icin.ben aslinda nisan ayinda dusunuyodum ama emre bey sanirim cok ileri tarihlere ameliyat veriyo adam cok yogun bu goruluyo ztn.acikcasi ona cok guvendim burda okuduklarimla baska doktorlarida aratiriyorum ama ilk tercihim emre beyden yana.yaptigi burunlari gordukce hayran kaliyorum:)

emre beyin ilk görüşmesi ücretsiz eğer tasarım yaptırcaksanız ki 2. veya 3. görüşmede yapıyor tasarımı sadece tasarıma ücret alıyor 300tl di en son onu da ameliyat ücretinden düşüyor olacağınız zaman yani ona da ekstra bişey almamış oluyor aslında:)[/QUOTE]

Selam bayanlar benim kaza nedeniyle oldukça sorunlu bir burnum var. Dış görüntüsünde aman aman bir durum yok gözlük ve kapatıcılar ile hallediyorum. 15 yıldır ameliyattan kaçıyorum. Açıkçası biraz da doktorlar kaçtı zor bir burun diye. Emre beye karar verdim. Sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak. Burnum anlattığımda asistanı hiç dorun değil hallederiz dedi. Ben de Ekim ayında Ocak- Şubat için açık listeye yazdım kendimi. Gel dediğiniz anda uçar kaçar gelirim dedim. Ama ne arayan ne soran var. Bir ön muayene vs olmaz mı? Ne oldu bu hasta diye aranmaz mı? Bir kere daha aradım ok vs. Biz sizi ararız kesin boş bulunur diyorlar baştan savma mı yapılıyor nedir?

Çok doğru bir karar vermişsin bence. Ben de açık listeye yazdırmıştım kendimi sonra kimse aramayınca tekrar aramıştım o hafta bi boşluk oluştu hemen gitmiştim. Aslında baştan savma değiller, sadece çok fazla hasta var baya yoğunlar, sen kendini hatırlat arada bence. Biraz sabret sonucunda mutlu olcağına eminim:)

Sagol cnm verdigin bilgi icin.ben aslinda nisan ayinda dusunuyodum ama emre bey sanirim cok ileri tarihlere ameliyat veriyo adam cok yogun bu goruluyo ztn.acikcasi ona cok guvendim burda okuduklarimla baska doktorlarida aratiriyorum ama ilk tercihim emre beyden yana.yaptigi burunlari gordukce hayran kaliyorum:)
[/QUOTE]

kesinlikle emre bey çok doğru bir karar :) ama tabi iyice araştırıp en içinize sinen doktora olun yüzyüze görüşüp karar verin:) emre bey çok fazla yoğun o yüzden biraz fazla ileri tarihe veriyor ama beklemeye değer :)

kesinlikle emre bey çok doğru bir karar :) ama tabi iyice araştırıp en içinize sinen doktora olun yüzyüze görüşüp karar verin:) emre bey çok fazla yoğun o yüzden biraz fazla ileri tarihe veriyor ama beklemeye değer :)[/QUOTE]

Bugun muayenesini aradim asistaniyla gorustum en erken tarih mayisa veriyolar sanirim ameliyatta yaza gelir aslinda kişin olmasi hasta acisindan daha rahat diye duyuyorum yaniliyomuyum yoksa.sen hangi tarihte oldun canim benim icin beklemekte problem yok yeterki emin ellerde o ameliyati atlatim ki emre beye guvenim simdiden sonsuz birde morarmalar kac gunde geciyo 10aylik bebegim var ameliyat zamani yaşı buyucek ama onu korkutmaktan korkuyorum anne iç güdüsü:))

kizlarr ameliyata coook az kaldi 3-4 ay derken son 25 günü sayiyorum ama inanirmisiniz cok hazirliksiz hissediyorum kendimi :S dikkat etmem gerekn birsey veya yanimda mutlaka bulundurmam gereken birsey varmi?? ben yurt disindan gelecegim icin belirli esya yanimda bulundurmak istiyorum
birde sizce resim göstermenin faydalari varmi yani kendimi ifade ederken yanimda begendim bi burun resmi bulunudurmalimiyim??

Hadi bakalım super sevındım az kalmış:) Biran önce ol kurtul mutlu ol sende bızler gıbı ;) Önden dügmeli esofman üstü al yanına, ojelerini cıkar, sacını toplamak ıcın toka al, alt esofman ve corap dısında baska biişeye ihtıyac yok cnm. Rahat ol sakin ol güzel gecer dilerim;) fotograf istiosan götur tabi cok aklında kalıcaksa, ben hıc gostermemıstm vlla Emre Bey'e bıraktım ve yanılmadımda:) Bol şanslarrrrr

kesinlikle emre bey çok doğru bir karar :) ama tabi iyice araştırıp en içinize sinen doktora olun yüzyüze görüşüp karar verin:) emre bey çok fazla yoğun o yüzden biraz fazla ileri tarihe veriyor ama beklemeye değer :)

Bugun muayenesini aradim asistaniyla gorustum en erken tarih mayisa veriyolar sanirim ameliyatta yaza gelir aslinda kişin olmasi hasta acisindan daha rahat diye duyuyorum yaniliyomuyum yoksa.sen hangi tarihte oldun canim benim icin beklemekte problem yok yeterki emin ellerde o ameliyati atlatim ki emre beye guvenim simdiden sonsuz birde morarmalar kac gunde geciyo 10aylik bebegim var ameliyat zamani yaşı buyucek ama onu korkutmaktan korkuyorum anne iç güdüsü:))[/QUOTE]

Yazla kisla alakasi yok canim sadece yazin olursan 3 yada 4 hafta yanilmiyorsam havuzu denizi yasakliyor o kadar ben ocak ayinda oldum soguga ciktikca burnum sisiyordu:) oyle bir dezavantaji var kis mevsiminin de:) mayista gidersen yaza gun veremez ameliyat icin sonbahara kalir:) morarma kisiye gore degisiyor kiminde hic olmuyor kiminde cok oluyor ama 4 5 gunde baya azaliyor ortalama 1 haftada kayboluyor morluklar coksa eger:) bebegin varsa daha dikkat etmen lazim carpmasin diye:) acelen yokmus ne guzel zaten burun ameliyati aceleye gelmez mayista gorus verebilecegi en yakin tarihe gununu al heyecanla bekle:) inan zaman su gibi geciyor yaklasik 2 hafta sonra benim 2 sene oluyor ne ara gecti anlamadim:)

Kızlar merhaba ben emre bey e amelyat olalı 1 ay oldu. Burnuma yandan bakıldığında uca doğru bir yamukluk var, ödem yapmıs masaj yapıyorum hergün..mutsuzum böyle kalır diye.bu durumda olan var miydı, geçti mi, ne yaptınız? Başkalarının 1aylık fotolarına bakıyorum gayet düzgün ama benim değil, acaba 2.amelyat olmam mı gerekicek, kafam karışık :(

Kızlar merhaba ben emre bey e amelyat olalı 1 ay oldu. Burnuma yandan bakıldığında uca doğru bir yamukluk var, ödem yapmıs masaj yapıyorum hergün..mutsuzum böyle kalır diye.bu durumda olan var miydı, geçti mi, ne yaptınız? Başkalarının 1aylık fotolarına bakıyorum gayet düzgün ama benim değil, acaba 2.amelyat olmam mı gerekicek, kafam karışık :(

Oncelikle cok gecmis olsun 1 ay cok erken bir sure sisler orantisiz inebiliyor bir tarafa daha cok islem yapilmis olabilir panik yapma geciyor:) 6 7 aylik olsa boyle demezdim ama 1ay cok yeni benim burnumun 1 aylik halini gorseydin simdikiyle daglar kadar fark var:) anneme de olmustu bu tarz bisey 3.ayinda gecti yanilmiyosam. 1.ay kontrolune mutlaka git emre bey daha iyi bilir cunku:)

Back
X