- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.061
çok teşekkürler canım seninde yeni yılın kutlu olsunnn:)Bu sayfadaki herkezin yeni yılını kutlarım .. İyi yıllar :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkürler canım seninde yeni yılın kutlu olsunnn:)Bu sayfadaki herkezin yeni yılını kutlarım .. İyi yıllar :))
Bu sayfadaki herkezin yeni yılını kutlarım .. İyi yıllar :))
Bende birkaç aydır emre beyi araştırıyorum ve sanıyorum şuanda en iyisi o. Peki fiyatları nedir acaba yani benim revizyon olucak 2. Ameliyat yani.. yorumlardaki fiyatlar biraz eskiye dayanıyor.. birde değişiyo fiyatlar diye duymuştum.. yardımcı olursanız sevinirim ..Bende emre beye ameliyat oldum cok memnunum :) ameliyat ile ilgili sorusu olanı cevaplayabilirim :)
kizlarr ameliyata coook az kaldi 3-4 ay derken son 25 günü sayiyorum ama inanirmisiniz cok hazirliksiz hissediyorum kendimi :S dikkat etmem gerekn birsey veya yanimda mutlaka bulundurmam gereken birsey varmi?? ben yurt disindan gelecegim icin belirli esya yanimda bulundurmak istiyorum
birde sizce resim göstermenin faydalari varmi yani kendimi ifade ederken yanimda begendim bi burun resmi bulunudurmalimiyim??
evet kesinlikle en iyisi :) Revizyon hastaları daha iyi bilir ama 2. ameliyat 11 bin sanırım. Fotoğraftaki sen misin burnun güzel gözüküyoBende birkaç aydır emre beyi araştırıyorum ve sanıyorum şuanda en iyisi o. Peki fiyatları nedir acaba yani benim revizyon olucak 2. Ameliyat yani.. yorumlardaki fiyatlar biraz eskiye dayanıyor.. birde değişiyo fiyatlar diye duymuştum.. yardımcı olursanız sevinirim ..
Evet resimdeki benim ama burnumun kemiği düz baktığımda çok geniş yandan bi sorunum yok aslında kalkık bide kendi burnum. Daha önceden kemiğime törpü yaptırmıştım maşallah doktorum fazla törpülemiş üstü düz burnumun yanları geniş kaldı yani açıkçası memnun değilimm.. hatta çok mutsuzum burnumdan dolayı.. ama ufacık bi ameliyat için de 11 bin nedir ya... çok pahalı değil mi.. anlamadımmevet kesinlikle en iyisi :) Revizyon hastaları daha iyi bilir ama 2. ameliyat 11 bin sanırım. Fotoğraftaki sen misin burnun güzel gözüküyo
Evet resimdeki benim ama burnumun kemiği düz baktığımda çok geniş yandan bi sorunum yok aslında kalkık bide kendi burnum. Daha önceden kemiğime törpü yaptırmıştım maşallah doktorum fazla törpülemiş üstü düz burnumun yanları geniş kaldı yani açıkçası memnun değilimm.. hatta çok mutsuzum burnumdan dolayı.. ama ufacık bi ameliyat için de 11 bin nedir ya... çok pahalı değil mi.. anlamadımm
Kizlar emre beyin muayene ucreti nekdr
Kizlar emre beyin muayene ucreti nekdr
Selam bayanlar benim kaza nedeniyle oldukça sorunlu bir burnum var. Dış görüntüsünde aman aman bir durum yok gözlük ve kapatıcılar ile hallediyorum. 15 yıldır ameliyattan kaçıyorum. Açıkçası biraz da doktorlar kaçtı zor bir burun diye. Emre beye karar verdim. Sizin yazdıklarınızdan yola çıkarak. Burnum anlattığımda asistanı hiç dorun değil hallederiz dedi. Ben de Ekim ayında Ocak- Şubat için açık listeye yazdım kendimi. Gel dediğiniz anda uçar kaçar gelirim dedim. Ama ne arayan ne soran var. Bir ön muayene vs olmaz mı? Ne oldu bu hasta diye aranmaz mı? Bir kere daha aradım ok vs. Biz sizi ararız kesin boş bulunur diyorlar baştan savma mı yapılıyor nedir?
[/QUOTE]Sagol cnm verdigin bilgi icin.ben aslinda nisan ayinda dusunuyodum ama emre bey sanirim cok ileri tarihlere ameliyat veriyo adam cok yogun bu goruluyo ztn.acikcasi ona cok guvendim burda okuduklarimla baska doktorlarida aratiriyorum ama ilk tercihim emre beyden yana.yaptigi burunlari gordukce hayran kaliyorum:)
Revizyon yapiyormu Ebre bey?
kizlarr ameliyata coook az kaldi 3-4 ay derken son 25 günü sayiyorum ama inanirmisiniz cok hazirliksiz hissediyorum kendimi :S dikkat etmem gerekn birsey veya yanimda mutlaka bulundurmam gereken birsey varmi?? ben yurt disindan gelecegim icin belirli esya yanimda bulundurmak istiyorum
birde sizce resim göstermenin faydalari varmi yani kendimi ifade ederken yanimda begendim bi burun resmi bulunudurmalimiyim??
kesinlikle emre bey çok doğru bir karar :) ama tabi iyice araştırıp en içinize sinen doktora olun yüzyüze görüşüp karar verin:) emre bey çok fazla yoğun o yüzden biraz fazla ileri tarihe veriyor ama beklemeye değer :)
Kızlar merhaba ben emre bey e amelyat olalı 1 ay oldu. Burnuma yandan bakıldığında uca doğru bir yamukluk var, ödem yapmıs masaj yapıyorum hergün..mutsuzum böyle kalır diye.bu durumda olan var miydı, geçti mi, ne yaptınız? Başkalarının 1aylık fotolarına bakıyorum gayet düzgün ama benim değil, acaba 2.amelyat olmam mı gerekicek, kafam karışık![]()