• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

orkidecim evet Emre bey gerçekten mükemmeliyetçi bir insan. her zaman daha iyisini ister.ameliyat çok başarılı geçse bile burnun oturması da çok önemli. bu yüzden özellikle 2 sene tüm hastalarını takip eder. hatta bu revizyon yaptığı hastalarda ve zor burunlarda daha büyük önem taşıyor. gerektiğinde ikinci bir müdahale ile (ufak bir rotüşle) iyi bir sonuç elde edilebilir.Emre bey başka doktorların kesinlikle yapamam dediği en zor burunları riskler taşısa bile kabul ediyor ve baştan tüm hastalarına, 1 yıl sonra gerektiğinde müdahale edebileceği söylüyor zaten. bu kesinlikle sorun çıkacak anlamı da taşımaz..
o yüzden içiniz rahat olsun.önemli olan istenilen sonuca ulaşmak.sadece sorun çıkınca da değil zamanla kendi tercihlerimiz de değişebiliyor.mesela ben bile burnumu biraz daha kaldırtmak istiyorum:46:biliyorum ki emin ellerdeyim:21:doktoruma güveniyorum....

Haklısın canım katılıyorum zaten Emre Bey' güvenmemdeki en önemli sebep mükemmelliyetçi olduğunu hissetmemdi çünkü bende öyleyim :) Herşey çok güzel ve özenli yapılsın isterim.
Birazda ayrıntıcı olduğum için ameliyat öncesi Emre Bey'e bir aksilik çıkması durumunda tekrar ameliyat gerekirse yapıyor musunuz yoksa tekrar ücret mi ödememiz gerekiyor demiştim. Emre Bey de çok düşük bi ihtimal ama sonuçta kemik ve dokuya müdahale yapılıyor hiç bir ücret talep etmiyorum bu durumda dedi ve herşeyden önemlisi senin doktorun Emre ilhan ne gerekiyorsa yapar dedi böyle bir durumdada dedi :) Ameliyat sonrasıda tekrarladı o yüzden içim çok rahat
Karazeytincim bence burnun gayet güzel ama yinede sen bilirsin

Veya instagram i olan arkadaslar varsa ordan ekleyip de bakabilme imkanim olursa cok sevinirim..

hoş geldin canım. burada bazı arkadaşlarımızın özel albümleri var. 25 msj hakkını tamamladıktan sonra arkadaş olarak da eklemen gerekiyor.benim de açık albümüm var gerekirse instagram adresimi de veririm bakarsın.şimdiden kolay gelsin.darısı senin başına :) :16:

hoş geldin canım. burada bazı arkadaşlarımızın özel albümleri var. 25 msj hakkını tamamladıktan sonra arkadaş olarak da eklemen gerekiyor.benim de açık albümüm var gerekirse instagram adresimi de veririm bakarsın.şimdiden kolay gelsin.darısı senin başına :) :16:

Cok tsk ederim.. cok beyendigim bi burun buldum simdi... bayildiiiiiiiimmm resmen diyebilirim.. o resimleri göstericem emre beye :)) kizi cok kiskandim desen yeridir :)senin burnun da cok güzel yakismis güle güle kulan:)

Ekledim bnde seni cnm bakabilirsn;)

Senin burnun da cok güzel olmus.. burnunun eski hali benimkine benziyo biraz.. cok düsündüm gercekten gerekli mi diye cünkü okadar da kötü degil.. ama gözüm dudaklarim felan kayboluyo sanki.. yüzüme göre büyük sadece aslinda.. cnm sen ise ne zaman basladin ameliyatdan sonra?

Hepinize cevap yazdiginiz icin tesekkür ederim.. simdi üyelik ismimi degistirdim, ben yanlislikla gercek ismimi yazdigim icin google de arama yapildiginda hemen cikiyor cevaplarda hala kayitli eski üyelik ismim :-) o cevaplari silebiliyor muyum ben? Veya siz? cok zahmet verdim simdi biliyorum ama cok önemli.. :18::14:

mrb.kizlar uc senedir burayi takip ediyorum.25gun evvel emre beyde amiliyat oldum.su an burnumun sag tarafi hafif asagi doğru sag tarafim birazdaha sis soluma göre bu sis indikten sonra acaba sag tarafim daha mi cok iner.asagi doğru lütfen bana yardimci olun.deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
:34:

Erftli merak etme canım daha çok erken.25 gün olmuş orantısızlıkların olması çok normal.şişler şuan baskı yapıyor. Özellikle sağ tarafın daha çok şişse dediğin gibi aşağıya doğru sarkıtır .şişlerin indikçe aksine daha da kalkar ve eşitlenir. Bu iyileşme döneminde biraz sabırlı olman lazım.hepimiz aynı sorunları yaşadık o yüzden için rahat olsun.kontrollerine git zaten EMre bey grekli açıklamayı yapacaktır.

Senin burnun da cok güzel olmus.. burnunun eski hali benimkine benziyo biraz.. cok düsündüm gercekten gerekli mi diye cünkü okadar da kötü degil.. ama gözüm dudaklarim felan kayboluyo sanki.. yüzüme göre büyük sadece aslinda.. cnm sen ise ne zaman basladin ameliyatdan sonra?

Teşekkurler cnm:) Şöyle söyleyeym bnde hiç düşünmüyordum estetik olmayı ancak saglık için bir ameliyat olacagmdan onu da yaptıraym dedim. Yaptırdıktan snra bambaşka biri olmadm beni memnun eden tarafıda buydu. Ancak çevremdeki herkes karşı olanlar bile iyi ki yaptırmışsn diyor. Gözlerim ve dudaklarım dha cok ön plana cıktı. Hatta dudagınada kesin bişey yaptrdn sen diye halen ısrar ediyorlar:) Emre Bey o kdr ince düşünür ve o kdr yetenekli bir cerrah ki karşısındaki hastasının ne istedıgını bilir, beklenilenden dha güzel bir sonuc ortaya koyar. Benim güvenim tamdı gercekten kendisine ve yanılmadıgmı gördum. Değişiklik iyidir bnce Emre Bey'e yaptırırsan pişman olcagını sanmıorm;) Ben işe 1 ay snra basladm cnm. Tabi bu tercih meselesi içinde bulundugum iş hayatı ve sektörden dolayı insanların bni şiş halımle görmesini istemedim. Bazıları bir hftada başlıyor. Morluklar şişlik fln 10 günde düzeliyorsun ztn. Şişliklerin kalıyor işte bi oda kişiden kişiye göre degişiyor tabi. Böyle cok güzellik takıntın fln yoksa kndinle alakalı 1-2 hftada yeterli olacaktır. Ben biraz takıyorum öyle şeyleri çünkü:)

mrb.kizlar uc senedir burayi takip ediyorum.25gun evvel emre beyde amiliyat oldum.su an burnumun sag tarafi hafif asagi doğru sag tarafim birazdaha sis soluma göre bu sis indikten sonra acaba sag tarafim daha mi cok iner.asagi doğru lütfen bana yardimci olun.deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
:34:
25 gün cok erken cnm. Benim 4. Ayım ve kalın deriliyim. Burun ucuma çöktü şuan ödem. Aşagı dogru top gibi ucu. Cok normal baskı yapabiliyor. Baya azaldı bi burun ucum kaldı şiş ztn. O da gec iniyor. Bol bol su iç hızlıca at ödemlerini. Benimde sag tarafım soluna göre daha cabuk indi. Delikler ilk basta farklıda olabiliyor ödemden dolayı korkmanı gerektirecek bir durum yok yani;) Sabretmemiz gerek sadece biraz:)

cok sagol canım bı kac doktor da gel gıtteyım en cok emre beyın ısmını goruyorum ama burun ucu sıslıgınden sıkayet var sankı bıraz

Canım burun ameliyatı oluyoruz. Kolay bir işlem degil sonucta. Bacagımızı bile bir yere carpsak şişip morarıyor gecmesi bi kac gün alıyor. Baştan bir burun yapılınca bunun ödemlerinin inmeside tabiki de 1 seneyi buluyor. Bazılarının 1.5 yılıda bulabiliyor. Ameliyat olduktan snra hiçbir yeri şiş olmayan bi insan varsa çıksın bizde görelim:) Burun ucu bide en son ödemlerin indigi yer. Ve ödem burun ucuna baskı yapıp, orada toplanır. Benim de 4. ayım ve bütün şişlerim nerdeyse baya azaldı burun ucum hariç. Emre Bey 1 sene de düzelir dedi. Biraz sabretmek gerek yani canım. Daha dün ameliyatı olup bantlar acıldıgında hemen yorum yapmak anlamsz. Benim zenci burnu gibiydi 4 ayda nasıl indi anlatamam. 1 seneyi gecmiş arkadaslar var burda hepsi memnunlar artık gercek burunlarının tadını cıkarıyorlar cunku;) Ben elimle bile anlayabiliyorum ne kadar şiş oldugunu baya ufalıcak demek ki daha. O yüzden sabretmek gerek biraz. Emre İlhan gercekten cok mükemmeliyetci ve başarılı bir cerrah;)

cok sagol canım bı kac doktor da gel gıtteyım en cok emre beyın ısmını goruyorum ama burun ucu sıslıgınden sıkayet var sankı bıraz

Hoşgeldin canım.arkadaşlık isteği göndermişdin kabul ettim.albümüm var bakabilirsin.bahsedilen burun ucu şişliği iyileşme döneminde yaşanan erken dönem şikayetlerdir.ben de ilk 3 ay aynı durumu yaşadım.ama o şiş burnuma bile aşıktım.şuan 9 ay oldu . Şiş falan kalmadı.herkesin dokuları farklı dolayısıyla iyileşme süreside ona göre değişkenlik gösterir.sen araştırmanı yap canım.hangi doktor içine sinerse ona göre karar verirsin.fotoğraflar da senin için fikir olur.tabi 1 yıl ve sonrası burunlara bakarsan daha sağlıklı sonuç alırsın.sevgiler:16:

Canım burun ameliyatı oluyoruz. Kolay bir işlem degil sonucta. Bacagımızı bile bir yere carpsak şişip morarıyor gecmesi bi kac gün alıyor. Baştan bir burun yapılınca bunun ödemlerinin inmeside tabiki de 1 seneyi buluyor. Bazılarının 1.5 yılıda bulabiliyor. Ameliyat olduktan snra hiçbir yeri şiş olmayan bi insan varsa çıksın bizde görelim:) Burun ucu bide en son ödemlerin indigi yer. Ve ödem burun ucuna baskı yapıp, orada toplanır. Benim de 4. ayım ve bütün şişlerim nerdeyse baya azaldı burun ucum hariç. Emre Bey 1 sene de düzelir dedi. Biraz sabretmek gerek yani canım. Daha dün ameliyatı olup bantlar acıldıgında hemen yorum yapmak anlamsz. Benim zenci burnu gibiydi 4 ayda nasıl indi anlatamam. 1 seneyi gecmiş arkadaslar var burda hepsi memnunlar artık gercek burunlarının tadını cıkarıyorlar cunku;) Ben elimle bile anlayabiliyorum ne kadar şiş oldugunu baya ufalıcak demek ki daha. O yüzden sabretmek gerek biraz. Emre İlhan gercekten cok mükemmeliyetci ve başarılı bir cerrah;)

ne biliyim işte cok tedirginim yıllardır korkup yaptıramadıgım sey kesın karar verdım resimlerini gorebilirmiyim

Back
X