- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.341
Veya instagram i olan arkadaslar varsa ordan ekleyip de bakabilme imkanim olursa cok sevinirim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
orkidecim evet Emre bey gerçekten mükemmeliyetçi bir insan. her zaman daha iyisini ister.ameliyat çok başarılı geçse bile burnun oturması da çok önemli. bu yüzden özellikle 2 sene tüm hastalarını takip eder. hatta bu revizyon yaptığı hastalarda ve zor burunlarda daha büyük önem taşıyor. gerektiğinde ikinci bir müdahale ile (ufak bir rotüşle) iyi bir sonuç elde edilebilir.Emre bey başka doktorların kesinlikle yapamam dediği en zor burunları riskler taşısa bile kabul ediyor ve baştan tüm hastalarına, 1 yıl sonra gerektiğinde müdahale edebileceği söylüyor zaten. bu kesinlikle sorun çıkacak anlamı da taşımaz..
o yüzden içiniz rahat olsun.önemli olan istenilen sonuca ulaşmak.sadece sorun çıkınca da değil zamanla kendi tercihlerimiz de değişebiliyor.mesela ben bile burnumu biraz daha kaldırtmak istiyorumbiliyorum ki emin ellerdeyim
doktoruma güveniyorum....
Ne demek önemli değil canım. Özel albümdeki fotoları görmek için arkadaş olarak eklemen gerekir benim herkese açık zaten 25 mesajı doldurursan görürsün:) Bu arada çok şanslısın şimdiden hayırlı olsun:)
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...ldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani-5361.html buraya yazarak doldurabilirsin mesaj sayını
Veya instagram i olan arkadaslar varsa ordan ekleyip de bakabilme imkanim olursa cok sevinirim..
hoş geldin canım. burada bazı arkadaşlarımızın özel albümleri var. 25 msj hakkını tamamladıktan sonra arkadaş olarak da eklemen gerekiyor.benim de açık albümüm var gerekirse instagram adresimi de veririm bakarsın.şimdiden kolay gelsin.darısı senin başına :)![]()
Cok tsk ederim.. cok beyendigim bi burun buldum simdi... bayildiiiiiiiimmm resmen diyebilirim.. o resimleri göstericem emre beye :)) kizi cok kiskandim desen yeridir :)senin burnun da cok güzel yakismis güle güle kulan:)
Ekledim bnde seni cnm bakabilirsn![]()
kızlar yardım lutfennnCok tsk ederim.. cok beyendigim bi burun buldum simdi... bayildiiiiiiiimmm resmen diyebilirim.. o resimleri göstericem emre beye :)) kizi cok kiskandim desen yeridir :)senin burnun da cok güzel yakismis güle güle kulan:)
Cok tsk ederim.. cok beyendigim bi burun buldum simdi... bayildiiiiiiiimmm resmen diyebilirim.. o resimleri göstericem emre beye :)) kizi cok kiskandim desen yeridir :)senin burnun da cok güzel yakismis güle güle kulan:)
Senin burnun da cok güzel olmus.. burnunun eski hali benimkine benziyo biraz.. cok düsündüm gercekten gerekli mi diye cünkü okadar da kötü degil.. ama gözüm dudaklarim felan kayboluyo sanki.. yüzüme göre büyük sadece aslinda.. cnm sen ise ne zaman basladin ameliyatdan sonra?
yeni uyeyim kac gundur mahfoldum arastırmaktan biraz fikir lutfennnnn
Merak ettigin herseyi sorabilirsin canım? :)
25 gün cok erken cnm. Benim 4. Ayım ve kalın deriliyim. Burun ucuma çöktü şuan ödem. Aşagı dogru top gibi ucu. Cok normal baskı yapabiliyor. Baya azaldı bi burun ucum kaldı şiş ztn. O da gec iniyor. Bol bol su iç hızlıca at ödemlerini. Benimde sag tarafım soluna göre daha cabuk indi. Delikler ilk basta farklıda olabiliyor ödemden dolayı korkmanı gerektirecek bir durum yok yanimrb.kizlar uc senedir burayi takip ediyorum.25gun evvel emre beyde amiliyat oldum.su an burnumun sag tarafi hafif asagi doğru sag tarafim birazdaha sis soluma göre bu sis indikten sonra acaba sag tarafim daha mi cok iner.asagi doğru lütfen bana yardimci olun.deneyimli arkadaşlardan yorum bekliyorum.
![]()
cok sagol canım bı kac doktor da gel gıtteyım en cok emre beyın ısmını goruyorum ama burun ucu sıslıgınden sıkayet var sankı bıraz
cok sagol canım bı kac doktor da gel gıtteyım en cok emre beyın ısmını goruyorum ama burun ucu sıslıgınden sıkayet var sankı bıraz
Canım burun ameliyatı oluyoruz. Kolay bir işlem degil sonucta. Bacagımızı bile bir yere carpsak şişip morarıyor gecmesi bi kac gün alıyor. Baştan bir burun yapılınca bunun ödemlerinin inmeside tabiki de 1 seneyi buluyor. Bazılarının 1.5 yılıda bulabiliyor. Ameliyat olduktan snra hiçbir yeri şiş olmayan bi insan varsa çıksın bizde görelim:) Burun ucu bide en son ödemlerin indigi yer. Ve ödem burun ucuna baskı yapıp, orada toplanır. Benim de 4. ayım ve bütün şişlerim nerdeyse baya azaldı burun ucum hariç. Emre Bey 1 sene de düzelir dedi. Biraz sabretmek gerek yani canım. Daha dün ameliyatı olup bantlar acıldıgında hemen yorum yapmak anlamsz. Benim zenci burnu gibiydi 4 ayda nasıl indi anlatamam. 1 seneyi gecmiş arkadaslar var burda hepsi memnunlar artık gercek burunlarının tadını cıkarıyorlar cunkuBen elimle bile anlayabiliyorum ne kadar şiş oldugunu baya ufalıcak demek ki daha. O yüzden sabretmek gerek biraz. Emre İlhan gercekten cok mükemmeliyetci ve başarılı bir cerrah
![]()