- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.361
tmm doldurdum simdi.. cok sagol.. burnun ne güzel minicik cok yakismis darisi benim basima.. :)
çok teşekkürler canım en güzeli senin olsun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmm doldurdum simdi.. cok sagol.. burnun ne güzel minicik cok yakismis darisi benim basima.. :)
Hoşgeldin canım.arkadaşlık isteği göndermişdin kabul ettim.albümüm var bakabilirsin.bahsedilen burun ucu şişliği iyileşme döneminde yaşanan erken dönem şikayetlerdir.ben de ilk 3 ay aynı durumu yaşadım.ama o şiş burnuma bile aşıktım.şuan 9 ay oldu . Şiş falan kalmadı.herkesin dokuları farklı dolayısıyla iyileşme süreside ona göre değişkenlik gösterir.sen araştırmanı yap canım.hangi doktor içine sinerse ona göre karar verirsin.fotoğraflar da senin için fikir olur.tabi 1 yıl ve sonrası burunlara bakarsan daha sağlıklı sonuç alırsın.sevgiler![]()
canım hangı resım acaba bende gormek ıstıyorum
Üyenin ismi DLKY ama nasil kopyalicam bilmiyorum, bende daha yeniyim.. albümler e girdim orda sanirim 3 üncü sayfada![]()
Arkadaslar bende Reviziyon icin Doktor ariyorum, bende yanlis bir doktorun eline düstüm, Burun duvarini fazlasiyla almis, burnumu kücültmüsve burnumun kanatlaarina dolgu yapmis, piskolojim cok kötüydü, daha yeni kendime geldim, ceken bilir derler yaaaaaaa iste o hastalardan burada bana yardimci olan biri varmi?
Canım araştırmanı yaparken mutlaka öncesi ve sonrası olarak bakmanı öneririm.her güzel burunda herkesin yüzüne uyum sağlamaz.önemli olsn yüzüne uyumlu bir burun olması.bu da ancak alın çene yanak kemiklerine bakılarak tasarlanması gerekir.burun kişiye özel yapıldığı zaman güzeldir.inşallah istediğin gibi bir burna sahip olursun sende bizim gibiÜyenin ismi DLKY ama nasil kopyalicam bilmiyorum, bende daha yeniyim.. albümler e girdim orda sanirim 3 üncü sayfada![]()
Arkadaslar bende Reviziyon icin Doktor ariyorum, bende yanlis bir doktorun eline düstüm, Burun duvarini fazlasiyla almis, burnumu kücültmüsve burnumun kanatlaarina dolgu yapmis, piskolojim cok kötüydü, daha yeni kendime geldim, ceken bilir derler yaaaaaaa iste o hastalardan burada bana yardimci olan biri varmi?
ıste bunları yasamaktan cok korkuyorum doktor cok onemlı
Beni arkadas olarak ekliye bilirmisin? Resimlerini görmek icin, lütfen canim bana yardimci olCanım araştırmanı yaparken mutlaka öncesi ve sonrası olarak bakmanı öneririm.her güzel burunda herkesin yüzüne uyum sağlamaz.önemli olsn yüzüne uyumlu bir burun olması.bu da ancak alın çene yanak kemiklerine bakılarak tasarlanması gerekir.burun kişiye özel yapıldığı zaman güzeldir.inşallah istediğin gibi bir burna sahip olursun sende bizim gibi
Canım geçmiş olsun.ben de EMre beyin revizyon hastasıyım.fotoğraflarına bakabilirsin.belli fikir olur.şuan 9 ay oldu ve sağlıklı istediğim gibi bir burna sahibim.özellikle sormak istediğin birşey olursa yanıtlarım csnımm
Beni arkadas olarak ekliye bilirmisin? Resimlerini görmek icin, lütfen canim bana yardimci ol
Canım ekledim seni . Bak bakalım arkadaş listene.ordan profilimi tıkla .albümlerim var bakabilirsin![]()
Jacoste sen Reviziyon ameliyati oldunmu? Bende olucam, iyi bir doktor ariyorum, bana yerdimci olursan sevinirimmrb kızlar
benim 3.ameliyatımı olmam lazım. gözümü kararttm ameliyatı İst.da olmayı düşünüorum
Emre İlhan revizyon ameliyatlarında sadece sorunu mu düzeltiyo yoksa burun seklinide değiştirio mu??
revizyon ameliyatları gercekten basarılı mı? benim 3.ameliyatım olıcak ve moralim cok bozuk artık son olmasını istiorumm![]()
ne biliyim işte cok tedirginim yıllardır korkup yaptıramadıgım sey kesın karar verdım resimlerini gorebilirmiyim
hosbuldum canım cok sagol.. baktım cok guzel gozukuyo gercekten burnun masallah ben arastırmadayım emre ılhan, yakup avsar, nazım cerkes, barıs cakır sıralama bu suan cok kararsızım
Çok teşekkür ederim.kesinlikle aklında olan kişilerle görüş. Ben arsştırmamı yaparken özellikle kbb uzmanı olmasına dikkat etmiştim.çünkü ilk ameliyatımdan sonra nefes problemi yaşadım.bir grip oluyordum haftalsrca kurtulamıyordum.sinüzite de çevirince ikinci bir ameliyata öle cesaret ettim.önemli olan sadece estetik açıdan güzel bir burna sahip olmak değil,fonksiyonel açıdan da sağlıklı bir burna sahip olmak gerekir.umarım sen de kendin için en doğru kararı verirsin.![]()
Ekledim seni bakabilirsin cnm. Tedirgin olmakta haklısın o kdr cok magdur olan insan var ki etrafta bnde cok üzülüyorum. Sonucta kimse olmak istemior bir kez daha en güzeli olsn istiyor. Ben bu tedirginligmden cok doktor arastrdm görustum. Emre Bey gibi bir doktoru tanıyınca anladım farkınıda. Sana tavsiyem aklındakilerle görusup karar vermen. Emre Bey farkını hep gösteriyor gercektenBol şanslar sana
![]()
Buda benden :) Eki Görüntüle 939668
Tesekkürler Emre İlhan!
Benden önce ameliyat olsaydın kesinlikle örnek olarak senin resmini götürürdüm maşallah çok güzel olmuş. Emre beyin yaptığı burunlara hayran olmamak elde değil daha iyisi var mı ki?Buda benden :) Eki Görüntüle 939668
Tesekkürler Emre İlhan!
Evet bi kac ay sonraya veriyor cnm. Ama inan beklemeye değerbaktım canım cok guzel olmus bakalım bende bı karar verıcem ınsallah da emre bey 6 ay sonra ya randevu verıyımus galıba
Buda benden :) Eki Görüntüle 939668
Tesekkürler Emre İlhan![/ merhaba gerçekten cok güzel olmuş burnun acaba kacinci ayin
Benden önce ameliyat olsaydın kesinlikle örnek olarak senin resmini götürürdüm maşallah çok güzel olmuş. Emre beyin yaptığı burunlara hayran olmamak elde değil daha iyisi var mı ki?