- Konu Sahibi EstetikEditor
- #7.381
hazıran a randevu verıyolar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnu çok hoş olmuş canım ameliyat olalı nekadar oldu ? Benim bugün tam iki ay oldu sanki burnum şişken daha güzeldi indikçe çirkinleşiyor![]()
siteyi aktif olarak kullanmıyor selossun sanırım 5-6 aylık burnu yada daha az :) ben öyle biliyorum. 2. ayda burun çirkin oluyo zaten benim resimlerime bakarak anlayabilirsin 2. ayda burun sırtındaki şişlikler iner burun ucum şiş olur o yüzden pinokyo gibi gözükebilirsin geçiyo zamanla acele etme :))Burnu çok hoş olmuş canım ameliyat olalı nekadar oldu ? Benim bugün tam iki ay oldu sanki burnum şişken daha güzeldi indikçe çirkinleşiyor![]()
Gerçektenmi ? :O Emre beye mi oldun sende ?
hazıran a randevu verıyolar![]()
Benimde bugün son kontrolüm, kız kardeşiminde 1. yıl kontrolü var ve randevu saat tam 10 da :S :)) normal hazirana vermesi çok yoğun çünkü
Elimden bi şey gelmez ki en yakın arkadaşlarım bile sırasını bekliyo :Sya canım bı rıca etsen ben hıc nefes alamıyorum artık hazırana kadar bekleyemem nasıl sa bugun gıdıcekmıssın
Elimden bi şey gelmez ki en yakın arkadaşlarım bile sırasını bekliyo :S
siteyi aktif olarak kullanmıyor selossun sanırım 5-6 aylık burnu yada daha az :) ben öyle biliyorum. 2. ayda burun çirkin oluyo zaten benim resimlerime bakarak anlayabilirsin 2. ayda burun sırtındaki şişlikler iner burun ucum şiş olur o yüzden pinokyo gibi gözükebilirsin geçiyo zamanla acele etme :))
Düzelicek demi kızlar ya burnum okadar çirkin gözüküyokş şuan gözüme anlatamam kırk tane kusur bulabilirim o derece :)Bu stres öldürcek beni şişken ne güzeldi halbuki taş gıbi duruyodu :)![]()
şişler uca doğru iniyor ya o yüzden farklı geliyor bize canım. ucundaki şişlikler geçtikçe güzelleşiyor. iyileşme döneminde hepimiz aynı şeyleri söyledik ama şimdi istediğimiz gibi oldu merak etme![]()
Merhaba tekrar :) sitede pek aktif değilim ama mesajları kaçırmamaya calısıyorum bugünlerde. 26 haziranda ameliyat oldum ve alçılı halimden şu ana kadar oldukça rahat bi süreç geçirdim. Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmak isterim :) ayrıca fotograflarımı görmek isterseniz instagramdan da bakabikirsiniz sselalelaless
Bunu diyen cok kişi duydum ama hepsi sonunda burunlarından ne kadar memnun olduklarını söyledi. Moralini yüksek tut ve burnunun oturmasını bekle :)
Düzelicek demi kızlar ya burnum okadar çirkin gözüküyokş şuan gözüme anlatamam kırk tane kusur bulabilirim o derece :)Bu stres öldürcek beni şişken ne güzeldi halbuki taş gıbi duruyodu :)![]()
Hep korkutuyo bu yorumlar beni ya![]()
yok canım benim için rahat olsun. bak ilk 3-6 aylık fotolarımıza belli bir orantısızlıklar oluyor. şiş burundan fazla bir şey bekleyemeyiz haliyle.gerçi önceki haliyle kıyasladığımda o şiş, şekilsiz haldeyken bile çok mutluydum ben. bu tarzlı şikayetler iyileşme döneminde olur ve sonradan emin ol herkes güzel burnunun tadını çıkartır. sürekli bir foto çekme arzusu falan.bizler sabırsısız biraz o yüzden canım. sihirli değnek değsin de hemen 1 seneyi tamamlayalım diye bakıyoruz.şişler burnu tamamen terkettiğinde asıl güzellik ortaya çıkıyor canım merak etme![]()
Merhaba tekrar :) sitede pek aktif değilim ama mesajları kaçırmamaya calısıyorum bugünlerde. 26 haziranda ameliyat oldum ve alçılı halimden şu ana kadar oldukça rahat bi süreç geçirdim. Sormak istedikleriniz varsa yardımcı olmak isterim :) ayrıca fotograflarımı görmek isterseniz instagramdan da bakabikirsiniz sselalelaless
Asik oldum kizim sana! Burnun ve sen harikuladeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :O(L)!!![]()
Ayy evet benim de 4. ayım ve burun sırtım indi hemen orasıyla çok işlem yapılmadığı için. Burun ucum çok şiş ve aşağı çöktü resmen. Ama gün geçtikçe geçiyor gibi sabretmemiz gerekk :)
yok canım benim için rahat olsun. bak ilk 3-6 aylık fotolarımıza belli bir orantısızlıklar oluyor. şiş burundan fazla bir şey bekleyemeyiz haliyle.gerçi önceki haliyle kıyasladığımda o şiş, şekilsiz haldeyken bile çok mutluydum ben. bu tarzlı şikayetler iyileşme döneminde olur ve sonradan emin ol herkes güzel burnunun tadını çıkartır. sürekli bir foto çekme arzusu falan.bizler sabırsısız biraz o yüzden canım. sihirli değnek değsin de hemen 1 seneyi tamamlayalım diye bakıyoruz.şişler burnu tamamen terkettiğinde asıl güzellik ortaya çıkıyor canım merak etme![]()