• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emre ilhan Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Yeni üye olup fotografları merak eden arkadaşlara birkaç tavsiyem olacak. Emre İlhan zaten sosyal medyada çok popüler bir doktor. Twitter, instagram, facebook gibi sosyal medya sitelerinden takip ederseniz eğer daha fazla hastasına ve daha fazla fotoğrafa ulaşabilirsiniz:) Emre Bey'in sadece burada değil, saydığım sitelerde de baya geniş bir hasta kitlesi var. Sizin karar vermeniz açısından çok yardımcı olacağını umuyorum. Buraya da üye olup 25 mesaj hakkını doldurduktan sonra ancak bakabilirsiniz albümlere bilginiz olsun. Sağlıkla kalınnnn;)

Evet canim bana da cok mesaj geliyor bu konuyla ilgili yazman iyi olmus:) burda mesaj haklarini dolduramayanlar sosyal medyada resimleri gorebilirler:) yazmisken birsey daha ekliyim albumum var ama ozel album arkadas listemde olmayan goremiyor cok ekleme talebi geliyor once mesaj atarsaniz daha iyi olur her talebi kabul etmiyorum hem bekletmemis ya da reddetmemis olurum soylerseniz daha iyi yardimci olabilirim:)

selam kızlar :D sonunda bende ameliyat oldum emre beye ve amelıyatım iyi gecti cok şükür yanlız bi sorum olcak burnum cok kalın gözüküyor silikon tamponlardan mı kayaklanıyor yoksa sislıkten mi almanyaya döndümğ herseyı daha detaylı bir sekilde anlatacagım yanliz simdiden bunu söyleyeyim emre bey cok tatlı ve cana yakın bir doktor ve işini cok seven biri enerjisine hayran kaldımm

selam kızlar :D sonunda bende ameliyat oldum emre beye ve amelıyatım iyi gecti cok şükür yanlız bi sorum olcak burnum cok kalın gözüküyor silikon tamponlardan mı kayaklanıyor yoksa sislıkten mi almanyaya döndümğ herseyı daha detaylı bir sekilde anlatacagım yanliz simdiden bunu söyleyeyim emre bey cok tatlı ve cana yakın bir doktor ve işini cok seven biri enerjisine hayran kaldımm

Canim gecmis olsun, eminim sis hali bile güzeldir:) ohhh ne güzel darisi basima insallah yakinda bende ameliyat olacagim simdiden heycanliyim. Bende almanyadan gidecegim arkadaslik yolladim kabul edersen cok sevinirim. Bence burnun sis oldugu icin öyledir sonucta daha yeni ameliyat oldun. Insallah istedigin gibi seni memnun eden bir sonuc olur bundan hic süphem yok cünki Emre bey cok basarili bir doktor. Istanbulda kalacak yerin varmiydi, nerde kaldin? Ben suan bunu arastiriyorum Istanbulda kalacak yerim yok malesef, sende nasildi?

güzel bir burun daha katıldı aramıza desene :) çok geçmiş olsun korkulacak bişey yokmuş değil mi bir de doktorun emre bey olunca hiç korkulacak bişey yok o enerjisi yetiyor:) canım o kalınlık şişlikten kaynaklanıyor alıştır kendini bir kaç ay biraz kalın olcak maalesef :) derin için ne demişti emre bey?

Çok normal kalın olması benim de ilk burnum açıldığında zenci burnu gibiydi :) Bi kaç aya toparlarsın merak etme. Sonra ucunu sorun yaparsın ama o da geçici sabretmek gerek :)

Back
X