Emsey' de tüp bebek

Evet emseyde yaptırdım ve cok memnunum doktorum nesrin hocamdan..6 bini buldu hersey içinde ama şimdi fiyatlarda değişiklik olmuş olabilir tavsıye ederim
Sigortali fiyat mi bu canım yoksa sigortasiz mi bu arada hayırlı olsun rabbim kucağına almayi nasib etsin inşallah

hazal29 merhaba , bende de polikistik over var nesrin hanima gittim letu kullandim caylatma hapi 3 ay ama maalesef olmadi.nesrin hanim tup bebek onerdi.tavsiye ediyorsunuz degilmi? Cok kararsizim sonucta az parada degil tup bebek.11 yillik evliyim rabbimde izin verirse anne olmayi cok istiyorum.bana bilgi verebilirmisiniz.sizin adiniza da cok sevindim.allahm sagliklo sekilde kucaginiza aldirsin insaallah

Gittiğim hiçbir doktordan sonuç alamazken tüp bebek merkezinde tedavi olmam gerektiği söylendi. Bütün araştırmalarım sonucunda acıbadem bülent tıraş ve emsey nesrin baştuğ arasında kalmıştım. Bana yakın olması (ve en önemlisi bayan olması :) ) nedeni ile Nesrin hanıma muayene olmaya gittim ve ilgisi vs. çok hoşuma gitti. Nasiptir ki hap kullanarak ilk denemede hamile kaldım (daha öncesinde bir çok kadın doğum doktoru çatlatma hapı kullandırmıştı ve ben pes etmek üzereydim). Randevu sırası beklerken tanıştığım insanlardan çok olumlu yorumlar aldım. Olumsuz yorum yapanlara ilgisiz vs. diyenlere çok şaşırdım. Doktor da hemşireler de gayet güler yüzlü ve ilgililer. Kesinlikle öneriyorum.

Tesekkur ederim...cevabiniz icin.bayramdan snra insl karar verecegim tam olarak

Bende bu hafta nesrin hanımda tedaviye başlıycam inşallah tecrübelerimi buradan paylaşırım sizlerle :)

Emseyde tüp bebek tedavisi gördüm op.dr.nesrin Baştuğ doktorumdu güleryüzü samimi ve içtenliği ile hastalarına motive olan mükemmel insan onun sayesinde şuan 2.5 ay oldu anneyim elhamdülillah Rabbim herkese tattırsın inşaallah

Selam arkadaşlar Rabbim herkeze güzel nesiller nasip etsin bebişi olanlara Rabbim doğumlarını göstersin amin. Gebeliği bekleyen anne adaylarına Rabbim tezden kavuştursun inş. Nasip ne şekilde olması geliyor ise
Arkadaşlar bende polikistik över vardı eşimdede sper azlığı varıkoser var. Nesrin hanımı 10 yıldan fazladır tenırım annemde kadın dogum olarak ona giderdi bir sorunu olunca Nesrin hanım uzmanlaştı ve ben anne olamıyordum yumurta toplandı ve donduruldu dondurulmuş embriyolar ı transfer parası 2,500 du tüp bebekten daha uygun geldi bize 1 taze 3 tane donmuş embriyo kullanıldı 2 si tuttu düştü 2 si tutmadı bile ee nasipten ötesi yok. Mevla yazmamış her transfer sonrası sevinç ve hüznü bir yaşadım ardından miyomların var dedi düşüge sebep olur alalım aldı bu arada rahimi dinlendir mek önemli arkadaşarlr letü diye bir ilaç verdi 3 ay düzenli kullan ilişkiyede devam dedı
Bakın Allah'ın işine ki ben bu Ramazan meyerse kendiliğinden hamile kalmışım 2 ayımı geçtikten sonra ögrendim şimdi 7 ay bitecek inş. Dua edin sağlıkla sıhhat ile inş. Anlıcagınız bu iş imtihan işi Rabbim sabır istedi okadar borç haraç a girdik bide artık ümidi kesmiş ve piskolojim bozulduğu bir anda bu haber le neşelendi yüreğim o yüzden her kezi iyi anlıyorum Rabbim büyük herşey onun elinde ve izninde Rabbim ol desin yeter ve inş. Ol desin ve herkezin çift çift olsun inş. İnş.

Merhaba Bende Emsey hastanesi Nesrin hanımın hastasıyım çok şükür ilk tüp bebek denemede hamile kaldım ve normal doğumla bebeğime kavuştumŞimdi ikinci dondurulmuş embriyo ile tedavime devam ediyoruz.Nesrin hanımın sakinliği güler yüzü beni olduğu gibi tüm hastalarını rahatlatıyor Kesinlikle muhteşem bir kadro herşeye çok dikkat edilerek hasta psikolojisi anlayarak işlerini yapıyorlar Şiddetle tavsiye ederim

Bende onunla basladim sonucumu bekliyorum sadece cok yogun birincinin dogumu kendisimi yaptirdi ?

Nesrin hanım hastanede oldugu zamanlar hastaların dogumlarina katılıyor.ben gece doğum yaptığım için nöbetçi doktor dogumumu yapmusti.saolsun çok ilgilenmisti

Merhaba kizlar

Bende Nesrin hanimda tedavi oluyorum. 2 gun sonra transferim var. Doktor Hanımdan da hastaneden de cok memnunum. Benim icin tek olumsuz yani cok uzakti evime ama hep olumlu yorumlar duydugum icin ve manevi hassasiyete deger verdikleri icin hastaneyi sectim. Bu arada Nesrin Hanim gebe takibi yapmiyor. Ben muayenedeyken bir hastasi aradi lutfen israr etmeyin yapamam, cok yogunum dedi.
Pazartesi gunu 5. Gun embriyosu transfer edecekler. Su an icin kafamdaki tek sorun 31 yasindayim bana tek embriyo mu cift embriyo mu transfer ederler? Bunu merak ediyorum. Bilgisi olan var mi ?

Merhaba .. Umarım iyi geçmiştir. Transferden önce genetiğe bakıldımı ? durumunuz hk da biraz bilgi verirmisiniz. Bende inançlı olmaları sebebiyle Nesrin hn düşünüyorum ama tek endişem or.dr olması ve bu işleri deneye yanıla öğrenmeleri.

Arkadasim doktorun tecrubesi onemli unvani degil bence ben gayet memnun kaldim heraey allahin elinde sonucta olduran o doktrolar vesile

Arkadasim doktorun tecrubesi onemli unvani degil bence ben gayet memnun kaldim heraey allahin elinde sonucta olduran o doktrolar vesile
bende onu diyorum op dr ile prof dr tecrübesini bilgi birikimini araştırma ve uzmanlığını bir tutamazsınız. prof ler gerek katıldıkları seminer kurslar ile gerek yurt dışı kongreleriyle dünyadaki yeni yöntem ve teknik gelişmeleri takip etmeleri açısından bana daha mantıklı geliyor. Heleki devlette ise daha çok hasta daha fazla örnek olay ve tecrübe .. benim mantığıma göre

Operator doktor olmasinin hic bir onemi yok bence. Ben daha once yar.doc'a da gittim, profa da Nesrin Hanim kadar memnun kalmadim. Transferden once genetige bakilmadi bizim ilk denememizdi ve esimde de bende de sorun yoktu bu yuzdendir belki bilemiyorum.

Bugün transferimin 8. Günü Allah nasip ederse carsamba sonucu ogrenecegim. Allahim hayirlisiyla hepimize olumlu sonuclar versin.

Canim yaa sende mi emsey'deydin bilmiyordum belki de hastanede karsilastik, tanismak isterdim. Sen olumlu sonucu aldin cok sukur. İnşallah banada dua et sonucum olumlu çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…