Canim tup bebek tedavisindrn once tum tahlillerin yapildi. Yani sorununu once teshis ettiler mi..Sigortalıyız canım
bizde ne zaman düşünüyosunuz
Sigortali fiyat mi bu canım yoksa sigortasiz mi bu arada hayırlı olsun rabbim kucağına almayi nasib etsin inşallahEvet emseyde yaptırdım ve cok memnunum doktorum nesrin hocamdan..6 bini buldu hersey içinde ama şimdi fiyatlarda değişiklik olmuş olabilir tavsıye ederim
hazal29 merhaba , bende de polikistik over var nesrin hanima gittim letu kullandim caylatma hapi 3 ay ama maalesef olmadi.nesrin hanim tup bebek onerdi.tavsiye ediyorsunuz degilmi? Cok kararsizim sonucta az parada degil tup bebek.11 yillik evliyim rabbimde izin verirse anne olmayi cok istiyorum.bana bilgi verebilirmisiniz.sizin adiniza da cok sevindim.allahm sagliklo sekilde kucaginiza aldirsin insaallahBen daha yeni tüp bebek yaptırdım sonucum pozitif ve ikiz gebelik..benımde prolaktın hormonum yuksek ve polikistik over vardı esımde sperm düşüklüğü olmasına rağmen..tavsiye üzerine gittim ve ağlamayla cıkanları değilde gebelik haberıyle mutlu olanlara cok şahit oldum önceki olumsuz yorumlarda bulunanlara anlamıyorum..doktorumuzdan hemşiresıne kadar cok duyarlı ve ilgililer..herkese tavsıye ederim..
Tesekkur ederim...cevabiniz icin.bayramdan snra insl karar verecegim tam olarakGittiğim hiçbir doktordan sonuç alamazken tüp bebek merkezinde tedavi olmam gerektiği söylendi. Bütün araştırmalarım sonucunda acıbadem bülent tıraş ve emsey nesrin baştuğ arasında kalmıştım. Bana yakın olması (ve en önemlisi bayan olması :) ) nedeni ile Nesrin hanıma muayene olmaya gittim ve ilgisi vs. çok hoşuma gitti. Nasiptir ki hap kullanarak ilk denemede hamile kaldım (daha öncesinde bir çok kadın doğum doktoru çatlatma hapı kullandırmıştı ve ben pes etmek üzereydim). Randevu sırası beklerken tanıştığım insanlardan çok olumlu yorumlar aldım. Olumsuz yorum yapanlara ilgisiz vs. diyenlere çok şaşırdım. Doktor da hemşireler de gayet güler yüzlü ve ilgililer. Kesinlikle öneriyorum.
merhaba emsey de tedavinize basladiniz mi?Bende bu hafta nesrin hanımda tedaviye başlıycam inşallah tecrübelerimi buradan paylaşırım sizlerle :)
Evet başladım femara kullandım adetim bugün yarın beklemedeyim :)merhaba emsey de tedavinize basladiniz mi?
Bende onunla basladim sonucumu bekliyorum sadece cok yogun birincinin dogumu kendisimi yaptirdi ?Merhaba Bende Emsey hastanesi Nesrin hanımın hastasıyım çok şükür ilk tüp bebek denemede hamile kaldım ve normal doğumla bebeğime kavuştumŞimdi ikinci dondurulmuş embriyo ile tedavime devam ediyoruz.Nesrin hanımın sakinliği güler yüzü beni olduğu gibi tüm hastalarını rahatlatıyor Kesinlikle muhteşem bir kadro herşeye çok dikkat edilerek hasta psikolojisi anlayarak işlerini yapıyorlar Şiddetle tavsiye ederim
Banada oyle soyledi gece olursa doguma gelmiyormus nobetci doktor var dediNesrin hanım hastanede oldugu zamanlar hastaların dogumlarina katılıyor.ben gece doğum yaptığım için nöbetçi doktor dogumumu yapmusti.saolsun çok ilgilenmisti
Merhaba Tedavinizi Emsey demi oldunuz ? baya zaman geçmiş durumunuz nedir. Cevap için teşekkür ederimefsunum canım hayırlı olsun inşallah olumlu olur tedavin... emseyde ücretler ne kadar? sgk anlaşması var mı?
Merhaba .. Umarım iyi geçmiştir. Transferden önce genetiğe bakıldımı ? durumunuz hk da biraz bilgi verirmisiniz. Bende inançlı olmaları sebebiyle Nesrin hn düşünüyorum ama tek endişem or.dr olması ve bu işleri deneye yanıla öğrenmeleri.Merhaba kizlar
Bende Nesrin hanimda tedavi oluyorum. 2 gun sonra transferim var. Doktor Hanımdan da hastaneden de cok memnunum. Benim icin tek olumsuz yani cok uzakti evime ama hep olumlu yorumlar duydugum icin ve manevi hassasiyete deger verdikleri icin hastaneyi sectim. Bu arada Nesrin Hanim gebe takibi yapmiyor. Ben muayenedeyken bir hastasi aradi lutfen israr etmeyin yapamam, cok yogunum dedi.
Pazartesi gunu 5. Gun embriyosu transfer edecekler. Su an icin kafamdaki tek sorun 31 yasindayim bana tek embriyo mu cift embriyo mu transfer ederler? Bunu merak ediyorum. Bilgisi olan var mi ?
Arkadasim doktorun tecrubesi onemli unvani degil bence ben gayet memnun kaldim heraey allahin elinde sonucta olduran o doktrolar vesileMerhaba .. Umarım iyi geçmiştir. Transferden önce genetiğe bakıldımı ? durumunuz hk da biraz bilgi verirmisiniz. Bende inançlı olmaları sebebiyle Nesrin hn düşünüyorum ama tek endişem or.dr olması ve bu işleri deneye yanıla öğrenmeleri.
bende onu diyorum op dr ile prof dr tecrübesini bilgi birikimini araştırma ve uzmanlığını bir tutamazsınız. prof ler gerek katıldıkları seminer kurslar ile gerek yurt dışı kongreleriyle dünyadaki yeni yöntem ve teknik gelişmeleri takip etmeleri açısından bana daha mantıklı geliyor. Heleki devlette ise daha çok hasta daha fazla örnek olay ve tecrübe .. benim mantığıma göreArkadasim doktorun tecrubesi onemli unvani degil bence ben gayet memnun kaldim heraey allahin elinde sonucta olduran o doktrolar vesile
Merhaba .. Umarım iyi geçmiştir. Transferden önce genetiğe bakıldımı ? durumunuz hk da biraz bilgi verirmisiniz. Bende inançlı olmaları sebebiyle Nesrin hn düşünüyorum ama tek endişem or.dr olması ve bu işleri deneye yanıla öğrenmeleri.
Arkadasim doktorun tecrubesi onemli unvani degil bence ben gayet memnun kaldim heraey allahin elinde sonucta olduran o doktrolar vesile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?