Anladim canim ben hepsinde zorlandim yahu dinlenememe hareketi anlama hareketi yapma vs bide ben videoyu da durdurdum dayanamadim sana helal olsunMysonismysun
Canim taze taze yaptim yorumlarimla geldimdun aksam sadece izlemistim hareketler bu sefer nasil diye izlerken cok karisik ve zor gelmisti ama bugun hepsini yaptim. Ve %90 advanced olan kisiyi takip ettim hareketlerin asil hali yani. Videoyu da durdurmadim sadece onca hareketten sonra sondaki plank li hareket de daha cok zorlandim. Tabi dinlenme sureleri cok azalmis ve dinlenme suresi icinde yeni hareketi gosteriyor. Onceki videoda sure baslamadan birkac kez hareketi gosterirdi bunda hoop basliyor. Dogal olarak nefesini toparlayamadan hemen diger harekete basliyorsun. Hareketleri aklimda tutmada ve yapmada zorlanmadim ama cok yorucu bir workout tabi. Arada digerini arada da bunu yaparim ben de. Bir de cok cabuk bitti gibi geldi bana. Bebe uyurken yaptim dondum hala uyuyor ki benimkinin uykulari cok kisadir
Anladim canim ben hepsinde zorlandim yahu dinlenememe hareketi anlama hareketi yapma vs bide ben videoyu da durdurdum dayanamadim sana helal olsun
Yok anam benim bunye kaldirmadiBenim spora cok alisik bunyem canim omrum her turlu sporu yapmakla geciyorsenin de aliskindir elbette ama bunye meselesi. Tabi cok zorlandim inanilmaz terledim orasi ayri en baba sporcu bu tempoya terler zorlanir yani
Merhaba arkadaşlar ben de kilo verme sürecindeyim. Emziren bir anneyim. Aranıza katılmak istiyorum. Bu mümkün mü?
Findik ezmesi sekersiz mi
ballı aslında. Ama bir kaşık hakkımız var değil mi?
Yani 1 tatli kasigi yiyoruzben de bugun baska gunahlara girmemek icin hurmaya dadandim
Hurma da kötü de, napalım, şekersizlik çok zor
siz nasıl spor yapıyorsunuz tebrik ediyorum ben ayakta zor duruyorum..
Az değilmi bacım özellikle sahurSahur =
1 bardak sütsüt
4 kaşık yulaf
Akşam yemeği =
1 bardak ayran
Kabak mücver
Ara öğün =
Hindiba kahvesi
1 muz
Sabahtan 3 km yürüdüm iftardan sonra da bi 3 daha yürürüm InşAllah
Bacim sen beni sollamissin bu ne aclik grevine donusmhsSahur =
1 bardak sütsüt
4 kaşık yulaf
Akşam yemeği =
1 bardak ayran
Kabak mücver
Ara öğün =
Hindiba kahvesi
1 muz
Sabahtan 3 km yürüdüm iftardan sonra da bi 3 daha yürürüm InşAllah
Canım çok iyi gidiyorsun bence birkaç kilo daha ver. Böyle söylememim birkaç sebebi var. Birincisi doğum yaptıktan sonra vücudun eski olduğun kiloyla aynı fiziksel görüntüde olmuyor. İkincisi korumaya geçince 1-2 kilo Alman çok normalmiş. Ona göre hedef belirleyelim demişti benim diyetisyenim.Kizlarr bende bugün dışarıya çıktım ilk defayoksa evde delirecektim bu aralar çocuklar beni acayip yıpratıyorlar sürekli ağlak sürekli mızmız ve uyumak istemeyen bebeler.bir nefes almaya çıktım iyi geldi kayınvalidemde çok zayıflamışsın yeter falan dedi ama istediğim kiloya henüz ulaşmadığımı anladım aslında eski kıyafetlerimin içine çok rahat girebiliyorum evlendiğim kiloya 2 kilo kaldı ama ne bileyim biraz daha incelsem fena olmicak zaten bayrama kadar dayan diye teselli ediyorum kendimi yoksa günde 100 kere bozmaya niyetleniyorum çünkü moralim gerçekten bitik durumda
Hoş buldum. İnşallah :)Elbette hosgeldin :) insallah kalici olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?