Kendine göre ayarlayabilirsin canım listeni ne fazla ne az sen daha iyi tanırsın vucudunu birde herkesin bünyesi farklıdır kimisi yer verir kimisi yemez verir benim menülerde fazla geliyor bana ama veriyorum çok şükürKızlar ben kendi listeme bakınca sanki size göre fazla ki bu benim azaltmış halim. Diyetisyenim dolu dolu bir menu vermiş her öğünde 2 dilim ekmeğimde var normalde ben yemiyorum o kadar. Sanki bu listeyle kilo veremem gibi geliyor veremiyorumda zaten ama kendimi kandırıp acıktığımda listemde var diye yine yiyorum. bebeğimde 1 yaşında artık fazla eskisi gibi emmiyor nasıl bir liste önerirsiniz. Haftada 1,2 kilo veren arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz.
Hala ayakta mısınız, valla tebriklerSahur =
1 bardak sütsüt
4 kaşık yulaf
Akşam yemeği =
1 bardak ayran
Kabak mücver
Ara öğün =
Hindiba kahvesi
1 muz
Sabahtan 3 km yürüdüm iftardan sonra da bi 3 daha yürürüm InşAllah
Menüm
Filtre kahve
Kahvaltı
1 yumurta,1 kaşık tam buğday unu,az süt=krep
1 muz
1 portakal
2 minik ceviz
1 tk fıstık ezmesi
1 bardak süt
2 yumurta beyazı(bebeklerden kaldı)
Ara
Az yer fıstığı
Akşam
11 tane nohut köftesi(mercimek köftesi gibi)
Bol marul
Yarım domates
Nohut köftesi 1 bardak nohuttan oluyor yani 1 bardak nohut yemiş oldum bulgur vs yok içinde
Su 2 litre
Spor dışarda gezdim biraz yokuş çıktım bebeklerin arabasıyla
Ayaktayım çok şükür enerjim de yerinde kendimi iyi hissediyorumHala ayakta mısınız, valla tebrikler
Anladim canim gucten dusmede onemli olan sagliginKabak mücver çoktu canım ya yağsız tava da pişirdim rahat bi 7 tane yemişimdir su an karnım çok tok çok şükür. bi de vakit geçtikçe oruca alışıyo ya bünye sahur da açlıktan değil yemek için yediğimi fark ettim çünkü gün içinde açlık ya da susuzluk çekmiyorum o yüzden yulafla süt yiyip hafif beslenmeyi düşünüyorum
Teşekkür ederim canım benim iyiyim çok şükürAnladim canim gucten dusmede onemli olan sagligin ❤
Maalesef hayır.Hangi sehirdesin canim? Gezmelere basladiniz mi kizlarrr
2 yaşından sonra yavaş yavaş. Zaten 5,5 ay kaldı 2 yaşa. Göğüsler pert.Kızlar bebeklerinizi ne zaman sütten kesmeyi düşünüyosunuz yada kestiniz
canım gün içindeki değişimlere takılma. Her gün aynı saatlerde aynı şekilde tartıldığında daha iyi sonuç alırsın. Gerçi bunun ideali haftanın bir günü aynı sattşerde aynı şekilde tartılmak ama olsun ben dayanamıyorumŞu son 20 günde 3 kg verip 59 kilo olarak hazirana girmek çok istiyorumGördüm ki ben bu yeme düzeni ile 600 gr gibi bişey verdim Bi haftada ve gün içinde tartıldığımda bazen yine o verdiğimi almış oluyorum. Yanlış ilerliyorum demek ki
benim geçmişim kabarık canım. Kasımdan beri zayıflama serüveninin içindeyim. 13 kilo verdim 2 sini geri almış haldeyim. Hedefim 68ler inşallah. Şu an 81 lerdeyim60 canım :) İnşallah hepimiz ideal kilomuza ulaşırız. Sen ne zamandır diyettesin? Kaç kilo verdin?
İnşallah canım inşallah .Doğru canım ben diyeti bırakınca hep 2 kilo almışımdır geri vucut şeklim zaten değişti önceki halini çok severdim oysaama şu gögüslerimdeki sütler çekilince üst bölgemde zarif görünür sanırım biraz
İlk oğlumu 19 aylıkken kestim. Küçüğü de öyle yapıcamKızlar bebeklerinizi ne zaman sütten kesmeyi düşünüyosunuz yada kestiniz
Kizlar benim asiri sacim dokuluyor.kan tahlili de yaptiramiyorum su ara. Vitamin de kullanmiyorum. Bebisim de 6 ayi 1hafta gecti ama ek gidayi hic sevmedi.hic yemiyor. Artik sut de zorlamaya basladi.bazen mama veriyorum. Sac ya da vitamin konusi da siz ne yapiyorsunuz.destek aliyor musunuz
Tam olarak benin sorunimu yazdin ve cok uzuluyorum ben ds kanima baktirmak istiyotum aslundaKizlar benim asiri sacim dokuluyor.kan tahlili de yaptiramiyorum su ara. Vitamin de kullanmiyorum. Bebisim de 6 ayi 1hafta gecti ama ek gidayi hic sevmedi.hic yemiyor. Artik sut de zorlamaya basladi.bazen mama veriyorum. Sac ya da vitamin konusi da siz ne yapiyorsunuz.destek aliyor musunuz
Canım üzülme. Benim ilk oğlumda bende çok üzülmüştüm. Ama hormonal olarak çok normal bu durum. Hiç bir şey yapmıyorum ben. 6. Ay civarları çok çok fazla dökülüyor. Sonra 9a doğru azalmıştı galiba..Kizlar benim asiri sacim dokuluyor.kan tahlili de yaptiramiyorum su ara. Vitamin de kullanmiyorum. Bebisim de 6 ayi 1hafta gecti ama ek gidayi hic sevmedi.hic yemiyor. Artik sut de zorlamaya basladi.bazen mama veriyorum. Sac ya da vitamin konusi da siz ne yapiyorsunuz.destek aliyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?