Emzikli Diyet Doğum Kilolarını Birlikte Verelim

Kendine göre ayarlayabilirsin canım listeni ne fazla ne az sen daha iyi tanırsın vucudunu birde herkesin bünyesi farklıdır kimisi yer verir kimisi yemez verir benim menülerde fazla geliyor bana ama veriyorum çok şükür

Menüm
Filtre kahve

Kahvaltı
1 yumurta,1 kaşık tam buğday unu,az süt=krep
1 muz
1 portakal
2 minik ceviz
1 tk fıstık ezmesi
1 bardak süt
2 yumurta beyazı(bebeklerden kaldı)

Ara
Az yer fıstığı

Akşam
11 tane nohut köftesi(mercimek köftesi gibi)
Bol marul
Yarım domates
Nohut köftesi 1 bardak nohuttan oluyor yani 1 bardak nohut yemiş oldum bulgur vs yok içinde

Su 2 litre
Spor dışarda gezdim biraz yokuş çıktım bebeklerin arabasıyla

Kızlar ben birde tabaklarımı hazırlarken çok çeşit yapıyorum az ondan az bundan önce gözümü doyuruyorum hatta yemeden önce tabağıma bakıyorum güzelce sonra başlıyorum bu kaçamak yapmayı engelliyor bence özellikle kahvaltıyı sağlam tutuyorum belki faydası olur diye yazdım

Hangi sehirdesin canim? Gezmelere basladiniz mi kizlarrr

Anladim canim gucten dusmede onemli olan sagligin

canım gün içindeki değişimlere takılma. Her gün aynı saatlerde aynı şekilde tartıldığında daha iyi sonuç alırsın. Gerçi bunun ideali haftanın bir günü aynı sattşerde aynı şekilde tartılmak ama olsun ben dayanamıyorum
60 canım :) İnşallah hepimiz ideal kilomuza ulaşırız. Sen ne zamandır diyettesin? Kaç kilo verdin?
benim geçmişim kabarık canım. Kasımdan beri zayıflama serüveninin içindeyim. 13 kilo verdim 2 sini geri almış haldeyim. Hedefim 68ler inşallah. Şu an 81 lerdeyim
İnşallah canım inşallah .

Kizlar sabahtan 2d.kavunla gune basladim.
1 saat sonra2 yumurta 1 d.peynir domates salatalik
Ara 1incir 20 findik
Oglen 2 kasik kereviz 2 kasik yogurt 3dilim sucuk 1d.ekmek
Ara 1incir
Aksam yarim elma +1.5kasik yulaf +1cay b.sutle yapulmis yulaf lapasi
1kase yayla corbasi

Kizlar benim asiri sacim dokuluyor.kan tahlili de yaptiramiyorum su ara. Vitamin de kullanmiyorum. Bebisim de 6 ayi 1hafta gecti ama ek gidayi hic sevmedi.hic yemiyor. Artik sut de zorlamaya basladi.bazen mama veriyorum. Sac ya da vitamin konusi da siz ne yapiyorsunuz.destek aliyor musunuz

Ayni sekilde canim inanilmaz dokuyor. Zaten saclarim cok dokulurdu dogumdan sonra ekstra dokulmeye basladi.

Tam olarak benin sorunimu yazdin ve cok uzuluyorum ben ds kanima baktirmak istiyotum aslunda

Canım üzülme. Benim ilk oğlumda bende çok üzülmüştüm. Ama hormonal olarak çok normal bu durum. Hiç bir şey yapmıyorum ben. 6. Ay civarları çok çok fazla dökülüyor. Sonra 9a doğru azalmıştı galiba..
ek gıda meselesiyse uzun bir süreç maalesef. Zorlama sakın. İlk bir yıl ana besin anne sütü veya mama zaten. Oğlum 8 ayı bitirdi hala tadım yapıyor. Ben BLW yapıyorum zaten. O yüzden bide kendi yemeye çalışıyor. Düşün kendi yemeye çalışırken ne kadar yiyebilir
1.5 aydır oc.an mu.my diye bir vitamin alıyorum o beki şu karantinada çok rahatlattı. Hepsi geçecek inşallah keyfini çıkart zaman çok hızlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…