Emzikten kurtulamıyoruz

Alakası yok. Bende emmisim parmaklarım da tırnaklarım da düzgün. Ayrıca önerileriniz hoş değil yani baharat veya ruj. Ruj emsin cocuk ya da baharat mi tatsin şaka falan mı?
Onlar için özellikle Oje tüplerinde şeffaf bişey satılıyor annemler denemişti ama faydasız kaldı. 20 yaşında şuan ama parmakları düzgün kardeşiminde.

Alakası yok. Bende emmisim parmaklarım da tırnaklarım da düzgün. Ayrıca önerileriniz hoş değil yani baharat veya ruj. Ruj emsin cocuk ya da baharat mi tatsin şaka falan mı?
Aynen şaka pampa güldün mü

Ruj renginden irrite oluyor bebek
Baharatı da emmiyor zaten, diline alışık olmadığı tat gelince yinelemiyor.

Bu arada, bozuk yazım dilinizin sebebi, emdiğiniz parmak olabilir.
Ha şu size güzel olan parmak, bahsettiğim

Pampa nedir yahu yaş kaç ? Bunlara gelene kadar daha mantıklı yollar var emzigi bıraktırma icin

benim kızımda 2 yaşında bırakmıştı. bende ucunu kestim öyle verdim zevk almazdı bu şekilde, çıkarır bakar tekrar ağzına koyardı. bir süre sonra aramaz oldu. annemlere gitmiştik eltim kızını emziriyordu heveslendi tekrar emzik istedi annemde verdi ben sonra tekrar bıraktırdım. son zamanlarda oyuncaklarının arasında yarısında yarısı kesilmiş emziklerin birini bana getirirdi birinide kendi alırdı emmez ama oynardı.

Pampa nedir yahu yaş kaç ? Bunlara gelene kadar daha mantıklı yollar var emzigi bıraktırma icin
Mune bu defa seni şahit ol diye çağırdım
Ben yorumumu yapıp, geçiyorum.
Konu sahibi yazarsa cevap veririm diye.
Ondan önce ilgisi olmayanlar atlıyor,
Polemik çıkıyor, millet sinirlenip yazdığım yorumları görüyor.
Kib üstüne kib
Ya nickimi değiştireyim mi artık ne yapayım, ben konu sahibine yazdım, sizin benim yorumumu, yorumlamanızı istemiyorum diye.
Ay kusura bakma, bu yazı burda böyle oldu ama
Gerek vardı

Konu sahibim; bulursan çaresini paylaş

Onlar için özellikle Oje tüplerinde şeffaf bişey satılıyor annemler denemişti ama faydasız kaldı. 20 yaşında şuan ama parmakları düzgün kardeşiminde.
Hıiiiiii bnde bundan korkuyorum isteee

3 çocuk annesi vede çevresinde çokk çocuk olan biri olarak acilen emzigi sok çocugun agzina
parmagi 3 gun sonra birakmazsa kabusun olur asla birakdiramazsin, vede parmakda deformasyona kadar gider, emzigi zozla alirsin elinden ama parmagina hiç bisey yapamazsin
çok fena bir yoldasin acilen geri adim atman lazim

Aynen ben de bundan korkuyorum iste

ne zaman birakdiracagina gelince ben ilk ikisine 3 yasinda yaptim bunada bekliyorum 3 yasini, su an 26 aylik ..
parmak emme yok bizde ama bi arkadasimin kizlarinda var 10 yasinda olan uyumak için parmak emiyor, 7 yasindaki de uyyacagi zaman emzigini istiyormus

bence parmak çokk çok kotu 30 yasina gelsede birakmaz

Bende öyle düsünüyorum

ilk iki çocugumada ayni yontemi denedim, babami yani dedelerini ziyate giderken ( uzakda oturuyor) yolda dinlenmek için durunca konustum dedeye gidiyoruz orada emzigini gormesin buyudu desin vs i dedim iste anlatim biseyler bu tarzda
aldim emzigi elinden ve gidene kdrda tekrar ettim bunlari
oraya vardigimizda da hiç adini anmadim onlarda istemedi ve birakdi, eve gelince bir iki sordular gidelim eczaneye vs dedim unuttup gittiler sonra :)
uçuncuyude ayni yapicam insalalh ahtira olur :) durma elzigi yerimiz bile ayni yol ustunde :))))))

Rabbim size çokk sabır versin inş, bizler için de dua edin lütfen ,rabbim en yakin zamanda bir melek daha gönderir insaallah size

Pardon? Ağzını anladım da burnunada mi emzik sokuyodun? Ben mi yanlış okudum? Aksam aksam hic gulecegim yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…