Onlar için özellikle Oje tüplerinde şeffaf bişey satılıyor annemler denemişti ama faydasız kaldı. 20 yaşında şuan ama parmakları düzgün kardeşiminde.Alakası yok. Bende emmisim parmaklarım da tırnaklarım da düzgün. Ayrıca önerileriniz hoş değil yani baharat veya ruj. Ruj emsin cocuk ya da baharat mi tatsin şaka falan mı?
Aynen şaka pampa güldün müAlakası yok. Bende emmisim parmaklarım da tırnaklarım da düzgün. Ayrıca önerileriniz hoş değil yani baharat veya ruj. Ruj emsin cocuk ya da baharat mi tatsin şaka falan mı?
Yok istemedi kendisi attigi için.Ama birkaç gün havhavlari babasina sikayet edip durdu...
Bu arada havhavlarin isirdiginida kendisi dusundu ben soylemedim sadece hadiya oylemi olmuş falan demistim
Aynen şaka pampa güldün mü
Ruj renginden irrite oluyor bebek
Baharatı da emmiyor zaten, diline alışık olmadığı tat gelince yinelemiyor.
Bu arada, bozuk yazım dilinizin sebebi, emdiğiniz parmak olabilir.
Ha şu size güzel olan parmak, bahsettiğim
Pampa nedir yahu yaş kaç ? Bunlara gelene kadar daha mantıklı yollar var emzigi bıraktırma icin
Hıiiiiii bnde bundan korkuyorum isteeeOnlar için özellikle Oje tüplerinde şeffaf bişey satılıyor annemler denemişti ama faydasız kaldı. 20 yaşında şuan ama parmakları düzgün kardeşiminde.
Bana niye yazıyorsun? Benim konum değil.Pampa nedir yahu yaş kaç ? Bunlara gelene kadar daha mantıklı yollar var emzigi bıraktırma icin
Aynen ben de bundan korkuyorum iste3 çocuk annesi vede çevresinde çokk çocuk olan biri olarak acilen emzigi sok çocugun agzina
parmagi 3 gun sonra birakmazsa kabusun olur asla birakdiramazsin, vede parmakda deformasyona kadar gider, emzigi zozla alirsin elinden ama parmagina hiç bisey yapamazsin
çok fena bir yoldasin acilen geri adim atman lazim
emzigi geri verdinmi ?Aynen ben de bundan korkuyorum iste
Bende öyle düsünüyorumne zaman birakdiracagina gelince ben ilk ikisine 3 yasinda yaptim bunada bekliyorum 3 yasini, su an 26 aylik ..
parmak emme yok bizde ama bi arkadasimin kizlarinda var 0 yasinda olan uyumak için parmak emiyor, 7 yasindaki de uyyacagi zaman emzigini istiyormus
bence parmak çokk çok kotu 30 yasina gelsede birakmaz
Verdim napim baska çare yokemzigi geri verdinmi ?
parmagi birakmazsa napacaksin buyuk bi risk aliyorsun bence
Rabbim size çokk sabır versin inş, bizler için de dua edin lütfen ,rabbim en yakin zamanda bir melek daha gönderir insaallah sizebenim kızımda 2 yaşında bırakmıştı. bende ucunu kestim öyle verdim zevk almazdı bu şekilde, çıkarır bakar tekrar ağzına koyardı. bir süre sonra aramaz oldu. annemlere gitmiştik eltim kızını emziriyordu heveslendi tekrar emzik istedi annemde verdi ben sonra tekrar bıraktırdım. son zamanlarda oyuncaklarının arasında yarısında yarısı kesilmiş emziklerin birini bana getirirdi birinide kendi alırdı emmez ama oynardı.
iyi yapmsin, biraz daha bekle benceVerdim napim baska çare yok
Bazen olmayınca olmuyor gerçekten. Ben ilk okula giderken bile emiyordum tövbe Allah'ım çantamda taşırdm teneffüslerde gizlice emerdim. Evde de biri ağzımda diğer ikisi burnumda uyurdum... Şimdi benimki de emziksiz uyumuyor korkmaya başladım. Şöyle köşeye geçeym ben takipte kalayım...
Pardon? Ağzını anladım da burnunada mi emzik sokuyodun? Ben mi yanlış okudum?Aksam aksam hic gulecegim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?