bende doğum yapalı 3.5 ay oldu 57 kilo ile hamile kaldım 83 kilo doğum yaptım .10 gündür yürüyorum ve 1 saat plates yapıyorum .73 kiloydum 71 oldum geç saatte yemiyorum ve tatlı yemiyorum hergün çorba içmeye özen gösteriyorum böylece sütüm de azalmıyor. umarım yaza zayıflarız
İlk doğumunuz mu anneler? Ben emzirmenin en önemli dönemi( 5-6 ayı bitince ) zayıflamaya başlamayı düşünüyorum.
İlk çocuğumda emekleme döneminde 20 kilo verdim ne oldugunu anlamadan... Veremeyen hiç görmedim sadece sabır gerekli...
Emzirirken yapılan ağır diyetler ve sporlar sütü etkiliyor, bebeğiniz size bu kadar muhtaçken önceliğiniz zayıflamak olmasın boşverin:)
ay arkadasım ne guzel vermıssın masallah ınsallah versın uzulme corba ıyı fıkır bende denesemı ne tur corba tuketıyorsun mercımek kalorılı mesela yoksa ıcıyomusun oglen ne yesem dıye donup duruyorum corba en ıyısı
İlk doğumunuz mu anneler? Ben emzirmenin en önemli dönemi( 5-6 ayı bitince ) zayıflamaya başlamayı düşünüyorum.
İlk çocuğumda emekleme döneminde 20 kilo verdim ne oldugunu anlamadan... Veremeyen hiç görmedim sadece sabır gerekli...
Emzirirken yapılan ağır diyetler ve sporlar sütü etkiliyor, bebeğiniz size bu kadar muhtaçken önceliğiniz zayıflamak olmasın boşverin:)
Bende 5.5 ay once dogum yaptim 57 kilo ile hamile kaldim ve 87 kilo ile dogum yaptim tam bunun 10 kilosu gitti dogumla ve suan 77 kiloyum 1 haftadir yürüyüş yapiyorum ama nafile yediklerime de dikkat ediyorum aksam 7 den sonra bi sey yemiyorum ama hic bir degisiklik yok bunalimlardayimmmm😢😢😢
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet arkadaşım ılk bebegım Allah bagıslasın senınkılerde masallah sende haklısın ama sutum var cok sukur ama 90 kılodaaz degıl 1.73 boyla dusunebılıyormusunuz ustelık esımde mınyon tıplı 😔 pıskolojık olarak cok moralım bozuk okadarkı bazen cocugu bıle etkıledıgını dusunuyorum bırde dedıgım gıbı herkes enaz 10 kılo verdı 2-3 ay ıcınde benım hıc oynamıyor ona canım cok sıkın dıkkat etsemde yok yok bırde kurdesen gecırdık kortızonlu ıgne vurdular tam 10 gun onunda etkısı vardır herhalde 😔
evet benimde ilk bebeğim kesinlikle öncelik bebeğim ama yürüyüş yapmak iyi geliyor zaten evde otur otur bunaldık kaç aydır plates de çok yorucu değil zaten o yüzden ağır spor gibi olmuyor:)ama benim doğumdan önce de kilo problemim vardı hep sporla zayıf kaldım .siz hamile kalmadan önce zayıfsınızdır muhtemelen.
zayıf olnlar hemen eski kilosuna dönebiliyor ama kilo sorunu yaşayanlar özel bişey yapmadan zayıflayamıyor malesef:)Yine de moralinizi bozmayın spora da başlamışsınız. Yürüyüş herzaman yapılabilir, gebelikte bile faydalı.
Ben inceydim evet... Maalesef dolaptaki 34-36 beden kıyafetlere lohusalıkta bakıp bakıp, giyecek hiçbirşey bulamamak korkunç birşey. İlk hamileliğimde kendimi çok yıpratmıştım. Ağlardım. Şimdi ikinci de zayıflanabildiğini bildiğim için üzmüyorum kendimi... Kimse de üzülsün istemem.
zayıf olnlar hemen eski kilosuna dönebiliyor ama kilo sorunu yaşayanlar özel bişey yapmadan zayıflayamıyor malesef:)
Gerçekten dert etme canım, bunlar hep geçici dönemler. Ben 20 kilo verdim düşün ve hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluydum. İkinciye hamile kaldığımda yine 36 bedendim 9 ay önce...Yeni doğum yaptım şimdi yine 72 kiloyum.
Normalde ideal kiloda ya da ideal kilosunun altında olanlar gebelikte daha çok kilo alıyor,doğum sonrası vermeleri de daha yavas oluyor. Buna rağmen isteyip te kilo veremwyen eski haline dönmeyen hiç görmedim.
Bu dönemlerin geçici olduğunu bilip sabretmemiz gerekiyor. Annelik uzun soluklu bır süreç... Yıllar içinde varsın 1-2 yılı kilolu geçirmiş olalım ne olacak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?