Emziren anne ve zayıflamak isteyenler

bende 4 ay önce doğum yaptım.veremiyorum.sütün kesilmesinden de korkuyorum
karatay diyetinden bahsediyorlar,araştırıyorum şuan

Toplansakta zayıflasak motive ersek birbirimizi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende 5.5 ay once dogum yaptim 57 kilo ile hamile kaldim ve 87 kilo ile dogum yaptim tam bunun 10 kilosu gitti dogumla ve suan 77 kiloyum 1 haftadir yürüyüş yapiyorum ama nafile yediklerime de dikkat ediyorum aksam 7 den sonra bi sey yemiyorum ama hic bir degisiklik yok bunalimlardayimmmm😢😢😢

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 8ay önce aldığım 10kiloyu doğumun 2hafta sonrasında vermiştim fakat sonrasında yine 10kilo aldım pazartesiden beri 70den 67ye indim şuan fakat bunlar ilk kilolar oldugu için kolay gidiyor tabii..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende çok bunaldim ya bi türlü zayiflayamiyorum arkadaslar. Tam aksine kilo almış im gibi hissediyorum. Zayiflayan yok mu ya psikolojim bozuldu artik.

emzıren anneler ıcın bır topık arıyorum ama hıc bırı aktıf degıl 😔 bende 4,5 aylık bebısım var 93 ıle doguma gıtım90 kıloda kaldım hıc ama hıc vermedım bebek 2,5 kılo ıdı cok moralım bozuk hamıle kalmadan oncede dıyet yapıyordum 75 kılo ıle hamıle kaldım gecen ay dıyet yaptım cok zor oluyor ıradelı olmak 😔 genede denedım ama bebegım sadece 600 gr kılo almıstı normalde 1,5 fılan alıyordu uzuldum dıyetı bıraktım ama dıkkatlı yıyorum cok canım sıkın herkes zayıflıyo dogumdan sonra hemen verenler 10 kılo dogumda kaybedenler bende hıc bıse yok bır haftadır bebekle yurus yapıyorum gunluk 10000 adım atmaya calısıyorum ama bılmıyorum hıc degısmıyo en fazla 89 oluyor gerı 90 gelıyorum delırcem sutte verıyorum bebıse 😕😭

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende doğum yapalı 3.5 ay oldu 57 kilo ile hamile kaldım 83 kilo doğum yaptım .10 gündür yürüyorum ve 1 saat plates yapıyorum .73 kiloydum 71 oldum geç saatte yemiyorum ve tatlı yemiyorum hergün çorba içmeye özen gösteriyorum böylece sütüm de azalmıyor. umarım yaza zayıflarız

ay arkadasım ne guzel vermıssın masallah ınsallah versın uzulme corba ıyı fıkır bende denesemı ne tur corba tuketıyorsun mercımek kalorılı mesela yoksa ıcıyomusun oglen ne yesem dıye donup duruyorum corba en ıyısı

İlk doğumunuz mu anneler? Ben emzirmenin en önemli dönemi( 5-6 ayı bitince ) zayıflamaya başlamayı düşünüyorum.
İlk çocuğumda emekleme döneminde 20 kilo verdim ne oldugunu anlamadan... Veremeyen hiç görmedim sadece sabır gerekli...
Emzirirken yapılan ağır diyetler ve sporlar sütü etkiliyor, bebeğiniz size bu kadar muhtaçken önceliğiniz zayıflamak olmasın boşverin:)

evet arkadaşım ılk bebegım Allah bagıslasın senınkılerde masallah sende haklısın ama sutum var cok sukur ama 90 kılodaaz degıl 1.73 boyla dusunebılıyormusunuz ustelık esımde mınyon tıplı 😔 pıskolojık olarak cok moralım bozuk okadarkı bazen cocugu bıle etkıledıgını dusunuyorum bırde dedıgım gıbı herkes enaz 10 kılo verdı 2-3 ay ıcınde benım hıc oynamıyor ona canım cok sıkın dıkkat etsemde yok yok bırde kurdesen gecırdık kortızonlu ıgne vurdular tam 10 gun onunda etkısı vardır herhalde 😔

farketmiyor her tür çorbadan tüketiyorum öğleni sürekli geçiştirmek için ekmek arası falan yiyordum böyle daha iyi oldu hem sütüm de arttı.

evet benimde ilk bebeğim kesinlikle öncelik bebeğim ama yürüyüş yapmak iyi geliyor zaten evde otur otur bunaldık kaç aydır plates de çok yorucu değil zaten o yüzden ağır spor gibi olmuyor:)ama benim doğumdan önce de kilo problemim vardı hep sporla zayıf kaldım .siz hamile kalmadan önce zayıfsınızdır muhtemelen.

Daha yeni başlamışsın hemen sonuç alamayabilirsin.Ben ancak bir aydan sonra sonuç almaya başlamıştım.O da gram gram olmuştu.
Pes etmeden devam et mutlaka sonuç alırsın ama acele etmemek gerek tabii.

Kızlar bende 56 ile ilk bebeğime hamile kalmistim 2.ciye 58 ile suan 61 falanim doguma 68 ile gittim. Bebegim simdi 7 aylik. bazi anneler bayag kilo almis boyle bi tanidigim vardi suan cok zayıf bebegi iki yasina girecek düzenli spor yapmis ama emzirme döneminde degil. Göbek falan erimiş. Benimde kac gundur moralim bozuktu 2 gun diyet tarzinda bisey yapmaya çalıştım beceremedim cunku acayip canim tatli istiyor emzirmeden dolayi kan sekerimin dustugunu düşünüyorum ve dayanamıyorum yiyorum. Bebegimede haksızlık oldugunu dusundum o yüzden ertelemeye ve takmamaya karar verdim uzulmeyelim çünkü bebeklerimiz bu durumu hissediyorlar bence...

Gerçekten dert etme canım, bunlar hep geçici dönemler. Ben 20 kilo verdim düşün ve hayatımda hiç olmadığım kadar kiloluydum. İkinciye hamile kaldığımda yine 36 bedendim 9 ay önce...Yeni doğum yaptım şimdi yine 72 kiloyum.

Normalde ideal kiloda ya da ideal kilosunun altında olanlar gebelikte daha çok kilo alıyor,doğum sonrası vermeleri de daha yavas oluyor. Buna rağmen isteyip te kilo veremwyen eski haline dönmeyen hiç görmedim.

Bu dönemlerin geçici olduğunu bilip sabretmemiz gerekiyor. Annelik uzun soluklu bır süreç... Yıllar içinde varsın 1-2 yılı kilolu geçirmiş olalım ne olacak ..

Yine de moralinizi bozmayın spora da başlamışsınız. Yürüyüş herzaman yapılabilir, gebelikte bile faydalı.
Ben inceydim evet... Maalesef dolaptaki 34-36 beden kıyafetlere lohusalıkta bakıp bakıp, giyecek hiçbirşey bulamamak korkunç birşey. İlk hamileliğimde kendimi çok yıpratmıştım. Ağlardım. Şimdi ikinci de zayıflanabildiğini bildiğim için üzmüyorum kendimi... Kimse de üzülsün istemem.

zayıf olnlar hemen eski kilosuna dönebiliyor ama kilo sorunu yaşayanlar özel bişey yapmadan zayıflayamıyor malesef:)

zayıf olnlar hemen eski kilosuna dönebiliyor ama kilo sorunu yaşayanlar özel bişey yapmadan zayıflayamıyor malesef:)

bencede oyle oluyor soğolsun arkdqslarda yardımcı oluyorlar Allah razı olsun herkes bı sekılde zayıflıyor gercekten hemen verılmedıgı bır gercek yasıyanlar hep dıyor en az 1 sene dıye 😔

sagol arkadaşım daha oncede sısmandın tam zayıflamısken hamıle kalınca sıkıntılarım cok farklı ınsanlara garıp gelıyor bukadar takılmak anlıyorum gercekten yardımcıda oluyoraunuz Allah razı olsun gecmıstekı aılesel sorunlarım aklıma gelıyor hep bıraz oyuzden takılıyorum ınsallah 6 aydan sonra azda olsa gıtmeye baslar sagol tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…