hayırlı sabahlar arkadaslar nasıl gıdıyor sımdı yurusten geldım yeme ıcmeme dıkkat edıyorum fakat cokta zorlamıyorum ek gıdalara gecene kadar boyle yapmayı dusunuyorum bır programım var adım sayar akılı telefonların hepsunde oluyor Eki Görüntüle 1131937 tavsıye ederım cok motıve edıyor ve nekadar yol kat etıgımızı gosterıyor bırde belıme A101 aldıgım sanuma kemerı takıyorum strec etkısı yapıyortıtresımsız sadece kemer harıka bıseydelı gıbı terletıyor ve belımde gıbegımde ıkı haftada bı ıncelme var tartıda bır kılo vermış gorunuyorum cok ıyı hısedıyorum okaramsarlıgım gectı bıraz 😁
çorba da ye mutlaka öğlen ve akşam hem az kalori hemde sütü artırıyor.Bende bugun basladim, kahvaltida yumurta bol yesillik peynir zeytinbu sekilde beslenirsek bence sutumuz de bir sikinti olacagini sanmiyorum.
Cunku sut cok yemekle degil, kaliteli beslenmekle artar.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar hem vi kac gun kistim bogazimdan, ama olmuyor :)
En iyisi biiraz durumlari zorlayip yuruyus yapmak.
Gerci 4 cocukla ugrasmak spor yapmayla es deger oluyor ya neyse
iki haftayı bitmirdim yürüyüş ve platesle normalde tok karna 75 çıkıyordum şimdi 71 çıkıyorum ama çok sıkılaştığımı hissediyorum bugün of günü ilan ettim kendime:))
ben önceden de plates yaptığım için selülit savar ve 21 günde yağlarınızdan kurtulun yapıyorum . umarım hızlı başladı ama bu kadaryaaa masallah super pılateste hangını yapıyorsun acaba bayagı zormus valla hıcte oyle basıt gorundugu gıbı degıl dahada verıp ıstedıgın kıloya gelırsın umarım ❤️
Arkadaslar bol su iciyorum ama wc den cikamiyorum
Sizde mi oylesiniz?
nerdesınız kızlar buhaftayı 4 gun yurusle kapatım yarın elif ezgi uzmanselin dıyetını yapıcam emziren annelere özel kendısı taylan kumelının kızı daha oncede yapmış kılo vermıstım tamuygulayamasamda yapmaya calısıcam sıtesı var orda butun lıstelerı var bakmak ısteyen olursa hafta hafta lısteler var www.eskikilomageridonuyorum.com hafta ıcı sureklı dıkkat etı yuruslerden sonra oglumdurursa pilates yapmaya calışırum bakalım
nerdesınız kızlar buhaftayı 4 gun yurusle kapatım yarın elif ezgi uzmanselin dıyetını yapıcam emziren annelere özel kendısı taylan kumelının kızı daha oncede yapmış kılo vermıstım tamuygulayamasamda yapmaya calısıcam sıtesı var orda butun lıstelerı var bakmak ısteyen olursa hafta hafta lısteler var www.eskikilomageridonuyorum.com hafta ıcı sureklı dıkkat etı yuruslerden sonra oglumdurursa pilates yapmaya calışırum bakalım
diyet çok uygulanabilir gelmedi bana ben geçen hafta 3 gün yürüyemedimama plates yaptım bu günden itibaren de sabah 6 da yürümeye başladım kızım uyuyor o saatte akşama kalırsa yürüyemiyorum diyet işi sıkıntı da biraz ama azıcık kaçırdım ipin ucunu bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?