- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Aç mı değil mi anlayamıyorum ki
Yerine bırakır bırakmaz başlıyor meme aramaya
Alıyorum kucağıma ama bıraksak iki saat emer öyle ama
Aç değildir. Bebek emerken sağma makinesine gore daha çok süt çıkarır. Yani onun midesine 30 ccden daha fazla gidiyordur ve ona yetiyordur, daha ne kadar ki midesi minicik. Ilk zamanlar sürekli emmek istiyolar, ac olmakla da cok alakali degil.10 gün önce doğum yaptım.Bebeğim 3300 grdı doğduğunda.3 gün önce 3170 gr için dr gayet iyi demişti.Mama destekli gidiyoruz iki biberon günde.60 cc mamayı bitiriyor tek seferde.Ama kilo alıyor gibi gelmiyor bana.
"Sürekli emmek istiyor doymuyor mu acaba"dedim."Erkek bebekler öyle meme emzik gibi ağzımda dursun der" dedi.1 ay sonra emzik verebilirmişiz.
Doysa memeyi bırakmaz mı bebeğim?
Biraz önce sağdım sütümü 10 dkk da her ikisinden de 30 cc süt çıktı.Çok yetersiz değil mi?Ne içeceğimi şaşırdım artık.Ne yapmalıyım?
İlk çocuğumda da süt kıtlığı çektik biz yine öyle olsun istemiyorum çok stresliyim
Sürekli emmek istiyor doymuyor mu acaba"dedim."
İlk zamanlar memeye yapışık olması çok normal. Emzirin ki süt artsın.Amin
Tşk ederim
Benim oğlanı bıraksak memeyle yapışık yaşayacak ama
Hiç es falanda mı olmaz arada
Erkek bebek sürekli emmek ister gibi bir saçmalığı da bir doktor nasıl söyler hayretteyim.10 gün önce doğum yaptım.Bebeğim 3300 grdı doğduğunda.3 gün önce 3170 gr için dr gayet iyi demişti.Mama destekli gidiyoruz iki biberon günde.60 cc mamayı bitiriyor tek seferde.Ama kilo alıyor gibi gelmiyor bana.
"Sürekli emmek istiyor doymuyor mu acaba"dedim."Erkek bebekler öyle meme emzik gibi ağzımda dursun der" dedi.1 ay sonra emzik verebilirmişiz.
Biraz önce sağdım sütümü 10 dkk da her ikisinden de 30 cc süt çıktı.Çok yetersiz değil mi?Ne içeceğimi şaşırdım artık.Ne yapmalıyım?
İlk çocuğumda da süt kıtlığı çektik biz yine öyle olsun istemiyorum çok stresliyim
Emzik zaten meme reddi yapıyor yenidoğan döneminde verilmesi hele hiç Uygun değilHa bu arada ben doğar doğmaz emzik verdim. Gerçi tutmuyor bazen. Daha yeni yeni alisiyo. Sürekli memede kalmak istemesi normal, çünkü onları rahatlatan tek şey meme.. Karnının doyduğunu fazla sütü kusmasindan da anlarsın. Benim oğlum emiyor üstüne mama da veriyorum, doyduğu halde meme arıyor sürekli :) Bu çok normal yani. Emerken uyuyor yerine koyuyorum emzik verip.
Sütüm az diye bir şey yokYok
Dr söyledi
Hastanede başladık zaten sezeryan doğumdu ama yinede sütüm az benim
Sinir oluyorum yemin ederim
Kocaman memeler bi işe yaramıyorlar
Saol canım benimCanim dogum mu yaptin, gule gule buyut. Tecrubem olmadigi icin hayirli olsun demeye geldim
saglikla mutlulukla buyut insallah canimSaol canım benim
Darısı başına
Tecrübe de sökmüyor valla bu işlerde Sudan çıkmış balık gibiyim
Yorgunluk uykusuzluk açmı bir yerimi ağrıyor kaygıları kabuslar desen bir taraftan yakamı bırakmıyor
Gebelik şekerine tansiyon eklenince erkene aldık doğumu
37 haftalık
Senin ne kadar kaldı?
10 gün önce doğum yaptım.Bebeğim 3300 grdı doğduğunda.3 gün önce 3170 gr için dr gayet iyi demişti.Mama destekli gidiyoruz iki biberon günde.60 cc mamayı bitiriyor tek seferde.Ama kilo alıyor gibi gelmiyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?