- Konu Sahibi samimikxixz
-
tarif ettiğiniz çizelge ne işe yarıyor
benim en az 20 kilo vermem gerekiyorne yapıcam ben ya nasıl vericem bu kiloları
slm kızlar. bende yarın tartılacağım merakla beklıyorum
bu arada benım kızın en fazla uykusu 40 dk. böyle olunca da ne yemek yapabiliyorum ne de yıyebılıyorum. kek börek ne bulursam atıştırıp geçiştiriyorum. hiç de sağlıklı bır beslenmem yookk
kızımın uyuması için ne yapabilirim bir fikir verir misiniz? yoksa ben aynı kılo da kalıcam hemde sağlıksız bır şekilde
ahh ahh ben daha bebeğimi uyutamayı beceremedimki,sokağa çıkayım..senin oğluş yürümeye başlamış galibaayyy aynı benim oğlan sabah 7 de yattığını bilirim hoş şimdi düzene girdi biraz dişlerden sonra ama yapılcak herşeyi denedim olmadı zamanla kendi ayarlıo sanırım şimdi bütün gün sokaktayız yemeğini bile dışarda yediriom walla o kadar koşturmaya vermişimdir kilolardan inş bu hafta tartılmadım süpriz olsun die yarını iple çekiorum
inanamıyorummm,aynı biz(kızım ve ben)slm kızlar. bende yarın tartılacağım merakla beklıyorum
bu arada benım kızın en fazla uykusu 40 dk. böyle olunca da ne yemek yapabiliyorum ne de yıyebılıyorum. kek börek ne bulursam atıştırıp geçiştiriyorum. hiç de sağlıklı bır beslenmem yookk
kızımın uyuması için ne yapabilirim bir fikir verir misiniz? yoksa ben aynı kılo da kalıcam hemde sağlıksız bır şekilde
slm kızlar. bende yarın tartılacağım merakla beklıyorum
selam kızlar nerdesiniz yahu.......:26:........ben 65.500 olmuşumyarım kilo daha gitmiş.............. birde adetliyim inşaallah bitimindede biraz gider diye düşünüyorum.......
hepimiz sütümüz olsun diye yedik yedik şiştik demekkiben 60 la hamile kalıp 75 le doğuma gittim doğumdan sonra hamile kaldığım kiloya düştüm ama sonrasında sütüm olmuyo diye ne verdilerse yedim. şimdi 70 e merdiven dayadım tartılamıyorum korkudan. bebeğim 3 aylık siz nasıl veriyorsunuz kilo ben bolda su içiyorum süt olsun diye. ekmeğimi kesmek lazım acaba. hiçbir kıyafetime olmuyorum( eşim dalga geçiyo hamile gibisin diye.
kutlarımkızlar, haftasonu düğünler vardı koşuşturmadan yemek yıyemedım . fakat ıyı de olmuş galıba 62.500 olmuşum yani 500 gr gitmiş.
63 kıloydum. yanı vermem gereken 7. 5 kılo kaldı. ama önce hedefım 5 kılo vermek. 58 olsm yeter bana.bu arada 2 gundur canım çok kek istedı dıye kek yedım. inşallah almam tekrar kıloları
bu arada göbüş aynı duruyoo .
ben uğruyom ama kimseyi bulamıyorumki :) galiba bir sen bir ben veremedik kiloları :)herkes kiloları verdi mi ne kimse uğramıo buralara
ben uğruyom ama kimseyi bulamıyorumki :) galiba bir sen bir ben veremedik kiloları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?