Emziren anneler varmisiniz spor ve aksam yemegini kisarak zayiflamaya

Bence tartıyı belli bi yere koy We hep benzer zamanlarda tartıl mesela sabah aç karnına gibi yoksa su içsen kilonun değişio

Buarada ben sabah aç karnına 88.6 çıktım kimse neden paylaşmıyor yoksa pes mi ettik kızlar  yılmak yok

Bence tartıyı belli bi yere koy We hep benzer zamanlarda tartıl mesela sabah aç karnına gibi yoksa su içsen kilonun değişio
Ya ev biraz eğri bazı belirledğim noktalar var. Bi tartışmaya her yeri deniyorum.evet dedğin doğru sabah wccden sonra tartılıyorum bende...

Akşam yemeğim mercimek çorbası tavuk ızgara.artık lahana suyu ve booooll su var yatana kadar.öpüldünüz kızzlarrrrr............

Buarada ben sabah aç karnına 88.6 çıktım kimse neden paylaşmıyor yoksa pes mi ettik kızlar  yılmak yok
Gunluk mu tartiliyoruz arkadaslar sanirim her ptesi Tartiliyoruz

Yarim saat yuruyus yaptim daha yeni simdi sadece haslanmis kirmizi et ve yogurt yiyecem insallah bu kadar olur dahada yemem biseyler

Kizlar kimse paylasmiyor gunluk ne yaptiklarini paylasalim ki motive olalim gitsin kilolar

Evet canım pazartesi tartı günü......

Yahu nerelerdesiniz.ayran içtik ayrı mı düştük ne?
Oyle canim kimse fazla katilmiyor

Canim bir sey sorcam kafama takildi ayiptir soylemesi bu aksam et pisirdim ama hic yag koymadim kendi yaginda kizardi acaba boyle olursa kalorisi cok mu olur biraz tuhaf oldu ama ogrenmek istiyorum

Oyle canim kimse fazla katilmiyor

Canim bir sey sorcam kafama takildi ayiptir soylemesi bu aksam et pisirdim ama hic yag koymadim kendi yaginda kizardi acaba boyle olursa kalorisi cok mu olur biraz tuhaf oldu ama ogrenmek istiyorum
Antepliyim tatlım.yağ koymamışsın bence tam olması gerektiği gibi

Yaaa benim ailem esimin ailesi de antep te bizde aslen urfaliyiz ailem antepte ama ben urfada yasiyorum benim ismimde Rukiye 23yasindayim 2 tane oglan cocugum var sende biraz anlatsana kendini

Yaaa benim ailem esimin ailesi de antep te bizde aslen urfaliyiz ailem antepte ama ben urfada yasiyorum benim ismimde Rukiye 23yasindayim 2 tane oglan cocugum var sende biraz anlatsana kendini
Bende 25 yaşındayım.beşş yııllık evliyim.iki kızım bi oğlum var.en büyük 3.5 yaşında ikinci 2.5 yaşında oğlumda 10 aylık.şimdide eski halime dönmeye çabalıyorummm...

Annemlerde seyrantepe kayinvalidemde beykentte oturuyorlar

5 yilini cocuklarla gecirmissin Allah bagislasin benimde 6yilim bitti 2tane anca yapabildim senin icin zor olmuyor mu

Annemlerde seyrantepe kayinvalidemde beykentte oturuyorlar

5 yilini cocuklarla gecirmissin Allah bagislasin benimde 6yilim bitti 2tane anca yapabildim senin icin zor olmuyor mu
Ohooo zor ne kelime cinnet geçiriyorum.duşun tatile gitmeyi sevmeyen biri oldum.var mı böyle biri.artık olçadı kayınbabam ısrar minnet gittik.ordada iki gün sonra sıkıldım.yani çocuklarla pek dışarıya çıkmak istemiyorum.

Cocuklarin bu kadar ust uste olmus kazayla mi oldu yoksa oglan cocugu olsun diye buyukler mi israr etti Allah yardimcin olsun cunku bende de aynisi var ondan sordum

Dogumda kac kilo aldin canim cok soru soruyom ama sirf muhabbet olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…