- 21 Ekim 2009
- 411
- 707
- 303
Bence tartıyı belli bi yere koy We hep benzer zamanlarda tartıl mesela sabah aç karnına gibi yoksa su içsen kilonun değişioYa kafam karıştı.sabah 76.700 çıktım.şimdi tuvalete gittim ikinci defa.hele Bi tartılim dedim.74.800 gördüm.evin her yerin de tartıldım.aynı çıktı.iki saatin içinde iki kilo fark eder mi ki anlamadım.bişey yemedim de içmedim.çok şaşkınım...................................
Ya ev biraz eğri bazı belirledğim noktalar var. Bi tartışmaya her yeri deniyorum.evet dedğin doğru sabah wccden sonra tartılıyorum bende...Bence tartıyı belli bi yere koy We hep benzer zamanlarda tartıl mesela sabah aç karnına gibi yoksa su içsen kilonun değişio
Gunluk mu tartiliyoruz arkadaslar sanirim her ptesi TartiliyoruzBuarada ben sabah aç karnına 88.6 çıktım kimse neden paylaşmıyor yoksa pes mi ettik kızlar  yılmak yok
Evet canım pazartesi tartı günü......Gunluk mu tartiliyoruz arkadaslar sanirim her ptesi Tartiliyoruz
Yarim saat yuruyus yaptim daha yeni simdi sadece haslanmis kirmizi et ve yogurt yiyecem insallah bu kadar olur dahada yemem biseyler
Kizlar kimse paylasmiyor gunluk ne yaptiklarini paylasalim ki motive olalim gitsin kilolar
Oyle canim kimse fazla katilmiyorYahu nerelerdesiniz.ayran içtik ayrı mı düştük ne?
Antepliyim tatlım.yağ koymamışsın bence tam olması gerektiği gibiOyle canim kimse fazla katilmiyor
Canim bir sey sorcam kafama takildi ayiptir soylemesi bu aksam et pisirdim ama hic yag koymadim kendi yaginda kizardi acaba boyle olursa kalorisi cok mu olur biraz tuhaf oldu ama ogrenmek istiyorum
Ayrıca nimet kızımın ismi.eşim onun ismiyle açtı......adım meltem27 nimet anteplimisin canim
Bende 25 yaşındayım.beşş yııllık evliyim.iki kızım bi oğlum var.en büyük 3.5 yaşında ikinci 2.5 yaşında oğlumda 10 aylık.şimdide eski halime dönmeye çabalıyorummm...Yaaa benim ailem esimin ailesi de antep te bizde aslen urfaliyiz ailem antepte ama ben urfada yasiyorum benim ismimde Rukiye 23yasindayim 2 tane oglan cocugum var sende biraz anlatsana kendini
Kaya önü tatlımAntep te mi ikamet edoyosun hangi semt
Ohooo zor ne kelime cinnet geçiriyorum.duşun tatile gitmeyi sevmeyen biri oldum.var mı böyle biri.artık olçadı kayınbabam ısrar minnet gittik.ordada iki gün sonra sıkıldım.yani çocuklarla pek dışarıya çıkmak istemiyorum.Annemlerde seyrantepe kayinvalidemde beykentte oturuyorlar
5 yilini cocuklarla gecirmissin Allah bagislasin benimde 6yilim bitti 2tane anca yapabildim senin icin zor olmuyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?