Çok iyi olur canım yaa.bence p.tesi kilo. Bildirim günü olsun.o zaman hgaftasonu kaçamağı olmaz.tabi bu benim fikrim.çoğunluk ne derse uyyarızzzz..........
Olabilir bence Peki su, spor, yeme,icme nasil olacak. Bide ac karina tartilacaz demi
Aynen hepimiz aç karnına pazartesi günleri tartiliriz sonuçlar belli olur zaten
Kızlar haftada üç gün yürüyüş 3 gün egzersiz günümüz olsun eğer her akşam yemeği kesemesekde en az iki gün haftada akşam yemeği yemeyelim aklınıza başka seyler geliyorsa yazın
Burdan takip etmesi zor oluyor bazen facebookdanda kurup açabiliriz aslında ister misiniz
Gunuk yediklerimizi ictiklerimizi bildiriyormuyuz
Ama kimse ugramiyor buraya aktif degil burasi boyle motive olamayiz aslinda herkes Gün icinde ne yedigini yazsa yorum yapariz hirs olur daha cok zayiflariz
Bana arkadaşlık isteği yolla gruba eklerin ben seniYa arkadaslar ben nasil atacam face den profilimi bu konuda cahilim daha yeni kullaniyorum bana yardimci olun
Burdan devam ederiz farkettimde genelde gece giriyorlar siteye bebelerden herhaldeCanim ya benim facebookum yok nasil yapalim
Tesekkur ederim canim bende devam etmek istiyorum tam bana gore bi topik burdan devam edelim bu sabah ac karina tartildim 63.400 boyum 1.58Pazartesi günü ne kadar bi düzen listesi hazırlayalım ve herkes kilo larını boy larını bana msj atsın burdan bi liste yapıp toplayalım sonrada programlarını yazalım bakalım kimin formülü ne kadar ise yariyor tabi bünye farkinida unutmamak gerek
Benim facem yok kullanmiyorumBana istek fln gelmedi ama isim fatma sağlık b nde seni bulamadım cnm ama birbirimizi bulsak grup kurmak kolay da
Sknti değil burdan devam ederizBenim facem yok kullanmiyorum
Tamam cok sagolSknti değil burdan devam ederiz
Yürüyüş tek başına yeterli değildir egzersiz şart bnceArkadaslar ben zayifladikca vucut sarkiyor sadece yuruyusle sikilasirmi ben gobegin sikilasmasi icin mekik cekiyorum ama boynum agiriyor acaba yuruyus care olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?