Emziren anneler varmisiniz spor ve aksam yemegini kisarak zayiflamaya

Ama kimse ugramiyor buraya aktif degil burasi boyle motive olamayiz aslinda herkes Gün icinde ne yedigini yazsa yorum yapariz hirs olur daha cok zayiflariz

Çok iyi olur canım yaa.bence p.tesi kilo. Bildirim günü olsun.o zaman hgaftasonu kaçamağı olmaz.tabi bu benim fikrim.çoğunluk ne derse uyyarızzzz..........

Evet pazartesi bencede iyidir

Olabilir bence Peki su, spor, yeme,icme nasil olacak. Bide ac karina tartilacaz demi

Bunlari da Belirleriz ortak bir kararla tabi

Aynen hepimiz aç karnına pazartesi günleri tartiliriz sonuçlar belli olur zaten

Ben katılıyorum :))

Kızlar haftada üç gün yürüyüş 3 gün egzersiz günümüz olsun eğer her akşam yemeği kesemesekde en az iki gün haftada akşam yemeği yemeyelim aklınıza başka seyler geliyorsa yazın

Olabilir 3 gün spor günü olsun bencede ama kime hangi gün uyarsa sadece burdan bildirelim birbirimize akşam yemeği de kesilmese de azaltılabilir

Burdan takip etmesi zor oluyor bazen facebookdanda kurup açabiliriz aslında ister misiniz

Bencede ya facebooktan grup açsak birebir konusabiliriz daha aktif olunur

Gunuk yediklerimizi ictiklerimizi bildiriyormuyuz

Henüz değil ben bildiricektim ama malum emzikliyiz canı çeken olmasın sonra

Ama kimse ugramiyor buraya aktif degil burasi boyle motive olamayiz aslinda herkes Gün icinde ne yedigini yazsa yorum yapariz hirs olur daha cok zayiflariz

Canım zaten yeni yeni toparlaniyoruz aktifte olunur merak etme :))

Kızlar bana facebook dan profil atar misiniz bnm adım Fatma Sağlık resimde boğaz köprüsü var grup kurup oradan daha aktif olabiliriz

Ya arkadaslar ben nasil atacam face den profilimi bu konuda cahilim daha yeni kullaniyorum bana yardimci olun

Pazartesi günü ne kadar bi düzen listesi hazırlayalım ve herkes kilo larını boy larını bana msj atsın burdan bi liste yapıp toplayalım sonrada programlarını yazalım bakalım kimin formülü ne kadar ise yariyor tabi bünye farkinida unutmamak gerek

Merve Hatipoğlu ersoy beni ekleyin facebooktan ben grubu kurucam böyle mesaj beklerken bende motive olamıyorum (

Bana istek fln gelmedi ama isim fatma sağlık b nde seni bulamadım cnm ama birbirimizi bulsak grup kurmak kolay da

Tesekkur ederim canim bende devam etmek istiyorum tam bana gore bi topik burdan devam edelim bu sabah ac karina tartildim 63.400 boyum 1.58

Arkadaşlar bu lahana suyunu içen bi arkadaşım aşırı gaz yaptığını söyledi deneyenler sizde gaz oldu mu hiç

Arkadaslar ben zayifladikca vucut sarkiyor sadece yuruyusle sikilasirmi ben gobegin sikilasmasi icin mekik cekiyorum ama boynum agiriyor acaba yuruyus care olurmu

YouTube de jilien diye bi egzersiz videosu var ona bi bak derim güzele benziyo

Arkadaslar ben zayifladikca vucut sarkiyor sadece yuruyusle sikilasirmi ben gobegin sikilasmasi icin mekik cekiyorum ama boynum agiriyor acaba yuruyus care olurmu
Yürüyüş tek başına yeterli değildir egzersiz şart bnce

Merhaba kizlar 11gun oldu dogum yapali. Erken ama olun bayrama daha zayf gorunmek istiyorum. Ama sutumde azalsin istemiyorum. Hamilelikte 22kilo aldim 11kilosu gitti. 81 den 70 e dustum. Bayrama kadar 65 olurmuyum daha kanamamda devam ediyor gerci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…