Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Rebel92 canım kendi kendine teşhis koyarak canını şakın sıkma. Google a parmağım ağrıyor yazsam iyi ihtimalle beni kanser çıkartır. Güvenmesen bile mutlaka doktora götür orda Ankara'ya geldiğinde tekrar götürürsün

olsun canım hayatın boyunca iç acısıyla anacağına gelen 1buçuk kilo olsun verirsin

Rebel92 internete hiç aldanma canım nete göre her belirti kanser hiççç oraya bakıpta canını sıkma

İşte sorunda o ığdırdayım ve burdaki doktorlara hiç güvenmiyorum ankaraya da en erken nisan 10 gbi gidebileceğim

umarım düzelir canım. ama sen yine de içini ferah tut bişi yoktur inş.

Günaydın kızlar hayırlı cumalar ben de yapayım kilo bildirimimi
geçen hafta: 67.500
bu hafta:66.300
fark: -1.200

kilo verenleri tebrik ederimm vermeyenler de moral her şey demek, devam edelim vericez inşallah diyorum şimdidedn booll sağlıklı eksili bi hafta olsun inşallahh

87,7 bu hafta 87.6 :) nazariniz değdi. Bir patates köftenin ödemi işte..

oh ye sen patates köfte ekmek misssss.... geçen hafta baya vermiştin. haftaya yine gzl verirsin. 100gr olsun bizim olsun

Bende öle düşündüm bugün öğlene randevu aldım ya ben hemşireyim ve de çocuk acildeyim o kadar kötü biley ki insanın aklına hemen en kötüsü geliyo dur diyorum bi bakıyım temelli içim darlanıyo

Günaydın kızlar,
Geçen hafta:84,4
Bu hafta:83
Fark: 1,4kg
Kilo verenlere kocaman alkış, veremeyenlerde üzülmesin, yavaşta olsa olacak bu iş. Sıkın dişinizi. Herkese hayırlı cumalar...

Bilmek başa bela canım. Çocuklar hasta olsa biraz uzun sürse ateşli tüm hastalıklar aklına geliyor insanın. Benim bebi de bebekken öyleydi, ne yaparsam yapayım kafa tam sağ dönerdi. Sola yatırdığımda bile sağa selam verir gibi yatardı. Oturunca azaldı kendi kendine oturunca da geçti. İçini ferah tut. Allah dermansız dert vermesin. Hep öyle düşünmeliyiz aslında.

KıZlar kilomu bildireyim ;

Geçen hafta ;64.4
Bu hafta ;63.7
Fark ; -700 gr

Ben bu hafta kilo vermeyi hiç beklemiyordum aslında kendimi çok şiş hissediyorum .3 kere tartıldım ama vermişim hayret ettim...

Canım söyle söyleyim Dayìm çocuk cerrahı kızı çocuk doktoru kocası acil doktoru Ama çocuklarıyla alakalı bişey olunca elleri ayakları dolaşıyor. İnsanın kendi çocuğu olmadı çok ayrı bişey ki o yüzden birinci derece yakının ameliyatına girmez ya doktorlar. Den kalbini aklını ferah tut bakalım

Ben kabız oldum bu arada. Verdiğim kilo kadar çıkaramamış olabilir miyim ki.. :) Kilo veremedim ya bahane arıyorum. Ama cidden patates yarım porsiyon yedim, köfte 2 tane. Eskiden her öğün en az yarım ekmek yerdim. Sadece sabahları ekmek yiyorum, o da mutfak makasıyla 1 cmden ince kesiyorum..

Ewet bende öle diyorum ne hastalıklar onların anneleri babaları napıyo allahtan geldi deyip oturuyolar bende bi doktora gidiyim rahatlıucam bizimkinin sola yatık ama yatarken sağa dönüyo

Öğleden sonra gidicem dua edin hayırlı güzel haberler alayım

yazınca direk dahil olmuş oluyorsun canım hoşgeldin.Kilonu boyunu yaşını ilk hedefini ve 2 . hedefini kaptanımız yeos a bildirirsen tabloya ekler seni. Baştan söleyeyim bir girdin mi zayıflamadan çıkmak yok.
teşekkür ederim. inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…