- 1 Ekim 2013
- 8.857
- 19.024
- 448
- 35
olsun canım hayatın boyunca iç acısıyla anacağına gelen 1buçuk kilo olsun verirsingünaydın kızlar,
en son 83,4 düm.
bu sabah benim tartı kafayı yemişcesine bana değişik rakamlar gösterdi. 84,4-85,5 arasında. en son kıyafetle tartılmama rağmen yine 85,5 çıktı. pilini değiştirmem lazım sanırım. en iyisi ortasını almak. bu hafta kendime 85 verdim
tabi sonuç fazladan kocaaamaaaan 1,6kg
83,4
bu hafta 85
fark 1,6
İşte sorunda o ığdırdayım ve burdaki doktorlara hiç güvenmiyorum ankaraya da en erken nisan 10 gbi gidebileceğim
olsun canım hayatın boyunca iç acısıyla anacağına gelen 1buçuk kilo olsun verirsin
87,7 bu hafta 87.6 :) nazariniz değdi. Bir patates köftenin ödemi işte..
Bugün gidicem öğleden sonraçok geçmiş olsun canımdr.a götürdünüz mü?
Bende öle düşündüm bugün öğlene randevu aldım ya ben hemşireyim ve de çocuk acildeyim o kadar kötü biley ki insanın aklına hemen en kötüsü geliyo dur diyorum bi bakıyım temelli içim darlanıyoRebel92 canım kendi kendine teşhis koyarak canını şakın sıkma. Google a parmağım ağrıyor yazsam iyi ihtimalle beni kanser çıkartır. Güvenmesen bile mutlaka doktora götür orda Ankara'ya geldiğinde tekrar götürürsün
Sağol canm şuan daha iyi düşünüyorum zatenRebel92 internete hiç aldanma canım nete göre her belirti kanser hiççç oraya bakıpta canını sıkma
Bilmek başa bela canım. Çocuklar hasta olsa biraz uzun sürse ateşli tüm hastalıklar aklına geliyor insanın. Benim bebi de bebekken öyleydi, ne yaparsam yapayım kafa tam sağ dönerdi. Sola yatırdığımda bile sağa selam verir gibi yatardı. Oturunca azaldı kendi kendine oturunca da geçti. İçini ferah tut. Allah dermansız dert vermesin. Hep öyle düşünmeliyiz aslında.Bende öle düşündüm bugün öğlene randevu aldım ya ben hemşireyim ve de çocuk acildeyim o kadar kötü biley ki insanın aklına hemen en kötüsü geliyo dur diyorum bi bakıyım temelli içim darlanıyo
Canım söyle söyleyim Dayìm çocuk cerrahı kızı çocuk doktoru kocası acil doktoru Ama çocuklarıyla alakalı bişey olunca elleri ayakları dolaşıyor. İnsanın kendi çocuğu olmadı çok ayrı bişey ki o yüzden birinci derece yakının ameliyatına girmez ya doktorlar. Den kalbini aklını ferah tut bakalımBende öle düşündüm bugün öğlene randevu aldım ya ben hemşireyim ve de çocuk acildeyim o kadar kötü biley ki insanın aklına hemen en kötüsü geliyo dur diyorum bi bakıyım temelli içim darlanıyo
Ewet bende öle diyorum ne hastalıklar onların anneleri babaları napıyo allahtan geldi deyip oturuyolar bende bi doktora gidiyim rahatlıucam bizimkinin sola yatık ama yatarken sağa dönüyoBilmek başa bela canım. Çocuklar hasta olsa biraz uzun sürse ateşli tüm hastalıklar aklına geliyor insanın. Benim bebi de bebekken öyleydi, ne yaparsam yapayım kafa tam sağ dönerdi. Sola yatırdığımda bile sağa selam verir gibi yatardı. Oturunca azaldı kendi kendine oturunca da geçti. İçini ferah tut. Allah dermansız dert vermesin. Hep öyle düşünmeliyiz aslında.
Öğleden sonra gidicem dua edin hayırlı güzel haberler alayımCanım söyle söyleyim Dayìm çocuk cerrahı kızı çocuk doktoru kocası acil doktoru Ama çocuklarıyla alakalı bişey olunca elleri ayakları dolaşıyor. İnsanın kendi çocuğu olmadı çok ayrı bişey ki o yüzden birinci derece yakının ameliyatına girmez ya doktorlar. Den kalbini aklını ferah tut bakalım
teşekkür ederim. inşallah :)yazınca direk dahil olmuş oluyorsun canım hoşgeldin.Kilonu boyunu yaşını ilk hedefini ve 2 . hedefini kaptanımız yeos a bildirirsen tabloya ekler seni. Baştan söleyeyim bir girdin mi zayıflamadan çıkmak yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?