• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok geçmiş olsun Rebel92 Rebel92 inş tez zaman da şifa bulur yavrun.
Kızlar benim baya iyi gidiyor beslenmem sabah kahvaltıyı geç yapıyorum saat11 gibi anca kızım uyuyor her zaman ki kahvaltım
Yumurta peynir zeytin biraz tuzlu yoğurt
Tereyağı bal (az )
Ara : tarçınlı süt bir elma
Rezene kimyon Çayı
Aksam ; kuşbaşı kavurma 5 6 kasık 3 kasık pilav salata ayran
Bugun ki yürüyüşümü de yaptım aksam 19.40 çıktım 50 dk Yürüdüm 5000 adım arkdaslsr bebeğimi doyurup çıkıyorUm eşim bakıyor sağ olsun
Güzel bir kadın olmak emek ister

Kızlar bir lavaş kaç kalori ?ben bazen gün boyu dışarıda oluyorum ve lavaş dürüm vs yiyorum eve geldiğimde pratik olsun diye ama çok vicdan yapıyorum sonradan .acaba çok mu kalori alıyorum ya yeos yeos cum sen ne dersin?mesela bıgün ki menüm ;

Sabah;haşlanmış iki yumurta ,peynir zeytin salatalık 5-6 patates kızartması ,şekersiz çay öncesinde Ihlamur ekmek yemedim

Ara ;3ü bir arada kahve (dışarıda olduğum için mecburen )

Öğle yemeği;yok (hastahanede idim )

Ara ;yok

Saat 6.30 da 1 dürüm döner bol ayran ve yeşillik 2 tane bisküvi

Daha da bişey yemedim belki yatmadan önce hafif bir ara öğün yaparım

143 kalori. Rebel92 Rebel92 Geçmiş olsun canım. Egzersizlere ne zaman başlayacaksin? Fizik tedavi girse olmaz mı? Başka bir saglikcinin yapması daha mı iyi olur diye düşündüm..

Rebel92 Rebel92 Can'ım ya çok geçmiş olsun .ah yavrularımız ah .allah hepsine sağlıklı Mutlu imanlı uzun ömürler versin .benim küçük oğlumda bahar girdiğinde sürekli bakgamlı hasta zayıfladı resmen geçen haftam depresyon hali ile geçti :/ o kadar mutsuz etti ki bu durum beni Can'ım istememesine rağmen sinirimi yemeklerden çıkardım .:bicak::bicak: Çocuklar hasta olunca insan kıyamıyor kendini kaybediyor ya Allah şifa versin biran önce iyileşsin kuzum :KK46:

143 kalori. Rebel92 Rebel92 Geçmiş olsun canım. Egzersizlere ne zaman başlayacaksin? Fizik tedavi girse olmaz mı? Başka bir saglikcinin yapması daha mı iyi olur diye düşündüm..
Başladım bile direk hastaneden gelir gelmez hatta beş dakika öncede yaptım burdakiler çok iyi değil öle hergün götürdüğüme değmez

Rebel92 Rebel92 Can'ım ya çok geçmiş olsun .ah yavrularımız ah .allah hepsine sağlıklı Mutlu imanlı uzun ömürler versin .benim küçük oğlumda bahar girdiğinde sürekli bakgamlı hasta zayıfladı resmen geçen haftam depresyon hali ile geçti :/ o kadar mutsuz etti ki bu durum beni Can'ım istememesine rağmen sinirimi yemeklerden çıkardım .:bicak::bicak: Çocuklar hasta olunca insan kıyamıyor kendini kaybediyor ya Allah şifa versin biran önce iyileşsin kuzum :KK46:
Valla annem derdi siz hasta olacağınıza ben ölüyüm gülerdim hakketten öleymiş rabbim tüm hasta bebişlerle birliikte benm oğluma da acil şifa versin

Diyet Sonrası Yeniden Kilo Almamak İçin Bunları Yapın Hanımlar
Beslenme Ve Diyet Uzmanı Gönül Ateşsaçan kalıcı kilo vermenin yollarını sizlerle paylaşıyor;

Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Selam arkadaşlar biraz gec girdim kusura bakmayın bahar temizliğine başladım unutmuşum bildirim vermeyi ama sabah tartıldım..
Gecen hafta 71. 2
Bu hafta 70.1
Fark 1.1
Ve nihayet hedefime ulaşmış bulunuyorum diyete başlarken 83 kiloydum buraya 77 kiloyken katıldım 7 kiloyu burda verdim.. yeos cum çok güzel bi topik açtın umarım herkes istediği kiloya ulaşır azmedersek yapamayacağımız birşey yok bu hayatta herkese bol zayıflamalı günler diliyorum ne olursa olsun bırakmayın kızlar diyetinizi sonuca ulaştığınızda kendinize hayran kalacaksınızz hele ki yanınuzda çocuğunuz varken aaaa bu senin çocugun mu hiç doğum yapmışa benzemiyosun diyenler bile olacak :KK66:

Ben hedefime ulaştım çok şükür bu yüzden ayrılıyorum gruptan arada gelir sohbetlerinize katılırım müsade ederseniz.. yeos yeos cum beni mezun edebilirsin artık :)))

İlk mezunumuz sen oldun darısı başımıza artık. Valla çok sevindim senin için. İnş bu kilonu korursun canım. Her zaman bekleriz buraya canım. Bebişini sağlıkla büyüt inş

yeos yeos canım aynıyım ya sinir oldum. Okadar dikkat ediyorum spor yürüyüş olmuyor 88 kiloyum

Olsun moral bozmak yok. İlla bir noktadan sonda kırılacak ve kilo vermeye başlıycaksın

Telefon azizliği kilom 69.6 :KK43:(( çok veremedim yani oda sabah ölçümü şimdi 70.2 çıkıyor :KK70: çok yedim galiba

Bi de :( yapmışsın 72 değilmişsin sen 2,4 gitmiş ne güzel. Ben olsam halay çekerdim:halay:

Mesela banak iziyorsun.e haklisin da. Tartinin pili bitti.esime mesaj atip duruyorum.pil al bildirmem lazim diye. Eger kafayi yedigimi dusunmezse alir tartilirim.

Tartısız olmaz bu iş, ben geçen ikeadan 10 lu pil aldım, tartıya taktıklarımızdan. Hatta bir
Tane anneme bir tane abime bir tane de işyerine götürdüm. Sana da yollıyım bitane :D

yeos yeos cum bizim mayıs annelerinde de vardı bebeği tortikollis olan bir arkadaş kimdi hatırlıyor musun
Ebrucum ismini hatırlayamadım,oraya da baya bakmadım ama yazsak belki cevap verir
Rebel92 Rebel92 ne güzel Dr lar geçer demiş, stres yapma Allah dermansız dert vermesin, beterinden korusun. En büyük sıkıntısı bu olsun, bu da en kısa sürede geçsin inş

Kızlar bir lavaş kaç kalori ?ben bazen gün boyu dışarıda oluyorum ve lavaş dürüm vs yiyorum eve geldiğimde pratik olsun diye ama çok vicdan yapıyorum sonradan .acaba çok mu kalori alıyorum ya yeos yeos cum sen ne dersin?mesela bıgün ki menüm ;

Sabah;haşlanmış iki yumurta ,peynir zeytin salatalık 5-6 patates kızartması ,şekersiz çay öncesinde Ihlamur ekmek yemedim

Ara ;3ü bir arada kahve (dışarıda olduğum için mecburen )

Öğle yemeği;yok (hastahanede idim )

Ara ;yok

Saat 6.30 da 1 dürüm döner bol ayran ve yeşillik 2 tane bisküvi

Daha da bişey yemedim belki yatmadan önce hafif bir ara öğün yaparım

Canım bende de uygulama var MyFitnessPal diye. Heralde pentagram42 de kullanıyordu öyle kalmış aklımda. Eğer illa döner yiyceksen porsiyon al az pilavla. Porsiyon almıycaksan normal ekmekteyse dürüm tabi daha iyidir. Sen bir uygulama indir ordan dengelemeye çalış.

yeos yeos benim de 3.7 kilom kaldı mezun olmama fazlasında gözüm yok :)

Ay ne güzel heralde Mayıs'a kadar aramızdan ayrılmış olursun. Böyle yazınca da ayrıldığın için sevincek gibi olmuşum :KK45:öyle değil tabi ki

Benim hedeflere bakılırsa baya buralarda olcam heralde:bicak:

Sabah erkenden anneme gittim.kosturmacadan yazamadim ama kilo sabit 80 kiramadim su 80 i. Detoks bile yaptim ama ufak kacamaklar mahvediyir beni.

Back
X