- 10 Mayıs 2014
- 4.897
- 5.513
- 358
- 33
Canm çok çok geçmiş olsun bebişine üzme kendini sakın rabbim dert verirse dermanda verir yeterki inançlı olalım..Ay çok iyi olur ya yaşamış biriyle konuşmak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm çok çok geçmiş olsun bebişine üzme kendini sakın rabbim dert verirse dermanda verir yeterki inançlı olalım..Ay çok iyi olur ya yaşamış biriyle konuşmak

Çocuklar hasta olunca insan kıyamıyor kendini kaybediyor ya Allah şifa versin biran önce iyileşsin kuzum ne kadar da hızlısın Can'ım143 kalori.Rebel92 Geçmiş olsun canım. Egzersizlere ne zaman başlayacaksin? Fizik tedavi girse olmaz mı? Başka bir saglikcinin yapması daha mı iyi olur diye düşündüm..

Kalori hesabı için uygulama kullanıyorum. Adını buradan versem bir şey olmaz herhalde. Fatsecret.N
ne kadar da hızlısın Can'ımtüm gün ekmek yemeyince demek ki dengeleniyor :)
Başladım bile direk hastaneden gelir gelmez hatta beş dakika öncede yaptım burdakiler çok iyi değil öle hergün götürdüğüme değmez143 kalori.Rebel92 Geçmiş olsun canım. Egzersizlere ne zaman başlayacaksin? Fizik tedavi girse olmaz mı? Başka bir saglikcinin yapması daha mı iyi olur diye düşündüm..
Valla annem derdi siz hasta olacağınıza ben ölüyüm gülerdim hakketten öleymiş rabbim tüm hasta bebişlerle birliikte benm oğluma da acil şifa versinRebel92 Can'ım ya çok geçmiş olsun .ah yavrularımız ah .allah hepsine sağlıklı Mutlu imanlı uzun ömürler versin .benim küçük oğlumda bahar girdiğinde sürekli bakgamlı hasta zayıfladı resmen geçen haftam depresyon hali ile geçti :/ o kadar mutsuz etti ki bu durum beni Can'ım istememesine rağmen sinirimi yemeklerden çıkardım .
Çocuklar hasta olunca insan kıyamıyor kendini kaybediyor ya Allah şifa versin biran önce iyileşsin kuzum
![]()
Egzersizlerin can acitacagindan bahsetmiştin. Çok aglamiyordur inşallah. .Başladım bile direk hastaneden gelir gelmez hatta beş dakika öncede yaptım burdakiler çok iyi değil öle hergün götürdüğüme değmez
Can acıtıcı değilde kafasını bi yöne sabitlemek 5 aylık bi çocuğu sinirlendiriyo kızıyo ona ağlıyo ama baya ağlıyoEgzersizlerin can acitacagindan bahsetmiştin. Çok aglamiyordur inşallah. .
Sinirleniyordur tabi. Acıdığı için ağlamasın da..Can acıtıcı değilde kafasını bi yöne sabitlemek 5 aylık bi çocuğu sinirlendiriyo kızıyo ona ağlıyo ama baya ağlıyo
Öle napalım ilerde ağlamasında şimdi ağlasın yavrum dayanamam ama mecburumSinirleniyordur tabi. Acıdığı için ağlamasın da..
Selam arkadaşlar biraz gec girdim kusura bakmayın bahar temizliğine başladım unutmuşum bildirim vermeyi ama sabah tartıldım..
Gecen hafta 71. 2
Bu hafta 70.1
Fark 1.1
Ve nihayet hedefime ulaşmış bulunuyorum diyete başlarken 83 kiloydum buraya 77 kiloyken katıldım 7 kiloyu burda verdim.. yeos cum çok güzel bi topik açtın umarım herkes istediği kiloya ulaşır azmedersek yapamayacağımız birşey yok bu hayatta herkese bol zayıflamalı günler diliyorum ne olursa olsun bırakmayın kızlar diyetinizi sonuca ulaştığınızda kendinize hayran kalacaksınızz hele ki yanınuzda çocuğunuz varken aaaa bu senin çocugun mu hiç doğum yapmışa benzemiyosun diyenler bile olacak
Ben hedefime ulaştım çok şükür bu yüzden ayrılıyorum gruptan arada gelir sohbetlerinize katılırım müsade ederseniz..yeos cum beni mezun edebilirsin artık :)))
yeos canım aynıyım ya sinir oldum. Okadar dikkat ediyorum spor yürüyüş olmuyor 88 kiloyum
Telefon azizliği kilom 69.6(( çok veremedim yani oda sabah ölçümü şimdi 70.2 çıkıyor
çok yedim galiba

Mesela banak iziyorsun.e haklisin da. Tartinin pili bitti.esime mesaj atip duruyorum.pil al bildirmem lazim diye. Eger kafayi yedigimi dusunmezse alir tartilirim.
yeos cum bizim mayıs annelerinde de vardı bebeği tortikollis olan bir arkadaş kimdi hatırlıyor musun
Ebrucum ismini hatırlayamadım,oraya da baya bakmadım ama yazsak belki cevap verir
Rebel92 ne güzel Dr lar geçer demiş, stres yapma Allah dermansız dert vermesin, beterinden korusun. En büyük sıkıntısı bu olsun, bu da en kısa sürede geçsin inş
Kızlar bir lavaş kaç kalori ?ben bazen gün boyu dışarıda oluyorum ve lavaş dürüm vs yiyorum eve geldiğimde pratik olsun diye ama çok vicdan yapıyorum sonradan .acaba çok mu kalori alıyorum yayeos cum sen ne dersin?mesela bıgün ki menüm ;
Sabah;haşlanmış iki yumurta ,peynir zeytin salatalık 5-6 patates kızartması ,şekersiz çay öncesinde Ihlamur ekmek yemedim
Ara ;3ü bir arada kahve (dışarıda olduğum için mecburen )
Öğle yemeği;yok (hastahanede idim )
Ara ;yok
Saat 6.30 da 1 dürüm döner bol ayran ve yeşillik 2 tane bisküvi
Daha da bişey yemedim belki yatmadan önce hafif bir ara öğün yaparım
Canım bende de uygulama var MyFitnessPal diye. Heralde pentagram42 de kullanıyordu öyle kalmış aklımda. Eğer illa döner yiyceksen porsiyon al az pilavla. Porsiyon almıycaksan normal ekmekteyse dürüm tabi daha iyidir. Sen bir uygulama indir ordan dengelemeye çalış.
yeos benim de 3.7 kilom kaldı mezun olmama fazlasında gözüm yok :)
Ay ne güzel heralde Mayıs'a kadar aramızdan ayrılmış olursun. Böyle yazınca da ayrıldığın için sevincek gibi olmuşumöyle değil tabi ki
Benim hedeflere bakılırsa baya buralarda olcam heralde![]()