• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
10 zeytin
2 kk beyaz peyniR
Domates Salatalık marul yeşil sogan

Öğlen
7 kaşık bulgur pilavı
Yeşil sogan ayran

Akşam
Dört köfte
İki dilim ekmek
Limonlu soda
Bura da bitseydi gün iyiydi
Bir kupa çilekli magnolia

prensesmat prensesmat kendimi bildim bileli kilo problemin oldu obez olmasam da 1.61 boyumla 60 kilonun altina dusmedim hamile kalmadan once maksimum 75 görmüştüm onun da hemen önüne gecmistim.Benim sıkıntım aslında bu maksimuma yakin kiloyla hamile kalmak ve bebek asagida diye yiyip icip yatmak oldu.
Bu kadar zaman yap boz diyet yapmis biriyim. Ogrendigim en onemli şey diyet diyip kisitlanmamak.Yasak diye bişey olmamali.Diyet kafasina girince hep diyetim bitince yerim diye düşünüyor insan.Ben mesela okula pasta börek sofra donatirdi okul aile birligi hic yemezdim sonra pisman olur bikac haftaya kalmaz tika basa yerdim.Belki o an yesem sonra böyle olmayacak.
Şu an ev abur cubur dolu ve ben gündüz aciktikca onlardan yiyip duruyordum evde.Ama durdurdum kendimi. Istesem yine yerim diyorum diyette degilim.
Habi diyorlar ya hep beslenme alışkanlığı diye tam olarak bu sanırım. Onu degistirebilirsek ne mutlu bize.
Kuzenim evli cocuklari büyük aynen bu dedigim sekilde fistik gibi oldu. Diyete gir çık olmuyo dedi.Istedigim her şeyi az yiyorum diyor tabi bi de yuruyus.
Ben bu hafta kizartma da börek de kek kurabiye tatlı da yedim.İlk hafta olduğu için fazla gitmiş olsa da kilo verebilmisim.Demek ki olabilecek bir şey bu.Diyeti bozdum diye ahlanip vahlanma bozdum gitti deme sakın. Aynen devam et düzenli sağlıklı beslenmene.
Gene çok yazdım bee..

Evet bende çok diyet bozdum ama bir konuda istikrarlı ilerliyorum çay kahve vb içeceklerde şeker kullanmıyorum hemen hemen bir yıl oldu benim derdim sezeryanla kalan göbek hergun leslie 3 mil programını uygulamaya calisiyorum

Evet bende çok diyet bozdum ama bir konuda istikrarlı ilerliyorum çay kahve vb içeceklerde şeker kullanmıyorum hemen hemen bir yıl oldu benim derdim sezeryanla kalan göbek hergun leslie 3 mil programını uygulamaya calisiyorum
Ben de 3 mil yapıyordum ama baktım yetmiyor 5 mile geçtim. Bir de studiopureTR de bir kadın var, karın, yan karin, bacak, kol egzersiz videoları var YouTube'da, 8 kilo verdim ama daha bu hafta ilk kez basenim 1cm inceldi. Saydığım sporları da 1 aydır düzenli yapıyorum üstelik..

prensesmat prensesmat kendimi bildim bileli kilo problemin oldu obez olmasam da 1.61 boyumla 60 kilonun altina dusmedim hamile kalmadan once maksimum 75 görmüştüm onun da hemen önüne gecmistim.Benim sıkıntım aslında bu maksimuma yakin kiloyla hamile kalmak ve bebek asagida diye yiyip icip yatmak oldu.
Bu kadar zaman yap boz diyet yapmis biriyim. Ogrendigim en onemli şey diyet diyip kisitlanmamak.Yasak diye bişey olmamali.Diyet kafasina girince hep diyetim bitince yerim diye düşünüyor insan.Ben mesela okula pasta börek sofra donatirdi okul aile birligi hic yemezdim sonra pisman olur bikac haftaya kalmaz tika basa yerdim.Belki o an yesem sonra böyle olmayacak.
Şu an ev abur cubur dolu ve ben gündüz aciktikca onlardan yiyip duruyordum evde.Ama durdurdum kendimi. Istesem yine yerim diyorum diyette degilim.
Habi diyorlar ya hep beslenme alışkanlığı diye tam olarak bu sanırım. Onu degistirebilirsek ne mutlu bize.
Kuzenim evli cocuklari büyük aynen bu dedigim sekilde fistik gibi oldu. Diyete gir çık olmuyo dedi.Istedigim her şeyi az yiyorum diyor tabi bi de yuruyus.
Ben bu hafta kizartma da börek de kek kurabiye tatlı da yedim.İlk hafta olduğu için fazla gitmiş olsa da kilo verebilmisim.Demek ki olabilecek bir şey bu.Diyeti bozdum diye ahlanip vahlanma bozdum gitti deme sakın. Aynen devam et düzenli sağlıklı beslenmene.
Gene çok yazdım bee..
Oy canım insan dertlesecek birilerini arıyor gerçekten.
Ya Aslında mesela ekmeği bıraktım dedim memlekete gidince de devam ettirdm.ekmeksiz doyulmaz sanıyordum onu yıktım çok şükür.
Dediğin gibi kısıtlamadan çok hayat biçimi haline getirmek lazım. Bende 63 kiloydm yani ideal kilomda. Evlilik altı kilo aldırdı bana. 69 ile hamile kalıp 87 ile doğuma girdim. Hiç yetmişleri görmemiştim takılıp kaldım 72 73 74 73 72 alıp alıp veriyorum anlamadım gitti. Ya şöyle altmışlara düşsem ne kalori hesaplarım ne de bu kadar takarm kafaya
Ama yürüyüş ve su iyice yer edinsn istiyorum hayatım da.
Ben normal de okulda getirilenleri yerdim bir gün biriyle çok kötü ishal ve kusma yaşadım o gün bugündür yemiyorum :)

Oy kızlar kaç saattr ütü yapıyom daha da var :( çok yoruldum .. menümü paylaşayım
Sabah klasik kahvaltım
Maydanoz biber taze nane süzme peynir topi peynir 5 yrşil zeytin 1.5 haşlanmş yumurta ekmek bi dilim btmedi bile
Arada bi küçük kase irmik helvası dün gece yememiştim ya :D
Öğle yemeği yerine bi porsiyon karpuz bi de çkolatalı gofret çıldırdım resmen çikolata dye :olamaz:
Akşam 6da bi tabak tarhana çorbası bi kase yoğurt boool kuru soğan ve salata bi küçük dilim tb ekmeği sonra mutfak kapandı kalorm 1200lerde ve ev işi yaptm bütün gün..

Oy kızlar kaç saattr ütü yapıyom daha da var :( çok yoruldum .. menümü paylaşayım
Sabah klasik kahvaltım
Maydanoz biber taze nane süzme peynir topi peynir 5 yrşil zeytin 1.5 haşlanmş yumurta ekmek bi dilim btmedi bile
Arada bi küçük kase irmik helvası dün gece yememiştim ya :D
Öğle yemeği yerine bi porsiyon karpuz bi de çkolatalı gofret çıldırdım resmen çikolata dye :olamaz:
Akşam 6da bi tabak tarhana çorbası bi kase yoğurt boool kuru soğan ve salata bi küçük dilim tb ekmeği sonra mutfak kapandı kalorm 1200lerde ve ev işi yaptm bütün gün..

Valla birileriyle paylaşmak güzel bir yapmadığım kalori hesabı onu da hesap etmeye korkuyorum yeri geliyor az yiyorum yeri geliyor yemenin dibine vuruyorum

Kızlar saat 3 ten 7 ye kadar trafikteydim cok acıktım ve 1 tabak pilav yedim :( 2 kepce oluyor sanirim 1 kase corba biraz salata 1 dilim ekmek.
pentagram42 pentagram42 canım ben misafirlikteyim şuan burda tartıldım 55 kilo çıktım :/ ama o kadar zayıf degilim ya 2 3 kilo oynama yapaliyor dedi yengem ama 2 3 kilo oynamış hali kadar da olamam ben hele suan iyice şiş hissediyorum kendimi :D

Bexy Bexy canım 55 se seni gruba almam zaten:KK53:şaka şaka herkesin bi hedefi var sonuçta Cuma'ya kadar tartılma bence cuma kendi tartında tartıl ve sonucu bildir istersen hem sabah açken ve üzerimde kıyafet yokken ayrıca her hafta aynı zeminde tartılırsan daha sağlıklı sonuçlar alırsın :KK54:
M Minik Prenseslerim hoşgelsin canım burayı bulduğuna göre Google'da ufak çaplı emzirirken diyet aramaları yapmışsındr burda sütümüzü azaltmadan sağlıklı şekilde beslenerek kilo vermeye çalışıyoruz kimimiz kalori hesabı yapıyo kimimiz diyetisyen eşliğinde birbirimizi motive ediyoruz eğer katılmak istersen cuma günleri tartı günlerimiz bilgilerini
Kilo
Hedef kilo şeklinde verirsen senide listeye eklerim bu arada bebeğin kaç aylık anne sütü alıyormu

Yaptığım kekten yemedim demeyi çok isterdim ama yedim arkadaşlarım maalesef:KK43:ama naptın üstüne 3,5 km tempolu yürüdüm açık havada Hızımı alamayıp 7 kat merdivenide çıktım kızlarımı uyuttum yeşil çayımı içiyorum sonra uykuya :uykucu:

Arkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama bebek emzirdigim için nasıl bir diyet yapacağım bilmiyorum boy 1,76 kilo 75 özellikle bölgesel kilolardan göbek ve basen
Boyunun maşallahı varmış arkadaşım 75 te kötü durmuyordur ama Doğumdan sonra illaki vücûd bi Salıyo kendini spor yapabilirsen azıcıkta dikkat edersen yediklerine kısa zamanda verebileceğini düşünüyorum

Ben de tam menü yazayım.Oğlumla sabah uyudugum için kahvaltiyi geç yapıp 2 öğün yiyorum.
Sabah
2 dilim kepek ekmek ve beyaz peynirle tost
1 haslanmis yumurta sarisi
10 zeytin
Salatalık
Sekersiz cay

Arada aksam yemeğine kadar 2 muz

Aksam
1 kase sehriye corbasi
1 tabak sulu köfte
Salata
1 dilim kepek ekmegi

3.5 litre su

Çok yorgundum ütü yaptım çok terledim o yüzden sadece 15 dk leslie 1 mil ekspres yaptım egzersiz olarak.

Ben kızımla biraz geç kalkıyorum bende iki öğün yiyorum
Sabah
Bir dilim ekmek biraz peynir zeytin bir tk reçel duble şekersiz cay
Arada şekersiz granül kahve bir kaç tane hurma
Akşam birer porsiyon sebze yemeği ve makarna pilav vb
İşte akşamları eşim ve büyük kızımla cay saati oluyor tabi hiç boş olmuyor

Back
X