- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 3 mil yapıyordum ama baktım yetmiyor 5 mile geçtim. Bir de studiopureTR de bir kadın var, karın, yan karin, bacak, kol egzersiz videoları var YouTube'da, 8 kilo verdim ama daha bu hafta ilk kez basenim 1cm inceldi. Saydığım sporları da 1 aydır düzenli yapıyorum üstelik..Evet bende çok diyet bozdum ama bir konuda istikrarlı ilerliyorum çay kahve vb içeceklerde şeker kullanmıyorum hemen hemen bir yıl oldu benim derdim sezeryanla kalan göbek hergun leslie 3 mil programını uygulamaya calisiyorum
Oy canım insan dertlesecek birilerini arıyor gerçekten.prensesmat kendimi bildim bileli kilo problemin oldu obez olmasam da 1.61 boyumla 60 kilonun altina dusmedim hamile kalmadan once maksimum 75 görmüştüm onun da hemen önüne gecmistim.Benim sıkıntım aslında bu maksimuma yakin kiloyla hamile kalmak ve bebek asagida diye yiyip icip yatmak oldu.
Bu kadar zaman yap boz diyet yapmis biriyim. Ogrendigim en onemli şey diyet diyip kisitlanmamak.Yasak diye bişey olmamali.Diyet kafasina girince hep diyetim bitince yerim diye düşünüyor insan.Ben mesela okula pasta börek sofra donatirdi okul aile birligi hic yemezdim sonra pisman olur bikac haftaya kalmaz tika basa yerdim.Belki o an yesem sonra böyle olmayacak.
Şu an ev abur cubur dolu ve ben gündüz aciktikca onlardan yiyip duruyordum evde.Ama durdurdum kendimi. Istesem yine yerim diyorum diyette degilim.
Habi diyorlar ya hep beslenme alışkanlığı diye tam olarak bu sanırım. Onu degistirebilirsek ne mutlu bize.
Kuzenim evli cocuklari büyük aynen bu dedigim sekilde fistik gibi oldu. Diyete gir çık olmuyo dedi.Istedigim her şeyi az yiyorum diyor tabi bi de yuruyus.
Ben bu hafta kizartma da börek de kek kurabiye tatlı da yedim.İlk hafta olduğu için fazla gitmiş olsa da kilo verebilmisim.Demek ki olabilecek bir şey bu.Diyeti bozdum diye ahlanip vahlanma bozdum gitti deme sakın. Aynen devam et düzenli sağlıklı beslenmene.
Gene çok yazdım bee..

Boyunun maşallahı varmış arkadaşım 75 te kötü durmuyordur ama Doğumdan sonra illaki vücûd bi Salıyo kendini spor yapabilirsen azıcıkta dikkat edersen yediklerine kısa zamanda verebileceğini düşünüyorumArkadaşlar bende zayıflamak istiyorum ama bebek emzirdigim için nasıl bir diyet yapacağım bilmiyorum boy 1,76 kilo 75 özellikle bölgesel kilolardan göbek ve basen
Maşallah canım. Hoşgeldin.Yaşım 30 kızım 16 aylik emmek en sevdiği şey oyunun ortasında mama diye gelir.9 yaşında bir kızım daha var o zorla emdi küçük emme diye gelince cok seviniyorum