- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Afiyet olsun. Çok yemediysen çileğin kalorisi az, uzulme.Pofff bu saatte çilek yedim.Simdi leslie 2 mil yapip yatcam.Gündüz temizlik yapmistim cok yorgunum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun. Çok yemediysen çileğin kalorisi az, uzulme.Pofff bu saatte çilek yedim.Simdi leslie 2 mil yapip yatcam.Gündüz temizlik yapmistim cok yorgunum.
Çok yemedigimden emin değilim :) Benim meyveye zaafim var.Hele böyle küçük olan löp löp giden yaz meyvelerinde kendimi durduramiyorum :)Afiyet olsun. Çok yemediysen çileğin kalorisi az, uzulme.
Aslında cilegi yemekten degil gec saatte yemekten rahatsiz oldum.Yapacak bişey yok artık :)1 kase 46 kalori diyor. 2 kase yesen 92. Günlük kalorini 92 gectiysen bu günlük bir şey olmaz.
Amin inşallah :)Afiyet olsun. Boşver. Bebisine lıkır lıkır süt olsun.
Diyete baslayali ne kadar oldu bilmiyorum ama arada böyle dönemler oluyor.Grubumuzun motivasyona ihtiyacı var en azından benim. Günlük spor yapsam belki içim daha huzurlu olacak
Azmini tebrik ederim :)Akşam misafr vardı irmik helvası kavurdum ama hiiç yemedim sadece pişmiş mi dye tadına baktm, saat 9 buçuktu, dedim ki hayr yarn sabah yersin biraz, şimdi dur! o an çok zor geldi belki ama şu an içim rahat :)))))