• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canım inşallah. Süt artırma ve kilo verme çok zor bir denge :KK43:
aynen öyle bulgur tarzı şeyler bol yiyince hemen göğüslerim doluyor İşte inc çizgi yani dikkat etmesek kalacak yoksa bu kilolar

Hanimlar siz genelde kac ogun yemek yiyosunuz ?

Normalde kahvaltiyi gec yaptigim icin 2ydi ama cok acikip arayi fazla atistirarak gecirneye basladim o yizden bikac gündür oglen 2 3 yk de olsa yemek yiyorim

Bugün yeme açısından aşırı aşırı kötü bi gün geçirdim. Aksam basima gelecekleri bildigim icin sabah cok erken 1 kucuk ev yapimi pogaca saat 10 gibi de yarim tost yedim ardindan yesil cay ictim.aksam 5e kadar bisey yemedim ama sonrasını ne siz sorun ne ben soyliimm..
Su 2 litreyi gecti 3e tamalamayi planliyorum birazfan leslie 3 mil yapcam inşallah oglum uyanmazsa.

ben iki öğün besleniyorum kahvaltıyı on gibi yapıyorum ama akşam yemeği şim gelince ancak yemek olayı oluyor oda 7 gibi oluyor o zamanda bende açlıktan ölüyorum aslında 3 gibi birşeyler yemem lazım

Bugün yeme açısından aşırı aşırı kötü bi gün geçirdim. Aksam basima gelecekleri bildigim icin sabah cok erken 1 kucuk ev yapimi pogaca saat 10 gibi de yarim tost yedim ardindan yesil cay ictim.aksam 5e kadar bisey yemedim ama sonrasını ne siz sorun ne ben soyliimm..
Su 2 litreyi gecti 3e tamalamayi planliyorum birazfan leslie 3 mil yapcam inşallah oglum uyanmazsa.

Ben uc ogun yiyorum acaba ondan mi gitmiyo kglar en iyi bence 2 ogun yapim

Ben uc ogun yiyorum acaba ondan mi gitmiyo kglar en iyi bence 2 ogun yapim
Öğün azaltmak kilo vermeye yardimci olmaz.Daha uzun süre ac kalmak daha kötü. Bi de ben eskiden beri aliskinim ailemle beraberkende genelde 2 öğün yerdik o yüzden dolu dolu 3 bana fazla geliyo.Ve unide 2.ogretim okudum ardindan hep islerim ogleden sonra oldu gune hep gec basladim kahvaltim hep gec saatte oldu o yüzden 2 öğün benim yasam bicimim icin ideal olandi.Sana uyani sen bilirsin.

KIZLAAAR 2kase asureyle 1kilo mu alinir yaa. Cildiricam :KK43:
Onceki gunlerden de kacamak yaptiysan 1 seferde gozukuyolar tartida sadece asure olmayabilir yani.Cabuk gelem cabuk gider bikac gun dikkat et.
Dün geceki fiyaskodan sonra ben de tartilmaya korkuyorum bu sabah :(
Aslında yüzüme carpilmasi lazim ki farkin bi daha yapmayayim.

Tartildim düne göre +100 gr.. Bugün telafi edip yarın eksiye dusmem lazım.

Onceki gunlerden de kacamak yaptiysan 1 seferde gozukuyolar tartida sadece asure olmayabilir yani.Cabuk gelem cabuk gider bikac gun dikkat et.
Dün geceki fiyaskodan sonra ben de tartilmaya korkuyorum bu sabah :KK43:
Aslında yüzüme carpilmasi lazim ki farkin bi daha yapmayayim.
Ayy evet yapmistim kacamak daaa,onlar pek artiya donusmemisti. Birden donusmusler.heralde oof of.. 1hafta yemek.yemesem.yeridir..
Atin beni.bu gruptan.abi ben beceremyorum artik :(

Aşureyi yasaklı yiyecekler grubuna Alalım herkese bol artılı dönüyor yani içi şeker dolu kızlar tehlikeli yani

Bu sabah da yine dünkü gibi +600 çıktım yaktın beni aşure :mad:

Back
X