• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne güzel herkes kilo vermiş tebrik ederim herkesi
Bana gelince yediğim pilavlardan sanırım
Geçen hafta 92,1
Bu sabah 92,3
+200
Gerçi ben daha fazla bekliyordum bunada şükür
Korse kullanan arkadaşım marka bilgisi vermek yasak değilse hangi si olduğunu ve ne kadara aldığını sorabilirmiyim yada özelden yazsan banada lazım üniforma giydiğim için düzgün görünsün istiyorum

Günaydın kızlar
Uzun zamandır gelemedim
Yengemi kaybettim :cry:acil memlekete gitmem gerekti.
Cenaze gelen giden derken benin bütün moyivasyonum gitti.
Insan hayatı sorguluyor.
Bu hafta işe başladım. Çok zordu ilk gün.
Çok şükür bebisim sorun cikarmadı
Benim için ayrılmak daha zor oldu.
Neyse tekrar hayatı normelleştirmeliyim.
Bu gün tartıldım 78.6 geldim
Önce 79.1
Fark 500
Başınız sağolsun benim 2 hafta olacak başlayalı işe bendede aynı suçluluk duygusu 2 de gidiyorum eve kucağımdan indirmiyorum akşama kadar bide Rabbim yardım ediyor hiç sorun olmadı şükür

Misafirlerimden ötürü hala gitmediler aynı kilomdayım dikkat edemedim pek ama almamışım en azından
Gecen hafta 74.4
Bu haftada 74.4
Fark 0

Kizlar baktım ki legal yollardan kilo vereniyrm illegal yolara basvurdum. Bi korse aldim netten .resmen toparladi o sezeryanngobegini 1 beden kesin hatta 2 beden inceltti. Bundan 8 kilo daha zayif ama o zamanlar ciktigim maximum kiloda giydigimmpantolonu giydim vebkapandi dugme. Olmayan etekler oldu. Acayip moral oldu hamile kıyafetlerinden kurtuldum. Ins bugazla diyey ve spora yenidem baslicam
Canim hangi korseyi aldin

Kizlar gecen haftaki kilomla ayniyim niye bilmiuorum. Diyetimi bozmadim ama uzerimde sanki bi odem var. Kendimi sis hissediyorum. Gecen hafta cok rahattim

Günaydın kızlar

Geçen hafta 85,1
Bu hafta 84,9
Fark 0,2
Yüzde 0,235

Kızlar maşallah bu hafta baya kilo veren var. Z ZAYIFLA başın sağolsun canım.Geçen cuma eşimin babannesi vefat etti benimde cenaze dönemi zordu gerçekten

Kızlar tartı gününün açılışını ben yapayım. geçen hafta 80.4 tü,
bugün 79.3 kg
fark 1.1 kg
yanlış mı diye iki defa tartıldım. Ama gerçekten günlük tartılmak moral bozuyor.

Yine bir harikasın mAşallah

Günaydın hayırlı cumalar olsun canlar yine bir tartı gününe Merhaba. Ebruliki Tebrikler :KK73:..Bnde paylasam. Geçen hafta 71.7
Bugün 70.8 fark 900 gr
Mutlu oldum 69 u gorebilirmiyim aceba coktandir bu kilo mu goremiyordum devam :21:

Bişi kalmamış 69 a haftaya da böyle olursa 69,9 olursun

Allah rahmet eylesin canım.evet zaman icinde kaybolup gidiyoruz insanoğluyuz..tekrar başlaman güzel olmuş .kızlar bebişleri evde bırakıp işe gelmek zor ama napalım buda gerekli kızlar yarım gün çalışma yarım maaş yasasını bekliyorum inşallah çıkar bu bütün annelere iyi olacak ama daha cıkmıyor benide stres bastı 3 saatlik süt iznim martta bitiyor artık eve 3,5 da gidecem zor geliyor şimdiden dua edelim de cıksın şu yasa

Ben çıktı diye biliyordum. Ama bana yaramaz, prim günüm eksik yatsın istemiyorum
Kizlar hic dikkat etmediğim bi hafta tamda regl iken giden 1.3 kg coooookkkk saskinim. Guncel kilo81.7.Korseden mi acaba diyorum cunku kullannalar hep kilo vermeye yardimci diyordu. Ve eski kiyafetlere girebiliyrm . Ayy benden mutlusu yok bugun dans dans dans:KK49::KK49::KK49:

Can'ım korseyi netten aldıysan link paylaşırmısın? Bu hafta rekor sende anlaşılan

Kizlar gecen haftaki kilomla ayniyim niye bilmiuorum. Diyetimi bozmadim ama uzerimde sanki bi odem var. Kendimi sis hissediyorum. Gecen hafta cok rahattim

Ben de kendimi çok şiş hissediyorum regl oldum dün akşam. Neyse ki gazla çıkmadım 200 gr vermişim. Muhtemelen önümüzdeki hafta daha da eksik çıkarım

Kilo vermesi duranlar için bi detoks var yapmak isteyen arkadaşlar için koyuyorum buraya IMG_7081.webp yapanlar 2 günde 1.5 kilo verdik diyorlar

yeos yeos cum sana zor oluyor böyle sen yüzde hesabını nasıl yaptığını anlatsanda herkes kendi yüzdesini de söylese sana. sen sadece tablolaştırsan nasıl olur?
Benim yüzdem 1.36

Son düzenleme:
Kızlar selamlar 2 gündür giremedim gersem bile paylaşım yapamadan çıkmak zorunda kaldım benim zıpırlar diş çıkarıyorlar çok huysuzlar gece gündüz.. vakit buldukça yazmaya çalışcam
Geçen hafta 70.1
Güncel 69.5
Hedef 66.0
Giden 0.6

Kizlar marka vermekte sakinca yok sanirim. Netten aldim yamuna korse. Beden icin sitedeki aciklamalara bakin. Hatta askili almadigima pisman oldum. Biraz sıkınca korse arkadan etler fiskiriyor. Belki askilida olmazdi. Instagramda c ok guzel kullnici yorumlari var. Fiyat 200tl taksitle aldim. Biraz fazla ama bu suru yeni kiyafet almaktansa korseyle eskiler e girdim. Tok tutuyor. Ha cok rahat mi derseniz degil ama degmez.mi deger. Her goren zayıflamış sin diyor o bile yetiyor

yeos yeos cum sana zor oluyor böyle sen yüzde hesabını nasıl yaptığını anlatsanda herkes kendi yüzdesini de söylese sana. sen sadece tablolaştırsan nasıl olur?
Benim yüzdem 1.36

yazıyım ilk sayfaya onu. tabloyu da dün mailime almıştım ama bakıyorum şimdi bulamıyorum yine

Kizlar marka vermekte sakinca yok sanirim. Netten aldim yamuna korse. Beden icin sitedeki aciklamalara bakin. Hatta askili almadigima pisman oldum. Biraz sıkınca korse arkadan etler fiskiriyor. Belki askilida olmazdi. Instagramda c ok guzel kullnici yorumlari var. Fiyat 200tl taksitle aldim. Biraz fazla ama bu suru yeni kiyafet almaktansa korseyle eskiler e girdim. Tok tutuyor. Ha cok rahat mi derseniz degil ama degmez.mi deger. Her goren zayıflamış sin diyor o bile yetiyor
O korseyi bende gördüm nette. Ama baya bi sıkıyor o korse ben sezeryan olalı 45 gün oldu sakıncalı olur büyük ihtimalle bende 5-6 ay sonra alıp kullanmayı düşünüyordum o zamana kadar sen iyice gözlemlemiş olursun. Hatta Yeni kullanmaya başlamışsan istersen öncesi sonrası için resmini çek

yamuna nın sitedeki fotolar bitirdi beni yaaa:D

kızlar listeyi güncelledim. kilo veren herkesi tebrik ediyorum

O korseyi bende gördüm nette. Ama baya bi sıkıyor o korse ben sezeryan olalı 45 gün oldu sakıncalı olur büyük ihtimalle bende 5-6 ay sonra alıp kullanmayı düşünüyordum o zamana kadar sen iyice gözlemlemiş olursun. Hatta Yeni kullanmaya başlamışsan istersen öncesi sonrası için resmini çek
Valla iyi olur hatta kiyafet giymeden ve giydiktem sonrasi bile cekilmeli. Bnm sezeryannhobegini iyi toparladi ama dr a sor istersen bana hemen korse kullan demisti ama yaz olunca kullanamadim sicaktan.

yamuna nın sitedeki fotolar bitirdi beni yaaa:KK70:
Valla bende bukadar beklemiyordum. Gayey basarili

Back
X