• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla eğer yardım edecek birileri varsa çevrende yap. Benim kızımm3.5 yaşında oğlum 50 günlük bugün çıktım dışarı kız arkadaşlarla annemle eşim baktı çocuklara 6 da çıktım 12 de geldim geri :)) oğlan uyumuş kız da bana sarıldı uyudu hemen :) bende bi kötü enerjimi attım. Kızlarla ayda bir buluşuyoruz dışarda haftaya da bana gelecekler kocamı evden Aycan geceye kadar vende dururlar :))

ne güzel gelmiştir sana şimdi. ben o zamanlar çıkamazdım dışarı sadece emiyor diye. bırakıcağım da kimse yoktu zaten

Selam fit hatunlar nasılsınız 1haftadır gelemiyordum çocuklarım hastalandılar tam iyi oldular bu kez ben hastalandım midem çok sancıyor arasıra bikaç gündür gece gündüz huzurum yoktu dua edin bize canlar nazarmı ettiler anlamadım hiç.. her gelen her gören bilen ikiz bebeklerle iyi başediyorsun falan fıstık bürsürü şey söylüyor heralde birinin nazarı değdi.. arasıra baktım hiç beni özleyip merak edip bi etiketleyip naaptı şu hatun dememişsiniz.. naapalım olsun canlarınız sağolsun gitmedim burdayım aktif bir şekilde boğazımı tutuyorum kızartma kola şeker un gibi bir çok şeyden muhafaza eduyorum kendimi bi de leslieye başlasam tam süper olcak.. bi ara oda olcakk :) :KK66: :*
geçmiş olsun canım ...tabiki burda olacaksın canım hep birlikte devam edecegiz ...yılmadın onların yerine ben deyim maşallah ikiz annesine:nazar:

1 1demetumut ilk kilo bildirimi senden gelmiş ama bir ileri bir geri yapıyosun sanki. neyse ki 100 gr bişi değil. haftaya telafi edersin. daha dikkatli olman lazım demekki

kızlar kilo bildirimlerini 12 ye kadar yapalım

ben de kilo bildirimimi yapıyım :KK73::KK73::KK73:

geçen hafta 84,9
bu hafta 84,1
fark 0,8
yüzde 0,94

valla mükemmel oldu.. haftaya cumaya hedefim 83 lü rakamları görmek

1 1demetumut ilk kilo bildirimi senden gelmiş ama bir ileri bir geri yapıyosun sanki. neyse ki 100 gr bişi değil. haftaya telafi edersin. daha dikkatli olman lazım demekki
aynen canım bu şekilde gidiyo bahane olmamalı ama aneyim beni etkiliyor .
ben de kilo bildirimimi yapıyım :KK73::KK73::KK73:

geçen hafta 84,9
bu hafta 84,1
fark 0,8
yüzde 0,94

valla mükemmel oldu.. haftaya cumaya hedefim 83 lü rakamları görmek
tebrikler iyi gitmiş

merhaba hayırlı cumalar kızlar bildirimimi yapayım tam bir kilo bitmek üzere olan reglimin de rolü var sanırım 70ten 69a indim hoşgeldin 60lı kilolarr:rapci:
hayırlı olsun 60 lı kiloların darisi bana

Günaydınlar ☺️Günaydınlar ☺️Bende bildirirmimi yapayım bugün işlerim biraz yoğun bu hafta veremem hatta artı çıkarım diyodum ama Tartı yine şaşırttı beni sanırım iki gün dikkat etmek bile etkiliyo çok mutluyum
Geçen hafta:92,3
Bu hafta 91,5
Fark 0,8
yeos yeos canım çok sevindim aynı vermişiz bende artık 8 li rakamları görmek istiyorum ben sağlıklı olmak ve güzel görünmek istiyorum
Yen'i gelen arkadaşlar hoşgelmişler
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Veremeyenler pes etmek bizim sözlüğümüzde yok
Kaldığımız yerden devam inşallah

Günaydın kızlar
Gecen hafta 78.6
Bu hafta 77.9
Fark , 700 gr
Çok mutluyum. Tartı oynamaya başladı.
Herkese hayırlı cumalar olsun
Bugün herkes bol eksili tartılar görsün inşallah

merhaba hayırlı cumalar kızlar bildirimimi yapayım tam bir kilo bitmek üzere olan reglimin de rolü var sanırım 70ten 69a indim hoşgeldin 60lı kilolarr:rapci:

güzel bir başlangıç olmuş canım... sırayla devam edecek.. inanıyorum önce 65 i görceksin sonra bir bakmışsın 60... aynen devam

Günaydınlar ☺️Günaydınlar ☺️Bende bildirirmimi yapayım bugün işlerim biraz yoğun bu hafta veremem hatta artı çıkarım diyodum ama Tartı yine şaşırttı beni sanırım iki gün dikkat etmek bile etkiliyo çok mutluyum
Geçen hafta:92,3
Bu hafta 91,5
Fark 0,8
yeos yeos canım çok sevindim aynı vermişiz bende artık 8 li rakamları görmek istiyorum ben sağlıklı olmak ve güzel görünmek istiyorum
Yen'i gelen arkadaşlar hoşgelmişler
Kilo veren herkesi tebrik ederim
Veremeyenler pes etmek bizim sözlüğümüzde yok
Kaldığımız yerden devam inşallah

mükemmel olmuş senin de:KK71:hadi sende de 8 li rakamları görelim... 90 ın altına inmiş olursun 2 haftaya

Günaydın kızlar
Gecen hafta 78.6
Bu hafta 77.9
Fark , 700 gr
Çok mutluyum. Tartı oynamaya başladı.
Herkese hayırlı cumalar olsun
Bugün herkes bol eksili tartılar görsün inşallah

:KK9::KK9::KK9: süper süper süper....

Günaydın kızlar :) dün ki enerji depolamamın sonucunda bugün birde tartıda eksiyi görünce benden mutlusu yok :)
Geçen hafta:66.2
Bu hafta:65.5
Fark:-700 gram. Bu hafta birinci olamam ama sonuncunda olmam heralde :) ilk hedefim 63 ü gördükten sonra iki gün ayran detoksu yapma planım var bakalım. İnşallah hepimizin yağları cozur cozur erir gider :)

Günaydın kızlar :) dün ki enerji depolamamın sonucunda bugün birde tartıda eksiyi görünce benden mutlusu yok :)
Fark:-700 gram. Bu hafta birinci olamam ama sonuncunda olmam heralde :) ilk hedefim 63 ü gördükten sonra iki gün ayran detoksu yapma planım var bakalım. İnşallah hepimizin yağları cozur cozur erir gider :)
Tebrik ederim canım süte etki etmez inşallah bende düşünüyorum süt ve ürünleri benim sütümü artırıyor detoksun ayrıntılarını bizimlede paylaşırsan çok seviniriz

yeos yeos burası sayesindr inanki ki ben tam diyette yapmıyorum ama burası bana iyi geliyo inanın seninde emeğine sağlık uğraşıyosun o kadar işinin arasında

Kaptanım Tebrikler
Inşallah hep beraber yaza formda gireriz

inşallah canım... ayda 3 kilo versek hazirana kadar 9 kilo olur

Günaydın herkese 87.1 geldim geçen hafta 88.1 di 1 kilo gitmiş çok şükür

çok güzel gitmişşşş.

tebrik ederim canım çok güzel

Tebrik ederim canım süte etki etmez inşallah bende düşünüyorum süt ve ürünleri benim sütümü artırıyor detoksun ayrıntılarını bizimlede paylaşırsan çok seviniriz

ben de düşünüyorum 2 gün yapmayı. sonuçta içinde kurubaklagil var yeşil mercimek var bişiler var. kim paylaşmıştı hatırlamıyorum. @Anneoldumben sen mi paylaşmıştın. yeniden paylaşır mısın

yeos yeos burası sayesindr inanki ki ben tam diyette yapmıyorum ama burası bana iyi geliyo inanın seninde emeğine sağlık uğraşıyosun o kadar işinin arasında

hepimiz emek veriyoruz canım. ben sadece listeyi oluşturup paylaşıyorum. bazen zor oluyor ama olsun...yeterki zayıflayalım. şayet ekstra durumlar olursa yapamam, o zaman devrederim birinize. birbirimizi motive etmek hepimizin işi.. grup tüm fikirlerinize açık bu arada. motive olmak adına yapmak istediğiniz, hep beraber yapmamızı önerdiğiniz bişiler varsa paylaşalım.. kiloları verceğimize gerçekten inanıyorum. pes etmek yok

yeos yeos Ben de düşmüşüm ama istediğim boyutta değil bu hafta böyle olsun.
geçen hafta 79.3
bu hafta 78.7
fark 600 g
yüzde 0,756

Bayanlar yeos cumaları bu tablo işiyle uğraşıyor ona biraz daha kolay olabilmesi adına versiğimiz kiloların yanında yüzdelerini de verirsek direk tablo yapar daha kolay olur.Geçen hafta 1 . sayfaya yazmıştı ama unutuldu galiba.

kızlar kilo bildirimini yaparken

geçen hafta;
bu hafta;
fark;
yüzde; ((geçen hafta - bu hafta)/geçen hafta)*100

şeklinde yapalım
hem daha belirgin olur ben de atlamamış olurum

Back
X