• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar, dün baya yedim sanki...

sabah kepekli beyaz peynir domatesli tost
ara sade kahve
ara 5 fındık
öğle yarım pors çorba, abant kebap(beşamel soslu etli patatesli sebzeli bişi) 2yk bulgur pilavı 2yk yoğurt, salata, 2 çiğköfte, 1,5dilim kepek ekmek
ara 1 kuru kayısı 1 avuç leblebi
akşam balık, salata,1 dilim ekmek
ara 1 avuç leblebi. 1 tane hindistan cevizli çikolata yedim maalesef. canım çok istedi.
yatarken 1 sb süt

su 2lt

Eki Görüntüle 1971791 Merhaba kızlar karşınız da ben 88 kşlı 170 boyunda 29 yasında 2 çoçuk annesi bir öğretmenim .
Bugün çok farklı bir gün çünkü bugün milat herşeyin mücadelenin başladığı gün aslında bir haftadır beslenmem herşey yokunda gidiyor hatta su an tarçınlı sütümü içiyorum ve Elmamı yiyorum . Ben bu bedenimi de seviyorum çünkü bu beden de iki evlat verdi bana kolay degil ve kolay olmayacak ama attık yüzleşme zamanı bından kaç ay olur bilmem ama bu bedende yürümek koşmak istemiyorum daha sağlıklı ve fit bir beden istiyorum ve başaracağım allahım inmiyor çoçuklarının gücüyle .

azmin daim olsun canım. bu motivasyonu korursan eminim gayet fit olcaksın. bana da motivasyon oldu yazdıkların. öncesi sonrası fotolarını görürüz inş

Bugün hiç modum yok kızlar Çarşıya gittim giydiğim beğendiğim hiçbiri olmadı en sonunda koyu renk bol gömlek alıp geldim :110: burdan kendime hani benim gençliğim anne şarkısını yolluyorum :KK47:

ah o alışverişler yok mu.... vitrinde gördüğün şey sende sanki farklı bişey, o da içine girebilirsen:olamaz:

günaydın kızlar dün çok hastaydım çok bişi yiyemedim
sabah 2 dilim süzme peynir 1 dilim tb ekmeği bi kaç çatal bal
akşam 5 gibi yoğurt çorbası bi dilim tb ekmeği

gerçekten çok az yemişsin canım. uzun sürmez inş bu durum, sütün etkilenir. çok geçmiş olsun

kızlar bu egzersizleri favorilerinize ekleyin. bulması kolay olsun

gerçekten çok az yemişsin canım. uzun sürmez inş bu durum, sütün etkilenir. çok geçmiş olsun

teşekkür ederim..hala da yiyemiyorum mideme bişeyler girince ağrı başlıyor önceki gece başladı dün sabah acile gittim serum taktılar ilaç falan yaptılar o kadar kıvranıyodum ki dr. mide kanaması olabilr dedi ama tahliller temiz çıktı şükür şimdi randevu alacağım gastroentroloğa görün dedi endoskopi olucam sanırım

Kızlar bugün yine duramadım tartıldım sadece cumartesi aksatmayla her sabah 32 mekik çekiyorum 3 akşamdır leslie yapıyorum diyetime uyuyorum pazardan beri 3 lt nin altına hiç inmedim sonuç bir kilo almışım acayip moralim bozuldu

Cnm 7 kilo az değil ki

az değil de boy uzun olunca 7 kilo da versen cm2 ye düşen ağırlık miktarı az olduğundan az inceliyosun. 180 boyda devede kulak gibi kalıyo bana göre. daha çoooooook yolum var

az değil de boy uzun olunca 7 kilo da versen cm2 ye düşen ağırlık miktarı az olduğundan az inceliyosun. 180 boyda devede kulak gibi kalıyo bana göre. daha çoooooook yolum var
Ya aynı şey bende de var 5 kilo gitmişken hiç farkedilmiyodu kilo çok olunca şimdi 1 kilo almışıö anlamadım ne olduğunu ama

Ya aynı şey bende de var 5 kilo gitmişken hiç farkedilmiyodu kilo çok olunca şimdi 1 kilo almışıö anlamadım ne olduğunu ama
bugün spor yapma, dinlendir kaslarını. 3gün üstüste spor etkilemiş olabilir. hafif beslen. bence yarın sabah ekside olacaksın:dua:

bugün spor yapma, dinlendir kaslarını. 3gün üstüste spor etkilemiş olabilir. hafif beslen. bence yarın sabah ekside olacaksın:dua:
Şu ece atmaca varya ısrarla hergün spor diyo o yüzden öle başladım bi ay deneyim demiştim ama hergün sğor olayını bilemedim şimdi

Kızlar bugün yine duramadım tartıldım sadece cumartesi aksatmayla her sabah 32 mekik çekiyorum 3 akşamdır leslie yapıyorum diyetime uyuyorum pazardan beri 3 lt nin altına hiç inmedim sonuç bir kilo almışım acayip moralim bozuldu
Yaptıgım sporlar vücudunda ödem yapar canım bende öyleydim spor ysptıgım hafta fazla çıkıyordum devm ettikçe vücut alışacak ödem atacak merak etme devam et canım bırakma

Şu ece atmaca varya ısrarla hergün spor diyo o yüzden öle başladım bi ay deneyim demiştim ama hergün sğor olayını bilemedim şimdi

ben de bakıyorum ona. motive edici oluyor ama hergün spor yerine haftada 3 gün yeterli bence, özellikle başlangıç için. bir de cuma tartıda arıyı görmek insanın motivasyonunu düşürebiliyor. bu yüzden son gün spor yapmamak daha mantıklı geliyor bana. yoksa sporla tartın değişmese de incelebiliyorsun. sana kalmış bişey

Yaptıgım sporlar vücudunda ödem yapar canım bende öyleydim spor ysptıgım hafta fazla çıkıyordum devm ettikçe vücut alışacak ödem atacak merak etme devam et canım bırakma
sen de haklısın:)

dünkü menüm
sabah:1,5 yumurta bol maydanoz dere otu az peynir çay 2 dilim ekmek
ara: 2si 1 arada kahvenin yarısı 1 hurma
öğle: 1 kase çorba 1 tabak yoğurtlu pazı kavurma 1 dilim ekmek
ara: 5-6 çiğ badem 1 hurma 1 kuru incir
akşam:1 ızgara levrek bol salata 1 dilim ekmek
ara: 3 tulumba tatlısı:KK12:
gün içinde bol bol süt çayı 3lt su

spor: 5 dk ip atladım. bugün bacaklarım ağrıyo:) bu güzel birşey olsa gerek:)))

Ay allah razı olsun bu çok iyi geldi dewam edip haftaya bi kilo fazla veririm değil mi

kızlar yarın güzel bir gün olsun. benim çok ümidim yok. emzirme kampı diye baya yedim içtim ama tartılar sizi güldürsün inş.

Merhaba kızlar menü paylaşımı yapacagım artık
Sabah : 2 haşlama yumurta zeytin peynir yeşillik 1 dilim ekmek çay
Ara:
Rezene kimyon Çayı
Kahve
Saat 15: bir tabak yoğurtlu mantı
3 çatal irmik tatlısı
Ara : 6 adet marul yapragı
2 çatal helva
Saat18: 2 kasık pirinç pilavi mantar sote
Şimdilik bu kadar bakalım komşumu ikna edersem kızıma babası bakacak yürüyüşe başlayacağız

Back
X