- 31 Ağustos 2015
- 1.884
- 2.027
- 83
- 33
Benm ewimde gerçekten yer yok galibaCanım ben daha yapmaya başlamadım ama muhtemelen köşe koltuğun önüne sandalye koyup orda yapmayı deneyebilirim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benm ewimde gerçekten yer yok galibaCanım ben daha yapmaya başlamadım ama muhtemelen köşe koltuğun önüne sandalye koyup orda yapmayı deneyebilirim
Salon orta sehpası varda onun üstünde yap :))Benm ewimde gerçekten yer yok galiba![]()
Eki Görüntüle 1971791 Merhaba kızlar karşınız da ben 88 kşlı 170 boyunda 29 yasında 2 çoçuk annesi bir öğretmenim .
Bugün çok farklı bir gün çünkü bugün milat herşeyin mücadelenin başladığı gün aslında bir haftadır beslenmem herşey yokunda gidiyor hatta su an tarçınlı sütümü içiyorum ve Elmamı yiyorum . Ben bu bedenimi de seviyorum çünkü bu beden de iki evlat verdi bana kolay degil ve kolay olmayacak ama attık yüzleşme zamanı bından kaç ay olur bilmem ama bu bedende yürümek koşmak istemiyorum daha sağlıklı ve fit bir beden istiyorum ve başaracağım allahım inmiyor çoçuklarının gücüyle .
Bugün hiç modum yok kızlar Çarşıya gittim giydiğim beğendiğim hiçbiri olmadı en sonunda koyu renk bol gömlek alıp geldimburdan kendime hani benim gençliğim anne şarkısını yolluyorum
![]()

günaydın kızlar dün çok hastaydım çok bişi yiyemedim
sabah 2 dilim süzme peynir 1 dilim tb ekmeği bi kaç çatal bal
akşam 5 gibi yoğurt çorbası bi dilim tb ekmeği
gerçekten çok az yemişsin canım. uzun sürmez inş bu durum, sütün etkilenir. çok geçmiş olsun
Cnm 7 kilo az değil ki
Ya aynı şey bende de var 5 kilo gitmişken hiç farkedilmiyodu kilo çok olunca şimdi 1 kilo almışıö anlamadım ne olduğunu amaaz değil de boy uzun olunca 7 kilo da versen cm2 ye düşen ağırlık miktarı az olduğundan az inceliyosun. 180 boyda devede kulak gibi kalıyo bana göre. daha çoooooook yolum var
bugün spor yapma, dinlendir kaslarını. 3gün üstüste spor etkilemiş olabilir. hafif beslen. bence yarın sabah ekside olacaksınYa aynı şey bende de var 5 kilo gitmişken hiç farkedilmiyodu kilo çok olunca şimdi 1 kilo almışıö anlamadım ne olduğunu ama

Şu ece atmaca varya ısrarla hergün spor diyo o yüzden öle başladım bi ay deneyim demiştim ama hergün sğor olayını bilemedim şimdibugün spor yapma, dinlendir kaslarını. 3gün üstüste spor etkilemiş olabilir. hafif beslen. bence yarın sabah ekside olacaksın![]()
Yaptıgım sporlar vücudunda ödem yapar canım bende öyleydim spor ysptıgım hafta fazla çıkıyordum devm ettikçe vücut alışacak ödem atacak merak etme devam et canım bırakmaKızlar bugün yine duramadım tartıldım sadece cumartesi aksatmayla her sabah 32 mekik çekiyorum 3 akşamdır leslie yapıyorum diyetime uyuyorum pazardan beri 3 lt nin altına hiç inmedim sonuç bir kilo almışım acayip moralim bozuldu
Şu ece atmaca varya ısrarla hergün spor diyo o yüzden öle başladım bi ay deneyim demiştim ama hergün sğor olayını bilemedim şimdi
sen de haklısın:)Yaptıgım sporlar vücudunda ödem yapar canım bende öyleydim spor ysptıgım hafta fazla çıkıyordum devm ettikçe vücut alışacak ödem atacak merak etme devam et canım bırakma
Ay allah razı olsun bu çok iyi geldi dewam edip haftaya bi kilo fazla veririm değil miYaptıgım sporlar vücudunda ödem yapar canım bende öyleydim spor ysptıgım hafta fazla çıkıyordum devm ettikçe vücut alışacak ödem atacak merak etme devam et canım bırakma