• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Emziren annelerin zayıflama grubu

• Konu Sahibi Konu Sahibi Sgm
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu arada karnım çok şiş ya tartıda hiç bir değilim olacağını sankıyıe M ümidim de yok

dünkü menüm
sabah:1,5 yumurta bol maydanoz dere otu az peynir çay 2 dilim ekmek
ara: 2si 1 arada kahvenin yarısı 1 hurma
öğle: 1 kase çorba 1 tabak yoğurtlu pazı kavurma 1 dilim ekmek
ara: 5-6 çiğ badem 1 hurma 1 kuru incir
akşam:1 ızgara levrek bol salata 1 dilim ekmek
ara: 3 tulumba tatlısı:KK12:
gün içinde bol bol süt çayı 3lt su

spor: 5 dk ip atladım. bugün bacaklarım ağrıyo:) bu güzel birşey olsa gerek:)))
Çok güzel canım sanırım bizler kaçamaksınız bir gün geçiremeyeceğiz

Ay allah razı olsun bu çok iyi geldi dewam edip haftaya bi kilo fazla veririm değil mi
Umarım verirsin ama verememenin türlü türlü nedenleri olabilir acele etme sporu kşlı vermek için yapma sağlıklı olmak için yap canım

Merhaba kızlar 35 dk 4000 adım lık yürüyüşümü yaptım dışarı çıktım hızlı bir şekilde Yürüdüm ileri ki saatler Dr kendimi iyi hissedersem lessi veya dans da edeceğim ... haydi kalkın kızlar oturarak verşlmez bu kilolar

Kaç sayfayazi yazmışsınız bana uyarı gelmemiş. Niye böyle oluyor? Ben dün patates köfte kızartması yedim öğlen, hem de 3 dilim kadar ekmekle :) Akşam yemek yemedim ama. Bu sabah 2 yumurta ile aynı kahvaltı.oglen rend havuç domates salatası ve yağsız teflonda kızarmış 1 tavuk baldırı (derisiz). Akşamda yarım kase yoğurt, kıymalı karnabahar yemeği. Kahve meyve vs 922 kalori oldu ama 3 gündür spor yok. Bebiko yamuk yapıyor, spor zamanı uyaniveriyor.

Kızlar bugünün menüsü

Sabah 1 haşlanmış yumurta kepekle bp domatesli tost
Ara sade Türk kahvesi
Ara 1 avuç leblebi
Öğle erişteli yeşil mercimek çorbası tavuklu mantarlı sote salata ayran 2 dilim kepek ekmek
Ara 3 kuru kayısı
Akşam çorba tavuk tavada, salata 1 dilim tt ekmek 3 Yk yoğurt
Son olarak 6-7 çiğ badem
Su 2 lt kadar

Ya acıktım eşimle oğluma Mısır yaptım küçük bir kase bende yedim hem yağlı hrm tuzluydu bir tane de rondo bisküvi azıma attım gitti yaptıgım yürüyüş ✌

Ya acıktım eşimle oğluma Mısır yaptım küçük bir kase bende yedim hem yağlı hrm tuzluydu bir tane de rondo bisküvi azıma attım gitti yaptıgım yürüyüş ✌
1 kase 60 kalori korkma, ama tuz=ödem demek, yarın olduğundan fazla çıkacaksın.

Kızlaaar günaydın asın bayrakları asın 60.8 oldum ben :KK46::halay:eve dönmeden 60 a döndüm bugün yolcuyum çok giremem inşallah hepiniz eksileri görürsünüz :KK15:

Günaydın kızlar
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 76.6
Dünde yaptım sporumu dün 77.7 çıkmıştım gerçekten spor ödem yaptı heralde
Ama diyet falan umrumda değil bebeğim 5 aylık hep boynunu sola yatırıyodu hala düzelmeyince tortikollisten şüphelendim vebmoralim acayip bozuldu 1 yıl çok ağlatan egzersizler yapmak gerekiyomuş yoksa eğri kalırmış daha sonra yüzünde eğrilme olurmuş

Kızlar günaydın,
Geçen hafta 76
bu hafta 75.4
fark 600g
yüzde 0.789

Günaydın kızlar
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 76.6
Ama diyet falan umrumda değil bebeğim 5 aylık hep boynunu sola yatırıyodu hala düzelmeyince tortikollisten şüphelendim vebmoralim acayip bozuldu 1 yıl çok ağlatan egzersizler yapmak gerekiyomuş yoksa eğri kalırmış daha sonra yüzünde eğrilme olurmuş
Kötü düşünme canım yoktur inş bişey

günaydın kızlar,

en son 83,4 düm.
bu sabah benim tartı kafayı yemişcesine bana değişik rakamlar gösterdi. 84,4-85,5 arasında. en son kıyafetle tartılmama rağmen yine 85,5 çıktı. pilini değiştirmem lazım sanırım. en iyisi ortasını almak. bu hafta kendime 85 verdim:63:
tabi sonuç fazladan kocaaamaaaan 1,6kg

83,4
bu hafta 85
fark 1,6

Günaydın kızlar
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 76.6

inş düzelir canım,korktuğun gibi değildir. dr a gösterdiniz mi

Günaydın kızlar çok fena grip oldum gelemedim ama dikkat ettim yediklerime bu hafta hiç egzersiz yapamadım iyileitkten sonra hemen başlıycam inşallah
Kilo bildiririm
Geçen hafta 91,3
Bu hafta 90,8
Fark -500 gr
Sonunda görebildim haftaya inşallah 8 li rakamlar :KK68:kilo veren herkesi tebrik ederim veremeyenlerde üzülmeyin bazen tartı oynamıyo ama sonra gidiyo yeterki sağlıklı beslenelim

Günaydın kızlar
Geçen hafta 76.4
Bu hafta 76.6

çok geçmiş olsun canım :( dr.a götürdünüz mü?

Günaydın hanımlar
Geçen hafta:67.5
Bu hafta:64.8
Fark:2.7
Yüzde 4
Bu hafta bu kadar kilo gitmesinde hem moral bozukluğundan iştahımın kapalı olması hemde regl olmuş olmam etkili sanırım

günaydınlar canlar..
geçen hafta 68,6
bu hafta 67,9
fark 700 gr zayiflayan arkadaşları tebrik ediyorum zayiflamayan arkadaşlara yılmak yok devam diyorum

Back
X